Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GYÓGYÍTÓ ÉS CSODATÉV Ő HELYEK VILÁGSZERTE KAILASH HEGY TIBET A HIMALÁJÁBAN TALÁLHATÓ HEGYRE A BUDDHISTÁK SZENT HELYKÉNT TEKINTENEK, KÖSZÖNHET Ő EN AZ.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GYÓGYÍTÓ ÉS CSODATÉV Ő HELYEK VILÁGSZERTE KAILASH HEGY TIBET A HIMALÁJÁBAN TALÁLHATÓ HEGYRE A BUDDHISTÁK SZENT HELYKÉNT TEKINTENEK, KÖSZÖNHET Ő EN AZ."— Előadás másolata:

1

2 GYÓGYÍTÓ ÉS CSODATÉV Ő HELYEK VILÁGSZERTE

3 KAILASH HEGY TIBET A HIMALÁJÁBAN TALÁLHATÓ HEGYRE A BUDDHISTÁK SZENT HELYKÉNT TEKINTENEK, KÖSZÖNHET Ő EN AZ ITT HÚZÓDÓ ENERGIAVONALAKNAK. HITÜK SZERINT ITT TALÁLHATÓ A VILÁG KORONACSAKRÁJA.

4 SEDONA USA A VILÁG LEGER Ő SEBB ENERGIAMEZ Ő I KÖZÖTT TARTJÁK SZÁMON. AZ IDELÁTOGATÓ, SZÁMTALAN SAJÁTOS KEZELÉST VEHET IGÉNYBE, MIKÖZBEN ÉLVEZHETI A TÁJ LÁTVÁNYÁNAK NYUGTATÓ EREJÉT.

5 TITICACA-TÓ PERU / BOLÍVIA AZ ANDOK MAGAS HEGYEI KÖZÖTT TALÁLHATÓ A VILÁG LEGMAGASABBAN FEKV Ő, HAJÓZHATÓ TAVA, MELYNEK A MEDRÉT A LEGENDA SZERINT,A LEZUHANÓ HOLD FORMÁLTA. KÜLÖNLEGES ENERGIÁKKAL RENDELKEZ Ő HELY, MELYET A VILÁG SZEXCSAKRÁJAKÉNT EMLEGETNEK. A LEGTÖKÉLETESEBB PONT A MEDITÁCIÓRA.

6 AMRITAPURI INDIA AZ INDIAI KERALA ÁLLAMBAN TALÁLHATÓ, AZ EGYIK LEGKERESETTEBB GYÓGYÍTÓ HELYNEK SZÁMÍT NAPJAINKBAN. ITT TEVÉKENYKEDIK UGYNIS A SZÁMTALAN CSODATÉTELÉR Ő L, ÉS LÉLEKHARMONIZÁLÓ GYAKORLATAIRÓL ISMERT ÖLEL Ő ANYA AMMÁ.

7 DOBOGÓK Ő MAGYARORSZÁG MÉG A DALAI LÁMA IS ELISMERTE, HOGY A FÖLD SZÍVE HAZÁNKBAN, A GYÓGYÍTÓ EREJÉR Ő L HÍRES DOBOGÓK Ő NÉL VER. ITT HÚZÓDIK UGYANIS FÖLDÜNK SZÍVCSAKRÁJA. HA IDELÁTOGATSZ, ENERGIÁVAL TÖLT Ő DSZ FEL, A FÜLEDET A RÁM –HEGYEN TALÁLHATÓ FERENCZY –SZIKLÁHOZ ILLESZTVE, HALLHATOD A SZÍVDOBBANÁSOKAT.

8 SHASTA-HEGY USA A FÖLD GYÖKÉRCSAKRÁJÁNAK TARTOTT HEGYHEZ, TURISTÁK TÍZEZREI JÁRNAK POZITÍV ENERGIÁT MAGUKBA SZÍVNI. A HELY A TESTI FELTÖLT Ő DÉST IS BIZTOSÍTJA, ÉS TÖKÉLETES LEHET Ő SÉGET AD AZ ELMÉLYÜLÉSRE.

9 HOLT-TENGER IZRAEL / JORDÁNIA A VÍZ MAGAS SÓTARTALMÁNAK KÖSZÖNHET Ő EN, ÉL Ő LÉNYEKT Ő L MENTES. A HELY ENERGIÁVAL TÖLTI FEL AZ UTAZÓT, A TÓ VIZE ÉS ISZAPJA ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN IGEN GAZDAG.

10 MEDZSUGORJE BOSZNIA-HERCEGOVINA EGYIKE A VILÁG LEGHÍRESEBB ZARÁNDOKHELYEINEK, KÖSZÖNHET Ő EN A SZ Ű Z MÁRIÁHOZ KÖTHET Ő JELENÉSEKNEK, ILLETVE A NEKI TULAJDONÍTOTT CSODÁLATOS GYÓGYULÁSOKNAK. A HELY ENERGIÁI, A CSUPÁN KIRÁNDULNI VÁGYÓ TURISTÁKBÓL IS KÜLÖNLEGES ÉRZETEKET VÁLTANAK KI.

11 GÍZAI PIRAMISOK EGYIPTOM A BOLYGÓNK TOROKCSAKRÁJAKÉNT EMLEGETETT EGYIPTOMI GÍZA, TITOKZATOS REJTÉLYES MÓDON KELETKEZETT PIRAMISAI, SZINTÉN A FÖLD EGYIK LEGNAGYOBB ER Ő KÖZPONTJÁNAK TERÜLETÉN FOGLALNAK HELYET, AMI MIATT NEMCSAK A TÖRTÉNELMI LÁTNIVALÓKRA, DE A TESTI-LELKI GYÓGYULÁSRA VÁGYÓ TURISTÁK IS EL Ő SZERETETTEL KERESIK FEL Ő KET.

12 TÁBLA-HEGY DÉL-AFRIKAI KÖZTÁRSASÁG A TÁBLA-HEGY EREDETÉT, IZGALMAS MITOLÓGIAI TÖRTÉNETEK ÖVEZIK, HÍRES ENERGIA KÖZPONT. K Ő B Ő L KÉSZÜLT, CSAKRÁKAT SZIMBOLIZÁLÓ ÉPÍTMÉNYEI, KIVÁLÓ HELYET BIZTOSÍTANAK A MEGNYUGVÁSRA, MEDITÁCIÓRA. A VILÁGÖRÖKSÉG RÉSZE.

13 LOURDES FRANCIAORSZÁG MÁRIA-JELENÉSEKR Ő L, ILLETVE GYÓGYÍTÓ EREJÉR Ő L HÍRES. A FORRÁSVÍZ CSODATÉV Ő EREJÉBEN SOKAN HISZNEK. A BARLANGNÁL, ÉS A TEMPLOM EL Ő TTI TÉREN TÖRTÉNT GYÓGYULÁSOK LEÍRÁSA, A BAZILIKA EL Ő TTI TÉREN MEG IS TEKINTHET Ő.

14 ULURU-HEGY AUSZTRÁLIA AZ AUSZTRÁL VÖRÖS HEGY SOKAK SZERINT A VILÁG KÖZEPE. FÖLDÜNK NAPFONATCSAKRÁJÁVAL ESIK EGYBE, ÉS AZ Ő SLAKOSOK HIEDELME SZERINT IS MÁGIKUS ER Ő VEL BÍR. A FÖLD LEGNAGYOBB ÖSSZEFÜGG Ő SZIKLATÖMBJEKÉNT, A VILÁG EGYIK LEGTITOKZATOSABB HELYE.

15 CHICHEN ITZA MEXICÓ AZ Ő SI PIRAMISAIRÓL ÉS GYÓGYÍTÓ VIZÉR Ő L ISMERT CHICHEN ITZA A MEXICÓI YUCATÁN-FÉLSZIGETEN TALÁLHATÓ. A VÍZ MELLETT TALÁLHATÓ KÖVEKB Ő L, ÉS KVARCOKBÓL ENERGIÁT NYERHETSZ. A HELYIEK EZEKET A KÖVEKET, AZ IDEUTAZÓK SZÁMÁRA NYÚJTOTT REGENERÁLÓ ÉS MÉREGTELENÍT Ő KEZELÉSEK SORÁN ALKALMAZZÁK.

16 LAGO ATITLAN GUATEMALA DÉL-GUATEMALA Ő SI MAJA KÖZÖSSÉGEIR Ő L, AKTÍV VULKÁNJAIRÓL, ÉS A KÖRNYÉK EGYIK LEGSZEBB VULKÁNI EREDET Ű TAVÁRÓL, A LAGO ATITLÁNRÓL HÍRES, MELYNEK KÖRNYÉKE EGYESEK SZERINT HATALMAS GYÓGYÍTÓ, HARMONIZÁLÓ ENERGIÁKAT REJT MAGÁBAN.

17 FATIMA PORTUGÁLIA A PORTUGÁL KISVÁROS 1917 ÓTA SZÁMÍT VILÁGHÍR Ű ZARÁNDOKHELYNEK-EKKOR JELENT UGYANIS MEG A SZ Ű ZANYA HÁROM GYERMEKNEK. A TÖBBI MÁRIA KEGYHELYHEZ HASONLÓAN, FATIMÁHOZ IS SZÁMTALAN CSODÁS GYÓGYULÁS KÖTHET Ő.

18 SANTIAGO DE COMPOSTELA SPANYOLORSZÁG A SZENT JAKAB ÚT A VILÁG JELENT Ő S ZARÁNDOKÚTJA, MELYNEK VÉGÁLLOMÁSA A CSODATÉVÖKÉNT ISMERT SANTIAGO DE COMPOSTELA TEMOLOMA. AZ ÚTNAK A VALLÁSOS EMBEREKEN KÍVÜL AZOK A VÁNDOROK IS NEKIVÁGNAK, AKIK TEST-LELKI GYÓGYULÁSRA VÁGYNAK, ILLETVE ARRA, HOGY MEGTALÁLJÁK HELYÜKET A VILÁGBAN. Fotó Internet


Letölteni ppt "GYÓGYÍTÓ ÉS CSODATÉV Ő HELYEK VILÁGSZERTE KAILASH HEGY TIBET A HIMALÁJÁBAN TALÁLHATÓ HEGYRE A BUDDHISTÁK SZENT HELYKÉNT TEKINTENEK, KÖSZÖNHET Ő EN AZ."

Hasonló előadás


Google Hirdetések