Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Siker a tőzsdén 25. A kezdő tanfolyam befejező anyaga.  És mégis lehet kereskedni „inside day” esetén ! A két féle trendforduló: Bullish Bearish reklám.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Siker a tőzsdén 25. A kezdő tanfolyam befejező anyaga.  És mégis lehet kereskedni „inside day” esetén ! A két féle trendforduló: Bullish Bearish reklám."— Előadás másolata:

1

2 Siker a tőzsdén 25. A kezdő tanfolyam befejező anyaga.  És mégis lehet kereskedni „inside day” esetén ! A két féle trendforduló: Bullish Bearish reklám csík: „CSODASÖVÉNY” 1,2-1,4m-t is képes növekedni évente. Akár 59 Ft/tő áron Ön nek további 6% kedvezmény!! Részletek: www.soveny.comwww.soveny.com Megrendelésnél jelezze extra kedvezményét!

3 HARAMI Cross Hogyan takaríthat meg 1-1500 000 Ft-ot, egy hitel törlesztésénél. Ehez kap segítséget a www.hitelneten.hu oldalon.www.hitelneten.hu

4 Miért, és hogyan ?  Amíg nincs rutinunk, inkább ne kereskedjünk.  Még soha nem fordult elő két inside day kétszer egymást követően. Hogyan ? : a következő napon rögtön nyitáskor két megbízást kell adni a brókernek. a következő napon rögtön nyitáskor két megbízást kell adni a brókernek. 1. Vételi megbízás az inside day maximuma felett. 2. Eladási megbízás az inside day minimuma alatt. A pozíciót ne tartsuk nyitva hosszú ideig. A mint kilép az inside day-t megelőző nap ársávjából Nyitás vétel Nyitás eladás Pozíció zárás (vétel) Pozíció zárás (eladás)

5 GAP A B C D

6 1 2

7

8 A C F

9 A tőzsdei profithoz szükséges: 1. Önuralom, szabálytisztelettel ( egyedileg begyakorolható) 2. Elemzési ismeretek (ebben remélhetőleg segítettünk) 3. Egy kitűnően működő stratégia. (Ezt Önnek csak alkalmaznia kell) 100 év tapasztalt befektetőinek Kereskedési stratégiái fogják Segíteni az Ön profit növelését. Csupán ki kell választania a leginkább tetszőt és betartani szigorúan annak minden lépését, és A SIKER nem marad el. A stratégia gyűjtemény megjelenése: 2006.05.21 Ára: 14 400Ft +postaköltség Előrendeléssel 40% -ot, összesen 5760 Ft-ot takaríthat meg! Így az ára csupán 7200Ft+áfa Rendelés>>


Letölteni ppt "Siker a tőzsdén 25. A kezdő tanfolyam befejező anyaga.  És mégis lehet kereskedni „inside day” esetén ! A két féle trendforduló: Bullish Bearish reklám."

Hasonló előadás


Google Hirdetések