Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

YESS+ Avagy: Az „automatatalicska” feltalálása!. Nézzük a talicskát! Nagyon sok barátom házának építésénél, és a saját házam átalakításánál, rengeteget.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "YESS+ Avagy: Az „automatatalicska” feltalálása!. Nézzük a talicskát! Nagyon sok barátom házának építésénél, és a saját házam átalakításánál, rengeteget."— Előadás másolata:

1 YESS+ Avagy: Az „automatatalicska” feltalálása!

2 Nézzük a talicskát! Nagyon sok barátom házának építésénél, és a saját házam átalakításánál, rengeteget toltam a talicskát. Homokkal, sóderral, betonnal, mikor mire volt szükség. Ha letettem, magától nem ment, nem dolgozott, nem termelt, pénzt, értéket. Aztán a munkahelyeimen is folyton toltam a talicskát, - gondolva hátha termel egy kis pénzt- csak ott másképp hívták: eszterga, Barkas, papír, toll, radír, stb., ezekkel is az volt a baj, ha nem toltam nem ment, nem hozott pénzt. Sőt sokszor meg sem fizették rendesen!

3 ÖN most hol tolja éppen a talicskát, és kiét? Kinek a pénzét tolja vele? Meddig akarja még tolni? Szeretne egy „automatatalicskát” ami akkor is tolja Önnek a pénz t, ha ÖN éppen pihen, nyaral, alszik? ÖN most hol tolja éppen a talicskát, és kiét? Kinek a pénzét tolja vele? Meddig akarja még tolni? Szeretne egy „automatatalicskát” ami akkor is tolja Önnek a pénz t, ha ÖN éppen pihen, nyaral, alszik?

4 Kezdjen dolgozni velünk most !! …és ingyen készítünk Önnek egy ilyen prezentációt!

5 ……. ígérem, Önnek is lesz hamarosan egy pénzt hozó talicskája!! De nem Még csak, De nem Még csak, ilyen! nem is ilyen! ilyen! nem is ilyen! Hanem, ami akkor is hozza Önnek a pénzt, amikor Ön pihen, nyaral, alszik!

6 „Netes” Otthoni Munka Pénzkereseti Program Széphegyi Géza ajánlásával

7 Pénzkereseti Program..amit bárki meg tud csinálni! - van aki nem akarja (mert fél) - van aki akarja, és megcsinálja (mert képes kezébe venni a sorsát) Kb. 20-30 percben bemutatjuk önnek, mi hogyan keresünk pénzt és mennyit! Melyik az a cég, amely lehetővé tette ezt számunkra, és kitalálta az évezred találmányát az „automatatalicskát” az az a DOWNLINER -t Figyelje úgy ezt az anyagot mint élete nagy lehetőségét ! Tudom most azt gondolja:- ezek nagy szavak,- nem, nem! Ezek, kérlelhetetlen tények ! Vajon Ön megtudja, megakarja csinálni –amit mi igen ? Kezdjük!!!

8 Cégünk web-áruházának működtetéséhez, magas EQ-val rendelkező partnereket keres! Rendkívüli jutalékért! - ha Ön a „neten” akar dolgozni, és sok pénzt akar keresni, hívja fel munkatársunkat, és kezdjenek hozzá most ! Nézze végig ezt az anyagot, és telefonáljon !

9 Ha Ön valóban otthonról akar pénzt keresni …..akkor szüksége van egy jó cégre, mely jól megfizeti a jól végzett munkát!

10 Bizonyára van sok MLM cég, ahol árulhatna terméket, tarthatna bemutatókat a nappalijában, beszervezhetne sok ezer embert, egy hagyományos rendszerben. Még egy táska pénzt is ígérnek!!

11 Valóban, Ön ezt akarja? Rohangálni a termékekkel? Házalni? Vagy „kényelmesen,” az otthonába meghívottaknak tartani termékbemutatót? Meg tud hívni ennyi embert? Mert ha igen kérem kapcsolja ki ezt a tájékoztatót! Ebben nem tudunk, partnerek lenni! Azt kérdezi: ” de hát akkor mit csináljak?”

12 Ébredjen fel!! Hoztuk a megoldást! Van naponta, egy kis ideje? Van egy számítógépe, amin nézi ezt a bemutatót? Akkor mindene megvan, hogy pénz t keressen velün k!

13 ÖN vásárlókat küld nekünk! Mi kiszolgáljuk őket! Mindenkit!! Cégünk akkor fizet Önnek, ha Ön vásárlókat küld! Ez, a legjobb megoldás!!

14 A YESS+ hálózat egy internetes kereskedelmi vállalkozás. A YESS+ egyedi termékekkel, legkorszerűbb, technikai, és marketingmegoldásokkal segíti Önt a sikerhez!

15 Egy ilyen „beszédes” könyvvel gyerekjáték a toborzás. Ezt Ön is megtudja csinálni, ha életében küldött már el egy e-mailt! Hisz Önnek is lesz egy ilyen, korrekt tájékoztató könyve, amit a világháló felhasználásával terjeszthet!

16 A YESSPLUS egy jó cég ! …Hogy Ön nem akar fizetni a belépésért? Ne tegye! Nem kell!

17 A YESS+ Web-áruházában Ön mindent megtud venni, amit egyébként is megvenne! Még érte sem kell menni, a YESS+ kiküldi Önnek!

18 A YESS+ Hálózat egy teljesen egyedi, modern MLM vásárlói rendszer! Na nem kell megijedni, nem ilyen bonyolult! A YESS+ Hálózat egy teljesen egyedi, modern MLM vásárlói rendszer! Na nem kell megijedni, nem ilyen bonyolult! Nézzünk meg előbb egy hagyományos MLM hálózatot.

19 A hagyományos MLM-ben, korlátlan szélességű csoportot lehet építeni. A gyakorlat azt mutatja, hogy 10 munkatársból, 2-3 tag ha dolgozik, 7 lemorzsolódik! Ez a 7ember eljutott oda, hogy álmodott egy nagyot, befizetett, 70-200ezer Ft-ot, tartott 1-2 bemutatót és kész. Belőlük lett az MLM ellenzők népes tábora. Mert nem tudtak eladni !

20 Ön ÖdönLidiElek Ezzel szemben a YESS+ rendszerben! Ön kezdetben 3x3 struktúrában hozhat be munkatársat, és ők is csak így tudnak új munkatársakat hozni! De ugye látja? Lidi és Elek még csak két munkatársat hozott!

21 Az Ön szponzora hoz egy új munkatársat, ennek nincs már hely csak a Lidi alatt, mert közben Ön is hozta Bélát aki Elek alá került! A YESS+ rendszerben így segítik az új munkatársak munkáját!

22 Így az Elek által behozott Isti, és munkatársai vásárlásaink jutalékából, részesül Isti, Béla, Elek, természetesen Ön és az Ön szponzora is!

23 Tehát a szponzorok munkájából érkező üzlettársak bepottyannak a még üres helyekre, így ÖN sem maradhat üzlettársak nélkül!

24 Viszont nem építjük fel Ön helyett a hálózatát. A DOWNLINER kipótolja a hiányzó láncszemeket. Dolgozni Önnek is kell! Valamit Önnek is tenni kell! Hisz ismeri a mondást: „Ha nem nyitod ki a szádat a sült galamb is csak szájba vág!”

25 Így, dolgozni csak jobb …..és ez a munka még azoknak is megy akiknek más MLM nem sikerült ! Itt nincs hiányzó láncszem, mert a kipótolja! mert a kipótolja!

26 Ne feledje nálunk, nem Önnek kell szaladgálni az áruval!! A futár kiviszi Ön helyett!

27 ..és, hogy mi mindent lehet itt venni? EgészségSzépségTisztaság Mindennap használt termékeit, kiegészítve a YESS+ egyedi termékeivel! Magyar pénztárcához szabott árakon!

28 Ne sokat gondolkodjon az idő pénz! Higgye el nem érdemes mérlegelni, most nem!

29 Pénzt akar keresni ?..az Ön által küldött vásárlók forgalma után Ön felveszi a jutalékát !! Küldjön vásárlókat!!

30 …ha az Ön által küldött vásárlók, további vásárlókat küldenek.. …és ők még továbbiakat....azután is fizet Önnek a YESS+ végtelen mélységig!

31 Az akkor már nagyon sok ember, és jókora áruforgalom....de mennyit is fizet a cég, és hogyan? Emlékszik erre az ábrára?? Ön ÖdönLidiElek

32 Hogy lehet Önnek munkatársa? -ÖN hozza - hozza az Ön új munkatársa - vagy/és a szponzora ejti be felűről - vagy az Ő szponzora, felső vonala Továbbra is 3x3 struktúrában épül a hálózata, de mindegy, hogy ki hozta a munkatársat! A cég az Ön hálózatában lévő összes munkatárs forgalmából fizet Önnek ! Ön ÖdönLidiElek

33 Nézzük a pénzt!! HónapSzintekLétszámVP(vás.p)BP(bónuszp)Öszz.BP Jutalék Ft. 1Ön1200,00,00 2 1szint 7% 3604,24,2 8 40 3 2szint 7% 918012,616,83360 4 3szint 7% 2754037,854,6 10 920 5 4szint 7% 811620113,4168,0 33 600 6 5szint 7% 2434860340,2508,2 101 640 7 6szint 7% 729145801020,61528,8 305 760 8 7szint 7% 2181437403061,84590,6 918 120 Példa a Yess+ rendszerben elérhető havi jövedelem re, ha mindenki havi 20pont személyes vásárlással rendelkezik. Figyelem! Ez nem a YESS+ hivatalos ajánlata! Nem kereseti ígéret, hanem lehetőség! 20 pont 6-8000 Ft értékű termék személyes vásárlásával teljesíthető. A személyes forgalomba a a törzsvásárlók vásárlása is beleszámít.

34 Mi is történt valójában?? -A DOWNLINER szoftver segítségével.. -Ön szépen felépített egy vásárlói hálózatot. -Nem adott el semmit! -„csak” talált 3 embert aki vásárol, és ők is találtak 3 embert aki vásárol, …………………….……. és így tovább! -Nagyon nehéz munka???

35 Ez a lényeg!!! „Három ember, aki megérti, hogy akkor lesz sok jutaléka, ha talál három embert aki ezt megérti!” Csak zárójelben (egy átlagos életet élő negyven körüli embernek az élete során 700-800 emberrel volt, van valamilyen kapcsolata) De ha mégsem találna ezek között, az internet korlátlan lehetőségekkel segíti !

36 Nincs mire várni! Kezdjen hozzá most ! Önnek ugyan úgy fog működni mint nekünk! És rövid idő elteltével nagyszerű jövedelem re tehet szert Ön is! Lesz pénze és ideje is Lesz pénze és ideje is bőven! bőven!

37 GARANCIA A YESS+ visszafizeti Önnek belépésekor vásárolt termékeinek teljes árát, ha Ön egy kicsit is aktív és ennek ellenére pár hónapon belül nem lesz üzlettársa, hálózata!!!! Erről érdeklődjön munkatársunknál! Találkozott ilyennel más MLM cégnél??

38 Meglepődött??? Ne tegye! A YESS+ biztosra megy! Vagy már elfelejtette a háttérben tevékenykedő „automatatalicskát”, a szenzációs DOWNLINER szoftvert? Önnek, ha akarja, ha nem, lesz üzlettársa !!

39 DÖNTSÖN MOST! Ön melyiket választja? Kapcsolja ki! Jöjjön tovább!

40 Nagyon, nagyon jól döntött! A pénzhez vezető út! Megmutatom! 1.Hívja fel azt a munkatársunkat akitől ezt az anyagot kapta! A segítségével regisztráljon és rendeljen 20P értékben terméket, (NINCS KÜLÖN REGISZTRÁCIÓS DÍJ) A segítségével regisztráljon és rendeljen 20P értékben terméket, (NINCS KÜLÖN REGISZTRÁCIÓS DÍJ) Kérje a tanácsát, hogy mit érdemes rendelni, nem fog csalódni! Kérje a tanácsát, hogy mit érdemes rendelni, nem fog csalódni!

41 2. Kérjen magának egy ilyen anyagot 2. Kérjen magának egy ilyen anyagot Küldje el ismerőseinek! Vagy bárkinek az internet segítségével! (de vigyázat a kéretlen reklámokkal, előbb jelezze, hogy szeretne egy anyagot küldeni) Így, fog találni három új vásárlót!

42 3. Segítsen a munkatársainak… …hogy ők is hamar megtalálják a három emberüket! Ön ÖdönLidiElek

43 4. Készüljön a betakarításhoz! Munkája gyümölcs egy pár Munkája gyümölcs egy pár hónap alatt beérik! hónap alatt beérik! Folyamatosan fognak Ön alatt vásárolni, és ebből Önnek jutaléka lesz ! Folyamatosan fognak Ön alatt vásárolni, és ebből Önnek jutaléka lesz ! Napról-napra több! Napról-napra több! Miért? Mert az árúk elfogynak! Miért? Mert az árúk elfogynak!

44 Ki tudja…… …. a tegnap, és ma belépettek már az Ön pénztárcáját vastagíthatnák, ha már munkatársunk lenne! ha már munkatársunk lenne! De nem az! Nagy luxus!

45 Most már minden információ a birtokában van! Lépjen! Lássa meg a lényeget, érezzen rá az üzletre! Hívja fel munkatársunkat, regisztráljon! Önnek is sikerülni fog!! Csak három ember!!

46 Na akkor foglaljuk össze! - YESS+ egy vásárlói hálózat, ahol Önnek nem kell eladni, házalni, embereket kerülgetni a lakásában -Az Ön hálózata is egy idő után szépen kifejlődik hiszen a downliner segít az építésében, nincs elveszett ember. Így Önnek mindenképpen jutaléka képződik! -Ön abban a hónapban számít aktív nak amelyikben vásárol, és akkor kap jutalékot ! -De nincs visszaesés, Ön a helyén marad és bármikor lehet aktív ! Csak vásárol ! -A munka amit Ön fog végezni velünk együtt, egy korrekt tájékoztató munka! Ismerteti a YESS+ termékeit, rendszerét! -És amikor valaki vásárol a hálózatából, abból Ön részesül !

47 Na tovább….. -Nem kell eladni, szállítani, ezt a munkát a YESS+ elvégzi Ön helyett! -A munka végezhető interneten, nem szükséges idegeneket kerülgetni a házában! -Csak a mi csoportunkhoz belépő munkatársaknak készítünk ilyen anyagot névre szólóan -Ez a csoport amibe Önt is várjuk a ProfitNetwork csoport számítunk a munkájára! számítunk a munkájára! -Számit Önre a YESS+, hogy tisztességes tájékoztató munkájáért fizetni tudjon Önnek ! -Segítünk Önnek felépíteni hálózatát, és jövedelmét ! -Hívja fel munkatársunkat és jelentkezzen regisztrációra!

48 Önnek is működni fog… Akkor is ha, sosem csinálta! Akkor is ha, más MLM nem ment! Ha pedig máshol sikeres volt, akkor.. itt sem menekülhet a siker elől!! Most nem kell mást tennie, csak hívja fel kollégánkat akitől ezt az anyagot kapta!

49 Tehát telefonáljon! Az Ön ajánlója: Széphegyi Géza Tel:06-30-821-5612 06-70-231-8035 06-70-231-8035 Email:gakegeza@gmail.com Várja, hogy Ön jelentkezzen ! Most még időben lép !


Letölteni ppt "YESS+ Avagy: Az „automatatalicska” feltalálása!. Nézzük a talicskát! Nagyon sok barátom házának építésénél, és a saját házam átalakításánál, rengeteget."

Hasonló előadás


Google Hirdetések