Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Avagy: Az „automatatalicska” feltalálása!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Avagy: Az „automatatalicska” feltalálása!"— Előadás másolata:

1 Avagy: Az „automatatalicska” feltalálása!
YESS+ Avagy: Az „automatatalicska” feltalálása! Lapozz!

2 Nézzük a talicskát! Lapozz!
Nagyon sok barátom házának építésénél, és a saját házam átalakításánál, rengeteget toltam a talicskát. Homokkal, sóderral, betonnal, mikor mire volt szükség. Ha letettem, magától nem ment, nem dolgozott, nem termelt, pénzt, értéket. Aztán a munkahelyeimen is folyton toltam a talicskát, - gondolva hátha termel egy kis pénzt- csak ott másképp hívták: eszterga, Barkas, papír, toll, radír, stb., ezekkel is az volt a baj, ha nem toltam nem ment, nem hozott pénzt. Sőt sokszor meg sem fizették rendesen! Lapozz!

3 ÖN most hol tolja éppen a talicskát, és kiét? Kinek a pénzét tolja vele? Meddig akarja még tolni? Szeretne egy „automatatalicskát” ami akkor is tolja Önnek a pénzt, ha ÖN éppen pihen, nyaral, alszik? Lapozz!

4 Kezdjen dolgozni velünk most!!
…és ingyen készítünk Önnek egy ilyen prezentációt! automatatalicska Lapozz!

5 nekem is kell!!! ……. ígérem, Önnek is lesz hamarosan egy pénzt hozó talicskája!! De nem Még csak, ilyen! nem is ilyen! Hanem, ami akkor is hozza Önnek a pénzt, amikor Ön pihen, nyaral, alszik! Lapozz!

6 Széphegyi Géza ajánlásával
„Netes” Otthoni Munka Pénzkereseti Program Széphegyi Géza ajánlásával Nekem is kell egy ilyen!! Lapozz!

7 Pénzkereseti Program Nekem is! ..amit bárki meg tud csinálni! Lapozz!
- van aki nem akarja (mert fél) - van aki akarja, és megcsinálja (mert képes kezébe venni a sorsát) Kb percben bemutatjuk önnek, mi hogyan keresünk pénzt és mennyit! Melyik az a cég, amely lehetővé tette ezt számunkra, és kitalálta az évezred találmányát az „automatatalicskát” az az a DOWNLINER-t Figyelje úgy ezt az anyagot mint élete nagy lehetőségét! Tudom most azt gondolja:- ezek nagy szavak,- nem, nem! Ezek, kérlelhetetlen tények! Vajon Ön megtudja, megakarja csinálni –amit mi igen? Kezdjük!!! Nekem is! Lapozz!

8 Rendkívüli jutalékért! Nézze végig ezt az anyagot, és telefonáljon!
Cégünk web-áruházának működtetéséhez, magas EQ-val rendelkező partnereket keres! Rendkívüli jutalékért! - ha Ön a „neten” akar dolgozni, és sok pénzt akar keresni, hívja fel munkatársunkat, és kezdjenek hozzá most! Nézze végig ezt az anyagot, és telefonáljon! Kell nekem! Lapozz!

9 Ha Ön valóban otthonról akar pénzt keresni…
nekem is kell!! Ha Ön valóban otthonról akar pénzt keresni… ..akkor szüksége van egy jó cégre, mely jól megfizeti a jól végzett munkát! Lapozz!

10 Bizonyára van sok MLM cég,
ahol árulhatna terméket, tarthatna bemutatókat a nappalijában, beszervezhetne sok ezer embert, egy hagyományos rendszerben. Még egy táska pénzt is ígérnek!! Lapozz!

11 Valóban, Ön ezt akarja? Rohangálni a termékekkel? Házalni?
Vagy „kényelmesen,” az otthonába meghívottaknak tartani termékbemutatót? Meg tud hívni ennyi embert? Mert ha igen kérem kapcsolja ki ezt a tájékoztatót! Ebben nem tudunk, partnerek lenni! Azt kérdezi: ” de hát akkor mit csináljak?” Lapozz!

12 Ébredjen fel!! Hoztuk a megoldást!
Ez kell nekem is! Ébredjen fel!! Hoztuk a megoldást! Van naponta, egy kis ideje? Van egy számítógépe, amin nézi ezt a bemutatót? Akkor mindene megvan, hogy pénzt keressen velünk! Lapozz!

13 ÖN vásárlókat küld nekünk! Mi kiszolgáljuk őket! Mindenkit!!
ezt akarom!! Cégünk akkor fizet Önnek, ha Ön vásárlókat küld! Ez, a legjobb megoldás!! Lapozz!

14 A YESS+ hálózat egy internetes kereskedelmi vállalkozás.
Na ilyen kell!! A YESS+ egyedi termékekkel, legkorszerűbb, technikai, és marketingmegoldásokkal segíti Önt a sikerhez! Lapozz!

15 Egy ilyen „beszédes” könyvvel gyerekjáték a toborzás.
Ezt Ön is megtudja csinálni, ha életében küldött már el egy t! Hisz Önnek is lesz egy ilyen, korrekt tájékoztató könyve, amit a világháló felhasználásával terjeszthet! Lapozz!

16 A YESSPLUS egy jó cég! Lapozz! …Hogy Ön nem akar fizetni a belépésért?
Ne tegye! Nem kell! Lapozz!

17 Még érte sem kell menni, a YESS+ kiküldi Önnek!
A YESS+ Web-áruházában Ön mindent megtud venni, amit egyébként is megvenne! Kell nekem is!! Még érte sem kell menni, a YESS+ kiküldi Önnek! Lapozz!

18 Nézzünk meg előbb egy hagyományos MLM hálózatot.
A YESS+ Hálózat egy teljesen egyedi, modern MLM vásárlói rendszer! Na nem kell megijedni, nem ilyen bonyolult! Kell nekem Is!! Nézzünk meg előbb egy hagyományos MLM hálózatot. Lapozz!

19 A hagyományos MLM-ben, korlátlan szélességű csoportot lehet építeni
A hagyományos MLM-ben, korlátlan szélességű csoportot lehet építeni. A gyakorlat azt mutatja, hogy 10 munkatársból, 2-3 tag ha dolgozik, 7 lemorzsolódik! Ez a 7ember eljutott oda, hogy álmodott egy nagyot, befizetett, ezer Ft-ot, tartott 1-2 bemutatót és kész. Belőlük lett az MLM ellenzők népes tábora. Mert nem tudtak eladni! Lapozz!

20 Lapozz! Ezzel szemben a YESS+ rendszerben!
Ön kezdetben 3x3 struktúrában hozhat be munkatársat, és ők is csak így tudnak új munkatársakat hozni! De ugye látja? Lidi és Elek még csak két munkatársat hozott! Lapozz!

21 Ez kell, mert, Jó!! Downliner Lapozz!
Az Ön szponzora hoz egy új munkatársat, ennek nincs már hely csak a Lidi alatt, mert közben Ön is hozta Bélát aki Elek alá került! A YESS+ rendszerben így segítik az új munkatársak munkáját! Downliner Lapozz!

22 Ez kell nekem is!! Downliner Lapozz!
Így az Elek által behozott Isti, és munkatársai vásárlásaink jutalékából, részesül Isti, Béla, Elek, természetesen Ön és az Ön szponzora is! Downliner Lapozz!

23 Tehát a szponzorok munkájából érkező üzlettársak bepottyannak a még üres helyekre, így ÖN sem maradhat üzlettársak nélkül! Lapozz!

24 Viszont nem építjük fel Ön helyett a hálózatát
Viszont nem építjük fel Ön helyett a hálózatát. A DOWNLINER kipótolja a hiányzó láncszemeket. Dolgozni Önnek is kell! Valamit Önnek is tenni kell! Hisz ismeri a mondást: „Ha nem nyitod ki a szádat a sült galamb is csak szájba vág!” Lapozz!

25 Így, dolgozni csak jobb…
..és ez a munka még azoknak is megy akiknek más MLM nem sikerült! Itt nincs hiányzó láncszem, mert a kipótolja! DOWNLINER Lapozz!

26 Ne feledje nálunk, nem Önnek kell szaladgálni az áruval!!
A futár kiviszi Ön helyett! Lapozz!

27 Na, ez kell nekem! Lapozz! ..és, hogy mi mindent lehet itt venni?
Egészség Szépség Tisztaság Mindennap használt termékeit, kiegészítve a YESS+ egyedi termékeivel! Magyar pénztárcához szabott árakon! Lapozz!

28 Ne sokat gondolkodjon az idő pénz
Ne sokat gondolkodjon az idő pénz! Higgye el nem érdemes mérlegelni, most nem! Lapozz!

29 Pénzt akar keresni? Ez kell! Lapozz!
..az Ön által küldött vásárlók forgalma után Ön felveszi a jutalékát!! Küldjön vásárlókat!! Lapozz!

30 …ha az Ön által küldött vásárlók, további vásárlókat küldenek
…ha az Ön által küldött vásárlók, további vásárlókat küldenek.. …és ők még továbbiakat azután is fizet Önnek a YESS+ végtelen mélységig! Lapozz!

31 Az akkor már nagyon sok ember, és jókora áruforgalom..
..de mennyit is fizet a cég, és hogyan? Emlékszik erre az ábrára?? Lapozz!

32 Hogy lehet Önnek munkatársa
Hogy lehet Önnek munkatársa? -ÖN hozza - hozza az Ön új munkatársa - vagy/és a szponzora ejti be felűről - vagy az Ő szponzora, felső vonala Kell nekem is!! Továbbra is 3x3 struktúrában épül a hálózata, de mindegy, hogy ki hozta a munkatársat! A cég az Ön hálózatában lévő összes munkatárs forgalmából fizet Önnek! Lapozz!

33 Nézzük a pénzt!! Hónap Szintek Létszám VP(vás.p) BP(bónuszp) Öszz.BP Jutalék Ft. 1 Ön 20 0,0 2 1szint 7% 3 60 4,2 840 2szint 7% 9 180 12,6 16,8 3360 4 3szint 7% 27 540 37,8 54,6 10 920 5 4szint 7% 81 1620 113,4 168,0 33 600 6 5szint 7% 243 4860 340,2 508,2 7 6szint 7% 729 14580 1020,6 1528,8 8 7szint 7% 2181 43740 3061,8 4590,6 Példa a Yess+ rendszerben elérhető havi jövedelemre, ha mindenki havi 20pont személyes vásárlással rendelkezik. Figyelem! Ez nem a YESS+ hivatalos ajánlata! Nem kereseti ígéret, hanem lehetőség! 20 pont Ft értékű termék személyes vásárlásával teljesíthető. A személyes forgalomba a a törzsvásárlók vásárlása is beleszámít. Lapozz!

34 Mi is történt valójában??
A DOWNLINER szoftver segítségével .. Ön szépen felépített egy vásárlói hálózatot. Nem adott el semmit! „csak” talált 3 embert aki vásárol, és ők is találtak 3 embert aki vásárol, …………………….……. és így tovább! Nagyon nehéz munka??? Lapozz!

35 Ez a lényeg!!! „Három ember, aki megérti, hogy akkor lesz sok jutaléka, ha talál három embert aki ezt megérti!” Csak zárójelben (egy átlagos életet élő negyven körüli embernek az élete során emberrel volt, van valamilyen kapcsolata) De ha mégsem találna ezek között, az internet korlátlan lehetőségekkel segíti! Lapozz!

36 Nincs mire várni! Lapozz! Kezdjen hozzá most!
Önnek ugyan úgy fog működni mint nekünk! És rövid idő elteltével nagyszerű jövedelemre tehet szert Ön is! Lesz pénze és ideje is bőven! Lapozz!

37 GARANCIA A YESS+ visszafizeti Önnek belépésekor vásárolt termékeinek teljes árát, ha Ön egy kicsit is aktív és ennek ellenére pár hónapon belül nem lesz üzlettársa, hálózata!!!! Erről érdeklődjön munkatársunknál! Találkozott ilyennel más MLM cégnél?? Lapozz!

38 Meglepődött??? Lapozz! Önnek, ha akarja, ha nem, lesz üzlettársa !!
Ne tegye! A YESS+ biztosra megy! Vagy már elfelejtette a háttérben tevékenykedő „automatatalicskát”, a szenzációs DOWNLINER szoftvert? Önnek, ha akarja, ha nem, lesz üzlettársa !! Lapozz!

39 DÖNTSÖN MOST! Ön melyiket választja? Lapozz! Kapcsolja ki!
Jöjjön tovább! Lapozz!

40 Nagyon, nagyon jól döntött!
A pénzhez vezető út! Megmutatom! 1.Hívja fel azt a munkatársunkat akitől ezt az anyagot kapta! A segítségével regisztráljon és rendeljen 20P értékben terméket, (NINCS KÜLÖN REGISZTRÁCIÓS DÍJ) Kérje a tanácsát, hogy mit érdemes rendelni, nem fog csalódni! Lapozz!

41 2. Kérjen magának egy ilyen anyagot
Küldje el ismerőseinek! Vagy bárkinek az internet segítségével! (de vigyázat a kéretlen reklámokkal, előbb jelezze, hogy szeretne egy anyagot küldeni) Így, fog találni három új vásárlót! Lapozz!

42 3. Segítsen a munkatársainak…
…hogy ők is hamar megtalálják a három emberüket! Lapozz!

43 4. Készüljön a betakarításhoz!
Munkája gyümölcs egy pár hónap alatt beérik! Folyamatosan fognak Ön alatt vásárolni, és ebből Önnek jutaléka lesz! Napról-napra több! Miért? Mert az árúk elfogynak! Lapozz!

44 Ki tudja…… …. a tegnap, és ma belépettek már az Ön pénztárcáját vastagíthatnák, ha már munkatársunk lenne! De nem az! Nagy luxus! Lapozz!

45 Most már minden információ a birtokában van. Lépjen
Most már minden információ a birtokában van! Lépjen! Lássa meg a lényeget, érezzen rá az üzletre! Hívja fel munkatársunkat, regisztráljon! Önnek is sikerülni fog!! Csak három ember!! Lapozz!

46 Na akkor foglaljuk össze!
- YESS+ egy vásárlói hálózat, ahol Önnek nem kell eladni, házalni, embereket kerülgetni a lakásában Az Ön hálózata is egy idő után szépen kifejlődik hiszen a downliner segít az építésében, nincs elveszett ember. Így Önnek mindenképpen jutaléka képződik! Ön abban a hónapban számít aktívnak amelyikben vásárol, és akkor kap jutalékot! De nincs visszaesés, Ön a helyén marad és bármikor lehet aktív! Csak vásárol! A munka amit Ön fog végezni velünk együtt, egy korrekt tájékoztató munka! Ismerteti a YESS+ termékeit, rendszerét! És amikor valaki vásárol a hálózatából, abból Ön részesül! Lapozz!

47 Na tovább….. Nem kell eladni, szállítani, ezt a munkát a YESS+ elvégzi Ön helyett! A munka végezhető interneten, nem szükséges idegeneket kerülgetni a házában! Csak a mi csoportunkhoz belépő munkatársaknak készítünk ilyen anyagot névre szólóan Ez a csoport amibe Önt is várjuk a ProfitNetwork csoport számítunk a munkájára! Számit Önre a YESS+ , hogy tisztességes tájékoztató munkájáért fizetni tudjon Önnek! Segítünk Önnek felépíteni hálózatát, és jövedelmét! Hívja fel munkatársunkat és jelentkezzen regisztrációra! Lapozz!

48 Önnek is működni fog… Lapozz! Akkor is ha, sosem csinálta!
Akkor is ha, más MLM nem ment! Ha pedig máshol sikeres volt, akkor .. itt sem menekülhet a siker elől!! Most nem kell mást tennie, csak hívja fel kollégánkat akitől ezt az anyagot kapta! Lapozz!

49 Tehát telefonáljon! VÉGE!! Az Ön ajánlója: Széphegyi Géza
Várja, hogy Ön jelentkezzen! Most még időben lép! VÉGE!!


Letölteni ppt "Avagy: Az „automatatalicska” feltalálása!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések