Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szeretettel köszöntök mindenkit az Új Korszak Gyermekei című előadáson! Sári Csilla.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szeretettel köszöntök mindenkit az Új Korszak Gyermekei című előadáson! Sári Csilla."— Előadás másolata:

1 Szeretettel köszöntök mindenkit az Új Korszak Gyermekei című előadáson! Sári Csilla

2 תםinnocence

3 Új Korszak Gyermekei Új energiát képviselnek Új energiát képviselnek Tanítani jöttek minket Tanítani jöttek minket Karma nélküliek Karma nélküliek Hullámok Hullámok Indigók Indigók Gyémánt és Gyémánt és Kristály Gyermekek Kristály Gyermekek

4 Történelem? Válságos ponthoz érkezett Föld bolygónk. Válságos ponthoz érkezett Föld bolygónk. 1992. év óta hatalmas átalakuláson megyünk keresztül. 1992. év óta hatalmas átalakuláson megyünk keresztül. 2012. év a „Fentről” kapott üzenetek szerinti az ugrás éve. 2012. év a „Fentről” kapott üzenetek szerinti az ugrás éve. Folyamatosan nyílnak a dimenzió kapuk (legközelebb a VIII. kapu/átjáró nyílik 2007. 02. 11-én, 11:11 energia). Folyamatosan nyílnak a dimenzió kapuk (legközelebb a VIII. kapu/átjáró nyílik 2007. 02. 11-én, 11:11 energia).

5 Gyermekek? Indigók Indigók Az 1970-es évek I. hullám, 1980-as évek II. hullám, 1990-es évek 1. fele III. hullám. Az 1970-es évek I. hullám, 1980-as évek II. hullám, 1990-es évek 1. fele III. hullám. Aurájukban felfedezhető indigó szín, de nem feltétlenül. Aurájukban felfedezhető indigó szín, de nem feltétlenül. Gyémánt/Kristály gyermekek Gyémánt/Kristály gyermekek Az 1990-es évek végétől, a Kristály Gyermekek 2000. év elejétől születnek közénk. Az 1990-es évek végétől, a Kristály Gyermekek 2000. év elejétől születnek közénk. Indigók gyermekei is lehetnek. Indigók gyermekei is lehetnek. Karma nélküliek, az Új Energiában élnek, bennük van a Krisztusi tudatosság magja. Karma nélküliek, az Új Energiában élnek, bennük van a Krisztusi tudatosság magja.

6 משפחה family

7 Indigó gyerekek Úttörő harcosok Úttörő harcosok Élet/Lélekcéllal érkeztek Élet/Lélekcéllal érkeztek Új Föld elkötelezettjei Új Föld elkötelezettjei Magas tudatosságúak Magas tudatosságúak Rendszerrombolók Rendszerrombolók

8 Kristály és Gyémánt gyerekek Lerombolt rendszer új működését tanítják (Új Föld) Lerombolt rendszer új működését tanítják (Új Föld) Tükreink, Mestereink Tükreink, Mestereink Lélek fókuszúak Lélek fókuszúak Szeretet központúak Szeretet központúak Önmaguk mesterei Önmaguk mesterei

9 Jellemzőik I. Magasabb elvek szerint tudnak csak létezni, tudják mi a helyes és mi nem – így a fegyelmezés nem működik a régi szabályok szerint (bűn és büntetés), éppen ezért ha nem engedjük, hogy saját belátásaik szerint cselekedjenek, ellenérzést váltunk ki belőlük, depresszívek, önpusztítóak lehetnek. Magasabb elvek szerint tudnak csak létezni, tudják mi a helyes és mi nem – így a fegyelmezés nem működik a régi szabályok szerint (bűn és büntetés), éppen ezért ha nem engedjük, hogy saját belátásaik szerint cselekedjenek, ellenérzést váltunk ki belőlük, depresszívek, önpusztítóak lehetnek. Komplex tudásúak, mérhetetlen tudásszomj van bennük. Komplex tudásúak, mérhetetlen tudásszomj van bennük. Leegyszerűsített, megszokott válaszokat nem fogadják el, fontos, hogy ők maguk igaznak érezzék. Leegyszerűsített, megszokott válaszokat nem fogadják el, fontos, hogy ők maguk igaznak érezzék. Hagyományos iskolarendszer nem köti le őket, nehezen tudnak azonosulni a poroszos tanítással, a nem spirituális tanokkal, igénylik a világos struktúrát. Hagyományos iskolarendszer nem köti le őket, nehezen tudnak azonosulni a poroszos tanítással, a nem spirituális tanokkal, igénylik a világos struktúrát.

10 Jellemzőik II. Igen fejlett az igazságérzetük, gyengébb társaikat, embereket óvnák, védelmeznék. Igen fejlett az igazságérzetük, gyengébb társaikat, embereket óvnák, védelmeznék. Különcök, könnyedén kommunikálnak állatokkal, növényekkel, más gyerekekkel és a természettel (kommunikáció nem feltétlenül verbális – sőt van hogy nehezen fejezik ki magukat szavakkal). Különcök, könnyedén kommunikálnak állatokkal, növényekkel, más gyerekekkel és a természettel (kommunikáció nem feltétlenül verbális – sőt van hogy nehezen fejezik ki magukat szavakkal). Érzékelnek magasabb minőségeket, rezgéseket, entitásokat - láthatatlan barátaikkal beszélgethetnek, amiért élénk fantáziájúnak skatulyázzák őket. Érzékelnek magasabb minőségeket, rezgéseket, entitásokat - láthatatlan barátaikkal beszélgethetnek, amiért élénk fantáziájúnak skatulyázzák őket. Nem szeretik a tipizálást érzik, hogy minden életet tisztelni kell. Nem szeretik a tipizálást érzik, hogy minden életet tisztelni kell. Még az anyagnak is lelke van, ezért nehezen szakadhatnak el egy tárgytól. Még az anyagnak is lelke van, ezért nehezen szakadhatnak el egy tárgytól.

11 Jellemzőik III. Rendkívül érzékenyek, könnyen elsírják magukat. Rendkívül érzékenyek, könnyen elsírják magukat. Őszinték, nyíltak és szabadok. Őszinték, nyíltak és szabadok. Pontosan tudják, hogy több létezik annál, mint amit látunk, tisztában vannak az élet igazságával, azzal, hogy a világegyetemben minden mindennel összefügg. Pontosan tudják, hogy több létezik annál, mint amit látunk, tisztában vannak az élet igazságával, azzal, hogy a világegyetemben minden mindennel összefügg. Idő, tér, távolság és forma számukra nem elkülönülő dolgok. Idő, tér, távolság és forma számukra nem elkülönülő dolgok. Vallják: az anyag és a fizikai élet illúziók, az élet energiából - élő tudatból áll. Vallják: az anyag és a fizikai élet illúziók, az élet energiából - élő tudatból áll. Fizikai test megújításához kevesebb alvásra van szükségük. Fizikai test megújításához kevesebb alvásra van szükségük. Jellemzi őket az „androgünitás”. Jellemzi őket az „androgünitás”.

12 Jellemzőik IV. Egyensúlyban akarnak élni önmagunkkal és környezetünkkel. Egyensúlyban akarnak élni önmagunkkal és környezetünkkel. Mind az öt érzékszervük nagyon jól fejlett, ezért a felfokozott érzékenységük miatt könnyen sérülhetnek. Mind az öt érzékszervük nagyon jól fejlett, ezért a felfokozott érzékenységük miatt könnyen sérülhetnek. Nagyon érzékenyek a táplálékra (természetesen, és organikusan termesztett élelmiszerek megfelelőek). Nagyon érzékenyek a táplálékra (természetesen, és organikusan termesztett élelmiszerek megfelelőek). Nem fogadnak el olyan embereket vezetőjükül, aki nem ugyan olyan etikai nézeteket vall, mint ők maguk, még szociális nyomás esetén sem rendelődnek alá ilyen embereknek. Nem fogadnak el olyan embereket vezetőjükül, aki nem ugyan olyan etikai nézeteket vall, mint ők maguk, még szociális nyomás esetén sem rendelődnek alá ilyen embereknek.

13 Mit éreznek? Hatalmas életfeladattal, küldetéssel érkeztek, nagy az elkötelezettségük az Új Energiák iránt, a Föld Bolygó iránt érzett mély szeretet él bennük. Hatalmas életfeladattal, küldetéssel érkeztek, nagy az elkötelezettségük az Új Energiák iránt, a Föld Bolygó iránt érzett mély szeretet él bennük. Velük szemben azonban egy ellenségesen viselkedő világ áll, ahol még a környezetük sem ismeri el őket. Velük szemben azonban egy ellenségesen viselkedő világ áll, ahol még a környezetük sem ismeri el őket. Mindehhez még kívülállóként és rendbontóként kezelik őket, nem pedig Mesterként, Tanítóként, Gyógyítóként. Mindehhez még kívülállóként és rendbontóként kezelik őket, nem pedig Mesterként, Tanítóként, Gyógyítóként.

14

15 Mit tehetünk? A környezet kell, hogy változzon (szülő, nagyszülő, pedagógus). A környezet kell, hogy változzon (szülő, nagyszülő, pedagógus). A felelősségünk abban áll, melyik utat választjuk. A felelősségünk abban áll, melyik utat választjuk. Teret kell adnunk, hogy megtalálják életfeladatukat, hogy érzelmileg és szellemileg azonosulni tudjanak vele. Teret kell adnunk, hogy megtalálják életfeladatukat, hogy érzelmileg és szellemileg azonosulni tudjanak vele. Segítség kell nyújtanunk abban, hogy megtapasztalhassák az életet és meg kell nekik adnunk azt a szabadságot, ami a belső önvalójuk felfedezéséhez szükséges. Segítség kell nyújtanunk abban, hogy megtapasztalhassák az életet és meg kell nekik adnunk azt a szabadságot, ami a belső önvalójuk felfedezéséhez szükséges. Engedjük, hogy hitük szerint cselekedjenek. Engedjük, hogy hitük szerint cselekedjenek. Fejlesszük személyiségüket, jellemüket, hiszen ők a mi jövőnk. Fejlesszük személyiségüket, jellemüket, hiszen ők a mi jövőnk. A feltétel nélküli szeretet és bizalom a legmegfelelőbb háttér melyet kaphatnak. A feltétel nélküli szeretet és bizalom a legmegfelelőbb háttér melyet kaphatnak.

16

17

18 „Betegségeik” ADS és ADSH (figyelemhiány szindróma és mozgással járó nyugtalanság vagy hiperaktivitás) ADS és ADSH (figyelemhiány szindróma és mozgással járó nyugtalanság vagy hiperaktivitás) agresszió vagy a totális unalom agresszió vagy a totális unalom nagy mértékű bizalmatlanság nagy mértékű bizalmatlanság szociális izoláció szociális izoláció meg nem értettség érzése, elmerülnek saját világukba a túlélés érdekében – lázadnak – amely valójában segítségkiáltás a környezethez meg nem értettség érzése, elmerülnek saját világukba a túlélés érdekében – lázadnak – amely valójában segítségkiáltás a környezethez

19 Echt schaken

20 Gyengeségei Gyermekként Túlérzékeny, és túl nyitott a külső befolyásokra. Túlérzékeny, és túl nyitott a külső befolyásokra. Sokszor magának való. Sokszor magának való. Gyakran nehéz vezetni és nevelni. Gyakran nehéz vezetni és nevelni. Többnyire úgy érzi, nem értik meg és nem; ismerik el. Többnyire úgy érzi, nem értik meg és nem; ismerik el. Hiperaktív és sokszor dekoncentrált. Hiperaktív és sokszor dekoncentrált. Hajlamos rá, hogy idealizáljon más embereket vagy helyzeteket. Hajlamos rá, hogy idealizáljon más embereket vagy helyzeteket. Álmodozó, saját világába menekül. Álmodozó, saját világába menekül. Sokszor túl magasak az elvárásai önmagával és másokkal szemben is, tökéletességre törekszik. Sokszor túl magasak az elvárásai önmagával és másokkal szemben is, tökéletességre törekszik.

21 Erősségei Gyermekként Szeretne teljes jogú tagja lenni a családnak. Szeretne teljes jogú tagja lenni a családnak. Szereti a természetet. Szereti a természetet. Mindenkivel törődik a családban. Mindenkivel törődik a családban. Lojális a családdal. Lojális a családdal. Tanulási vágy és tudásszomj jellemzi. Tanulási vágy és tudásszomj jellemzi. Megvan az a képessége, hogy gyógyítólag hasson az emberekre. Megvan az a képessége, hogy gyógyítólag hasson az emberekre. Nem családtagokkal is nagyon nyitott és bizalommal teli, ha úgy érzi, megértik. Nem családtagokkal is nagyon nyitott és bizalommal teli, ha úgy érzi, megértik. Belsőleg fegyelmezett. Belsőleg fegyelmezett. Világos és céltudatos. Világos és céltudatos.

22 Gyengeségei Felnőttként Öntelt és türelmetlen. Öntelt és türelmetlen. Komoly problémái vannak a tekintéllyel. Komoly problémái vannak a tekintéllyel. Szeretné, ha mindenki elismerné és értékelné. Szeretné, ha mindenki elismerné és értékelné. Sokszor nehezen tudja kifejezni magát szavakkal. Sokszor nehezen tudja kifejezni magát szavakkal. Lehet felfuvalkodott. Lehet felfuvalkodott. Türelmetlenül reagál a nem világos kezdeményezésekre és javaslatokra. Türelmetlenül reagál a nem világos kezdeményezésekre és javaslatokra. Nem vállalja a vezetést, és megtagad minden felelősséget. Nem vállalja a vezetést, és megtagad minden felelősséget.

23 Erősségei Felnőttként Állhatatos és megbízható. Állhatatos és megbízható. Nyílt és őszinte. Nyílt és őszinte. Komolyan veszi az életet. Komolyan veszi az életet. Bátor. Bátor. Médiális képességei vannak. Médiális képességei vannak. Mindenben nagyon intenzív. Mindenben nagyon intenzív. Megérti saját lényének természetét a világegyetemhez való viszonyulásban. Megérti saját lényének természetét a világegyetemhez való viszonyulásban. Nyitott az alkotó javaslatokra és az őszinte ösztönzésekre. Nyitott az alkotó javaslatokra és az őszinte ösztönzésekre.

24

25

26

27

28 "A gyerekek legfőbb, kiapadhatatlan forrásaink." – A Dalai Láma – Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Szeretettel köszöntök mindenkit az Új Korszak Gyermekei című előadáson! Sári Csilla."

Hasonló előadás


Google Hirdetések