Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

FÖLDANYÁNK SZÍVE.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "FÖLDANYÁNK SZÍVE."— Előadás másolata:

1 FÖLDANYÁNK SZÍVE

2 országában, a Pilisben található.
A nepáli papok 2005-ben kijelentették, hogy mindennap imádkoztak a Földért. Most "vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt." A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodása idején így szólt a magyarokhoz: "Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!"

3 A FÖLD SZÍVE A Szív a Kárpát-medence, a Pilis a szívcsakra! S van egy nagyon fontos része, amitől minden szív dobog. Ez a szinuszcsomó. Ezért hívják rég eme követ „DOBOGÓKŐ”- nek!!!

4 A szanszkrit eredetű "csakra" szó magyar jelentése "kerék", amit gyakran lótuszvirágokként ábrázolnak. A Szkítáknál-Hunoknál-Magyaroknál napkorongként jelenítették meg. A csakrák az ember érzékfeletti részeivel közös szervek, s minden testben sajátos feladatuk van. A csakrák erőközpontok, melyek harmonikus működésük esetén transzformátorokként alakítják át a szervezet és a kozmosz energiáit, s azokat így közvetítik egymás felé. A csakrák az ember fizikai szemmel láthatatlan, szellemi részeinek szervei. A fizikai test a normális érzékszervek számára is érzékelhető, az embernek azonban vannak olyan finomabb testei, amelyek az érzékfeletti, vagy más néven szellemi világhoz tartoznak.

5 Gyökér csakra: A gyökér csakra elsődleges feladata a földelés, a biztonság megteremtése. Felelős a fizikai erőnkért és a vitalitásunkért. A gyökér csakra felelős a tisztulási folyamatokért is. A legalacsonyabb rezgésszámú csakra. A föld csakra célja a túlélés, és a félelem zárhatja el. Szex csakra: Teremtő csakra. A szex csakra a párkapcsolattal, a szexualitással, a kreativitással, a táplálkozással és a fizikai erőnléttel van kapcsolatban. Az öröm csakrája, és a bűntudat zárhatja el. Napfonat csakra: A napfonat csakra szintjén szembesülünk árnyék oldalunkkal, ezen csakra energiáinak segítségével vívjuk meg harcainkat saját magunkkal és a külvilággal is. Ez a csakra az akaraterőt befolyásolja és a szégyen zárja el. Szív csakra: A 7 csakra középső tagja, mely az anyagi és a szellemi világ közötti híd. Hozzá tartozik a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás. Ez a szeretet csakrája, és a bánat zárhatja el. Torok csakra: Kommunikáció, önkifejezés, és ezzel összefüggésben kreativitás. Ez az igazság csakrája, és a hazugság zárhatja el, amit magunknak mondunk. Harmadik szem (homlok) csakra: A harmadik szem csakra az intuíció és a hatodik érzék szerve. Ez vezérli a koncentrációt és a meditatív képességeket. Ez a tisztánlátás csakrája, és a tévhitek zárhatják el. Korona csakra: A korona csakra szintjén elérjük a teljes szabadságot, felelősséget vállalunk életünkért és bízunk a megérzéseinkben és a belső vezetésben. Ez a tiszta kozmikus energia csakrája, és a földi kapcsolatok zárhatják el.

6 Sárkányvonalak  Az ősi tudás szerint úgynevezett Szent György-vonalak (Sárkányvonalak) hálózzák be a Földet. Ezek energiarendszerek, egyfajta rezgések. Ahol a vonalak metszik egymást, azok az akupunkturális pontok, hasonlóan az emberi test akupunkturális pontjaihoz. A többszörös vonalkereszteződések egyszersmind szakrális, szentnek tekintett helyek. Ilyen az angol Stonehenge, a görög delphoi jósda, a perui Machu Picchu, az egyiptomi Kheopsz piramis. A Kárpát-medencének azonban egyedülállóan kitüntetett szerepe van a Sárkányvonalak rendszerében. Itt ugyanis az akupunkturális pontoknak olyan sűrűsödése fedezhető fel, amely páratlan a Földön. Pilisben található a Föld szívcsakrája, vagyis az energiavonalak csokra.

7 A világ csakrapontjai

8 • GYÖKÉR CSAKRA: Jeruzsálem
• GYÖKÉR CSAKRA: Jeruzsálem. Archaikus képben úgy jelenik meg, mint a Mágus (akár Jézus), aki megállja a helyét a földön és a túlvilágon, és aki tökéletesen elvégzi a dolgát.

9 • SZEX CSAKRA: Andok. Ezt régen a maják működtették
• SZEX CSAKRA: Andok. Ezt régen a maják működtették. Azt mondják, hogy ezért nem találtak csontvázakat tőlük, mert kollektívan más létsíkra vándoroltak.

10 • NAPFONAT CSAKRA: Ausztrália, mely jelenleg nem működik
• NAPFONAT CSAKRA: Ausztrália, mely jelenleg nem működik. Ezen a területen az őslakosok telepátiát használtak ahhoz, hogy nagy távolságokban is kommunikálhassanak egymással, és harmóniában éljenek.

11 • SZÍV CSAKRA: Magyarország, Pilis. A csakrák „közepe”
• SZÍV CSAKRA: Magyarország, Pilis. A csakrák „közepe”. Minden magyar embernek kötelessége, hogy óvja a Föld szívcsakráját, melyet saját szívcsakrájának védelmével is elősegíthet.

12 • TOROKCSAKRA: India

13 • HOMLOKCSAKRA: Bermuda-háromszög: a harmadik szem helye, melyről az embereknek javarészt a rejtélyes eltűnések jutnak az eszükbe, melyek a mai napig nem tisztázottak.

14 • KORONACSAKRA: Tibet, ahol a szellem összekapcsolódik a felsőbb szellemiséggel. Itt nyílik meg az univerzális tudat kapuja. A tibeti buddhisták is a transzcendentális tudásra, a megvilágosodásra törekednek évezredek óta.

15 " Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában, páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"

16


Letölteni ppt "FÖLDANYÁNK SZÍVE."

Hasonló előadás


Google Hirdetések