Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gyakorlat Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gyakorlat Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány"— Előadás másolata:

1 Gyakorlat Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány
Life –ontological- COACH képzés Gyakorlat Variációk az EQ fejlesztésére- alapgyakorlatok 1. Kulcsszavak cach, coaching, oachee, ontological coaching, ontológiai coaching, life coaching, EQ, Érzelmi intelligencia

2 Kapu és fal A csoport körbe áll, egy önként vállalkozó kimegy a teremből. Választunk két egymás mellett állót, ők lesznek a kapu, a többiek falak. A falak feladata, hogy elutasítóan nézzenek, a kapuknak pedig hívogatóan! A visszatérő a kör közepére áll és keresi a kaput- a szemeket figyelve- hogy kijusson! Ha falak felé lép a falak összezárnak, vállukat összeérintik. Ha a kapunál- a két kiválasztott között- próbál kijutni, félreállnak és kiengedik. Könnyebb, ha mimikával is üzenhetünk, nehezebb, ha csak szemekkel.

3 Mindenki vegyen elő egy írólapot és írja rá a nevét a lap legaljára!
Csak jót írj! Mindenki vegyen elő egy írólapot és írja rá a nevét a lap legaljára! Adja tovább a lapot! Aki megkapta nézze meg a nevet és írjon a papír tulajdonosának egy dicsérő mondatot. (Azt szeretem/tartom jónak benned…) Hajtsa be a papírt, hogy amit írt eltakarja, majd adja tovább! A következő nézze meg a nevet és így tovább… Végül mindenki egy egész lapnyi jót kap!

4 Alkossatok (maximum)6 fős csapatokat!
X fő/ x ceruza Alkossatok (maximum)6 fős csapatokat! Mindenki kap egy színes ceruzát és közösen 1 db A3-as lapot. Rajzoljatok közösen egy házat, egy fát és egy kutyát! Mindenki csak a saját ceruzáját használhatja, nem érhet a másikéhoz, nem cserélhet. A képnek színesnek kell lennie. Cél: Közösen megbeszélni és létrehozni a rajzot.

5 Tükörkép v. kezünk közt a hurkapálca
Válasszatok magatoknak egy párt! Álljatok egymással szemben! A pár egyik tagja lassan tegyen különböző mozdulatokat! A pár másik tagja, mint a tükörképe, kövesse a mozgást. Cél: Szinte együtt mozogjon a pár! Érdemes utána cserélni és megbeszélni az élményeket. Hurkapálcás verzió: kezetek között mintha egy hurkapálca lenne, végezzetek páros kézmozdulatokat

6 Rajzold körbe az ügyesebbik kezeddel az ügyetlenebbet!
Pozitív átkeretezés 1. Rajzold körbe az ügyesebbik kezeddel az ügyetlenebbet! A kezed körvonalának belsejébe írd 3 olyan tulajdonságodat, amit szeretsz magadban! A körvonalán kívülre írd 3 olyan tulajdonságodat, amit nehezen fogadsz el! Térjünk vissza a csoportba! Akinek van kedve ossza meg a csoporttal, amiket írt! A csoport feladata: Találja meg mi a nehezen elfogadott tulajdonságok előnyös oldala, találjon olyan aspektust, ami szerethetőbbé teszi a tulajdonságot!

7 Azért szeretem ezt a csoportot... - székfoglaló
1. Körben ülünk. Egyvalakinek nincs szék, ő középen áll. Mond egy mondatot, ami úgy kezdődik: Azért szeretem ezt a csoportot.. Aki egyetért feláll és a székfoglaló szabályai szerint helyet cserél. Aki kimarad, új mondatot mond.


Letölteni ppt "Gyakorlat Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány"

Hasonló előadás


Google Hirdetések