Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szeretettel köszöntök mindenkit az Új Korszak Gyermekei című előadáson! Sári Csilla.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szeretettel köszöntök mindenkit az Új Korszak Gyermekei című előadáson! Sári Csilla."— Előadás másolata:

1 Szeretettel köszöntök mindenkit az Új Korszak Gyermekei című előadáson!
Sári Csilla

2 innocence תם

3 Új Korszak Gyermekei Új energiát képviselnek Tanítani jöttek minket
Karma nélküliek Hullámok Indigók Gyémánt és Kristály Gyermekek

4 Történelem? Válságos ponthoz érkezett Föld bolygónk.
1992. év óta hatalmas átalakuláson megyünk keresztül. 2012. év a „Fentről” kapott üzenetek szerinti az ugrás éve. Folyamatosan nyílnak a dimenzió kapuk (legközelebb a VIII. kapu/átjáró nyílik én, 11:11 energia).

5 Gyermekek? Indigók Gyémánt/Kristály gyermekek
Az 1970-es évek I. hullám, 1980-as évek II. hullám, 1990-es évek 1. fele III. hullám. Aurájukban felfedezhető indigó szín, de nem feltétlenül. Gyémánt/Kristály gyermekek Az 1990-es évek végétől, a Kristály Gyermekek év elejétől születnek közénk. Indigók gyermekei is lehetnek. Karma nélküliek, az Új Energiában élnek, bennük van a Krisztusi tudatosság magja.

6 family משפחה

7 Indigó gyerekek Úttörő harcosok Élet/Lélekcéllal érkeztek
Új Föld elkötelezettjei Magas tudatosságúak Rendszerrombolók

8 Kristály és Gyémánt gyerekek
Lerombolt rendszer új működését tanítják (Új Föld) Tükreink, Mestereink Lélek fókuszúak Szeretet központúak Önmaguk mesterei

9 Jellemzőik I. Magasabb elvek szerint tudnak csak létezni, tudják mi a helyes és mi nem – így a fegyelmezés nem működik a régi szabályok szerint (bűn és büntetés), éppen ezért ha nem engedjük, hogy saját belátásaik szerint cselekedjenek, ellenérzést váltunk ki belőlük, depresszívek, önpusztítóak lehetnek. Komplex tudásúak, mérhetetlen tudásszomj van bennük. Leegyszerűsített, megszokott válaszokat nem fogadják el, fontos, hogy ők maguk igaznak érezzék. Hagyományos iskolarendszer nem köti le őket, nehezen tudnak azonosulni a poroszos tanítással, a nem spirituális tanokkal, igénylik a világos struktúrát.

10 Jellemzőik II. Igen fejlett az igazságérzetük, gyengébb társaikat, embereket óvnák, védelmeznék. Különcök, könnyedén kommunikálnak állatokkal, növényekkel, más gyerekekkel és a természettel (kommunikáció nem feltétlenül verbális – sőt van hogy nehezen fejezik ki magukat szavakkal). Érzékelnek magasabb minőségeket, rezgéseket, entitásokat - láthatatlan barátaikkal beszélgethetnek, amiért élénk fantáziájúnak skatulyázzák őket. Nem szeretik a tipizálást érzik, hogy minden életet tisztelni kell. Még az anyagnak is lelke van, ezért nehezen szakadhatnak el egy tárgytól.

11 Jellemzőik III. Rendkívül érzékenyek, könnyen elsírják magukat.
Őszinték, nyíltak és szabadok. Pontosan tudják, hogy több létezik annál, mint amit látunk, tisztában vannak az élet igazságával, azzal, hogy a világegyetemben minden mindennel összefügg. Idő, tér, távolság és forma számukra nem elkülönülő dolgok. Vallják: az anyag és a fizikai élet illúziók, az élet energiából - élő tudatból áll. Fizikai test megújításához kevesebb alvásra van szükségük. Jellemzi őket az „androgünitás”.

12 Jellemzőik IV. Egyensúlyban akarnak élni önmagunkkal és környezetünkkel. Mind az öt érzékszervük nagyon jól fejlett, ezért a felfokozott érzékenységük miatt könnyen sérülhetnek. Nagyon érzékenyek a táplálékra (természetesen, és organikusan termesztett élelmiszerek megfelelőek). Nem fogadnak el olyan embereket vezetőjükül, aki nem ugyan olyan etikai nézeteket vall, mint ők maguk, még szociális nyomás esetén sem rendelődnek alá ilyen embereknek.

13 Mit éreznek? Hatalmas életfeladattal, küldetéssel érkeztek, nagy az elkötelezettségük az Új Energiák iránt, a Föld Bolygó iránt érzett mély szeretet él bennük. Velük szemben azonban egy ellenségesen viselkedő világ áll, ahol még a környezetük sem ismeri el őket. Mindehhez még kívülállóként és rendbontóként kezelik őket, nem pedig Mesterként, Tanítóként, Gyógyítóként.

14

15 Mit tehetünk? A környezet kell, hogy változzon (szülő, nagyszülő, pedagógus). A felelősségünk abban áll, melyik utat választjuk. Teret kell adnunk, hogy megtalálják életfeladatukat, hogy érzelmileg és szellemileg azonosulni tudjanak vele. Segítség kell nyújtanunk abban, hogy megtapasztalhassák az életet és meg kell nekik adnunk azt a szabadságot, ami a belső önvalójuk felfedezéséhez szükséges. Engedjük, hogy hitük szerint cselekedjenek. Fejlesszük személyiségüket, jellemüket, hiszen ők a mi jövőnk. A feltétel nélküli szeretet és bizalom a legmegfelelőbb háttér melyet kaphatnak.

16

17

18 „Betegségeik” ADS és ADSH (figyelemhiány szindróma és mozgással járó nyugtalanság vagy hiperaktivitás) agresszió vagy a totális unalom nagy mértékű bizalmatlanság szociális izoláció meg nem értettség érzése, elmerülnek saját világukba a túlélés érdekében – lázadnak – amely valójában segítségkiáltás a környezethez

19 Echt schaken

20 Gyengeségei Gyermekként
Túlérzékeny, és túl nyitott a külső befolyásokra. Sokszor magának való. Gyakran nehéz vezetni és nevelni. Többnyire úgy érzi, nem értik meg és nem; ismerik el. Hiperaktív és sokszor dekoncentrált. Hajlamos rá, hogy idealizáljon más embereket vagy helyzeteket. Álmodozó, saját világába menekül. Sokszor túl magasak az elvárásai önmagával és másokkal szemben is, tökéletességre törekszik.

21 Erősségei Gyermekként
Szeretne teljes jogú tagja lenni a családnak. Szereti a természetet. Mindenkivel törődik a családban. Lojális a családdal. Tanulási vágy és tudásszomj jellemzi. Megvan az a képessége, hogy gyógyítólag hasson az emberekre. Nem családtagokkal is nagyon nyitott és bizalommal teli, ha úgy érzi, megértik. Belsőleg fegyelmezett. Világos és céltudatos.

22 Gyengeségei Felnőttként
Öntelt és türelmetlen. Komoly problémái vannak a tekintéllyel. Szeretné, ha mindenki elismerné és értékelné. Sokszor nehezen tudja kifejezni magát szavakkal. Lehet felfuvalkodott. Türelmetlenül reagál a nem világos kezdeményezésekre és javaslatokra. Nem vállalja a vezetést, és megtagad minden felelősséget.

23 Erősségei Felnőttként
Állhatatos és megbízható. Nyílt és őszinte. Komolyan veszi az életet. Bátor. Médiális képességei vannak. Mindenben nagyon intenzív. Megérti saját lényének természetét a világegyetemhez való viszonyulásban. Nyitott az alkotó javaslatokra és az őszinte ösztönzésekre.

24

25

26

27

28 "A gyerekek legfőbb, kiapadhatatlan forrásaink."
– A Dalai Láma – Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Szeretettel köszöntök mindenkit az Új Korszak Gyermekei című előadáson! Sári Csilla."

Hasonló előadás


Google Hirdetések