Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Asztrológia Gere Noémi 9.c.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Asztrológia Gere Noémi 9.c."— Előadás másolata:

1 Asztrológia Gere Noémi 9.c

2 Bevezetés Azt, hogy milyen ember válik belőlünk életünk során, rengeteg dolog befolyásolja. Azonban vannak velünk született tulajdonságaink is. Egyes emberek szerint ez teljesen véletlen dolog. Ám vannak akik úgy gondolják, ennek köze van a csillagok állásához. Ez alapján meg tudják mondani a jövőt, vagy hogy milyen tulajdonságai lesznek az adott csillagjegy alatt született gyermeknek.

3 Kos Március 21.- április 20. A Kos jegyben szülöttek barátságos, ám határozott, félelmet nem ismerő emberek, akik szeretik, ha a mindennapokban és a játékokban ők vannak vezető szerepben. Néha képtelenek megérteni, miért nem osztják a barátaik az érdeklődésüket. Nagylelkűen megosztják mindenüket a barátaikkal, ám könnyen dühbe gurulnak. A Kosoknak általában széles a válluk, gyorsan mennek, és hajlamosak balesetet szenvedni. A legtöbben szeretnek olvasni, de az iskolai feladatokhoz kicsit lusták. Kiváló felfedezők válhatnak belőlük.

4 Bika Április 21.- május 21 A Bika jegyűek gyakran erős testfelépítésűek, sötét, hullámos hajjal. Nyugodt, kedves emberek, de néha nagyon makacsul képesek ragaszkodni az elképzeléseikhez. Az ebben a jegyben szülöttek szeretik a tisztességes játékot, az átlagnál józanabbul gondolkodnak, és jó az ítélőképességük. Az atlétikában és a zenében otthon vannak, és mivel kiválóan tudnak összpontosítani az előttük álló feladatra, az iskolában is jól teljesítenek.

5 Ikrek Május 22.-július 21. Az Ikrek jegyben születettek az állatöv legszabadabb szellemei, és néha úgy tűnik, képesek egyszerre két helyen is jelen lenni. Általában érzékeny, kifejező kezük van, vékony ujjaik. Szinte kimeríthetetlen fizikai energiáik vannak, és gyakran elkésnek a találkozókról. Az Ikrek ember barátságos, kíváncsi, okos, és élénk a fantáziája, valamint szeret olvasni és megosztani a gondolatait másokkal. Az idegen nyelveket könnyen elsajátítják, bár meg kell tanulniuk türelmesnek lenni, és nem feladni az első komolyabb akadálynál.

6 Rák Június 22.- július 23. A Rák emberek érzelmesek, szentimentálisak és nagyon érzékenyek, másokkal szemben kedvesek és türelmesek. Néha magányosak, és a fiatal rákoknak gyakran vannak képzeletbeli barátai. Nagyon jó fantáziával rendelkeznek, át tudják érezni mások gondjait, sok művész kerül ki a soraikból. Nagyon jó színészek, és szeretik a jó vicceket. A Rákok jól keresnek, és takarékoskodni is tudnak. Az iskolában általában a történelem a kedvenc tantárgyuk.

7 Oroszlán Július 24.- augusztus 23.
Az Oroszlán emberek természetes vezetők, jó kedélyűek, akikkel kiválóan lehet szórakozni mindaddig amíg az történik amit ők akarnak. Méltóságteljesek, uralkodóak és bátrak, amire nagyon büszkék. Az Oroszlánok néha felvágnak, vagy néha túlságosan feltűnően viselkednek. Bőkezűek, melegszívű emberek, akik szeretik megmutatni másoknak, hogyan kell valamit csinálni. Az Oroszlánok okosak, ám gyakran a vonzerejükre hagyatkozva próbálnak eredményt elérni, így gyakran mindenkinél korábban szereznek maguknak barátot, barátnőt.

8 Szűz Augusztus 24. – szeptember 23.
A Szűz jegyben születtek általában megbízhatóak, komolyak, és képesek hosszú időn keresztül keményen dolgozni, így válnak gyakran a tanárok kedvenceivé. Szeretik az elegáns dolgokat, és gyönyörű, okosan csillogó szemük van. Egyes Szüzek maximalisták és aggodalmaskodók tudnak lenni, ám a velük született kritikus hajlam sikert hozhat számukra a művészetek, filozófia, vagy irodalom területén. A Szüzek imádnak olvasni, szinte mindenre emlékeznek, és gyakran van rejtett színészi tehetségük is. Nagyon válogatósak az evés tekintetében, megbecsülik a magánéletüket.

9 Mérleg Szeptember 24.- október 23.
A kedves szívű Mérlegek szeretik az igazságosságot, és nem szívesen döntenek vagy ítélkeznek mások felett, mert attól tartanak, esetleg hibáznak, és megsérthetik azok érzéseit. Kiválón vitáznak és érvelnek, így gyakran tudósokká válnak. A Mérlegek nagyon könnyen el tudják bűvölni az embereket, így fennáll a veszélye, hogy túl sokszor sikerül keresztülvinni az akaratukat. Sokuknak gödröcske van az állán, imádják a kék színt, és nem szeretnek erőszakos filmeket nézni. A szobájuk tiszta és rendes.

10 Skorpió Október 24.- november 22.
A Skorpiók könnyen elmarhatják maguk mellől az embereket, ha nem tanulják meg, hogyan fogják vissza hangulatváltozásaikat, és nyersségüket. Ha valaki keresztbe tesz nekik, akkor nem nyugszanak, amíg bosszút nem állnak. Szeretnek rájönni mások titkaira, anélkül, hogy saját magukat nagyon megnyitnák. Könnyen megoldják rejtvényeket, és bukkannak rá elveszett dolgokra, valamint általában vonza őket minden, ami titokzatos és tiltott.

11 Nyilas November 23.- december 21.
A Nyilas jegy szülötteinek általában nyílt, vidám arca van, magas, széles homlokkal, és egyszerre lehetnek drámaiak és morcosak. Idealista, nyugtalan, kíváncsi emberek, akik imádják a társaságot. Azok, akik ebben a jegyben születtek, néha nehezen tudnak tapintatosak lenni, hazudni, és képtelenek egy viccet rendesen elmesélni. Szeretnek iskolába járni, de ha nem vigyáznak, könnyen költekezésbe kezdenek.

12 Bak December 22.- január 20. A Bakok hamarabb érnek, mint a többi jegy szülöttei, és megbecsülik a náluk idősebbek bölcsességét. Tisztelik a törvényt és a sikert, határozottan haladnak felfelé a ranglétrán. Sokan diplomaták vagy összekötők lesznek. A fiatal Bakok szívesen töltik az idejüket otthon. Szeretik a játékaikat és a holmiaikat rendezgetni, és ragaszkodnak a szokásaikhoz. Nem is annyira nagy csoport tagjai, hanem inkább kevés, de értékes barátot gyűjtenek magok köré.

13 Vízöntő Január 21.- február 19.
A Vízöntő jegybe tartozók az állatövből a legálmodozóbbak, és gyakran megesik, hogy a jövőről álmodozva a felhőkben járnak. Nagyon érdeklődőek az emberek iránt és rengeteg barátjuk van. A Vízöntők gyors észjárásúak, általában jók a megérzéseik az emberekkel kapcsolatban, ám a dátumokat és találkozókat nehezen jegyzik meg. Imádnak a természetben tartózkodni, és elsőként lázadnak fel a szabályok ellen. Gyakran lesznek belőlük zenészek vagy tudósok.

14 Halak Február 20.- március 20.
A Halak jegyben született emberekben megtalálható minden jó tulajdonság a többi 11 csillagjegy szülötteiből. Kreatívak, művésziek, gyakorlatiatlanok, szeretik a könyveket és a költészetet, de nem igazán törődnek a pénzel. Élvezik, hogy saját fantáziájuk világában élhetnek, és vonzódnak az asztrológiához és a mágiához. Nem szeretik a sablonos munkát, és általában éjjel a legaktívabbak, amikor mindenki más alszik. Nagyon jószívűek a rászorulókkal szemben, a gyerekek és az állatok megbíznak bennük.

15 Befejezés Ezek a meghatározások persze nem tökéletesek és nem is igazak teljesen . Minden ember más és más, attól függetlenül, hogy milyen jegyben született. Szerintem ez így van jól, az asztrológia csak némi segítség ahhoz, hogy könnyebben megismerjük magunkat és másokat.

16 Vége Első dia


Letölteni ppt "Asztrológia Gere Noémi 9.c."

Hasonló előadás


Google Hirdetések