Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A pénztár legújabb szolgáltatása a vértakarékos sebészet érdekében

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A pénztár legújabb szolgáltatása a vértakarékos sebészet érdekében"— Előadás másolata:

1 A pénztár legújabb szolgáltatása a vértakarékos sebészet érdekében
Valleylab Force Triad - Ligasure

2 TVEP feladata 11 éves a pénztár!
„Az egészségpénztár feladatául vállalja, hogy a pénztár tagjai részére, a …várakozási idő elteltét követően a Magyar Köztársaság egész területére kiterjedően, elsősorban a tervezhető egészségügyi beavatkozások esetén – az egészségügyi ellátás mindenkori szakmai szabályainak figyelembe-vételével – vér- és vérkészítmény mentes egészségügyi ellátást biztosítja. A kötelező egészségbiztosítási ellátás keretében nem finanszírozott kiegészítő speciális egészségügyi alap és szakellátást (járó- és fekvőbeteg) szervezi és lehetővé teszi a pénztár tagjai számára …” (részlet az alapszabályból)

3 A pénztár szolgáltatásai… eddig
Hematológiai szűrés/szakvizsgálat Eritropoetin kezelés Autotranszfúziós ellátás Vérzésellenes gyógyszeres kezelés Vaspótló injekciós kezelés Ellátáshoz kapcsolódó utazási költség Minden egyéb olyan ellátást, ami a fentebb megjelölt vér- és vérkészítmény mentes, valamint idegen vér felhasználása nélküli egészségügyi ellátáshoz szükséges

4 Autotranszfúzió korlátai
Daganat miatt operált betegek Szeptikus műtétek CELL SAVER NEM ALKALMAZHATÓ!

5 A pénztár „műtéti statisztikája”
Aszeptikus, nem tumor 52% Szeptikus, nem tumor 6% Tumor 42% Vértakarékos műtét? Hogyan???

6 Egy hatékony megoldás – legújabb szolgáltatásfejlesztésünk
Valleylab Force Triad – Ligasure

7 Ligasure működése Másodpercenként 3333-szor (!) méri meg a szövet impedanciáját (ellenállását) Ennek megfelelően folyamatosan változtatja a leadott elektromos áram tulajdonságait Így a Ligasure a szervezet saját anyagaival „forrasztja” össze az ereket 7 mm átmérőig (!) teljes biztonsággal zárja az ereket Minimális hőhatás! Nincs szövetroncsolás! Vérzésmentes preparálás Lényegesen rövidebb műtéti idő

8 Force Triad Ligasure Generátor Egyszerhasználatos kézi műszerek
Nyitott műtétekhez Laparoscopos műtétekhez

9 Felhasználási területek
Általános sebészet – nyitott és laparoscopos műtétek Vakbélműtét, gyomor-, vékony- és vastagbélreszekciók, vese eltávolítás, mellékvese eltávolítás, lépeltávolítás, májreszekciók, hasnyálmirigy műtétek, Nissen fundoplicatio, aranyérműtét, stb. Fej-nyak sebészet Pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, nyirokcsomódisszekciók, stb. Nőgyógyászat – nyitott és laparoscopos műtétek Méheltávolítás, petefészek, petevezeték eltávolítás, stb. Urológia Veseeltávolítás, hólyagkiírtás, prostata eltávolítás, stb.

10 Szolgáltatás TVEP biztosítja a műtéthez a megfelelő egyszerhasználatos eszközt Covidien (forgalmazó) a helyszínre szállítja a saját generátorát

11 Költségek – „cost” Ligasure Impact záró, szeparáló eszköz 104 500 Ft
Ligasure V laparoscopos heggesztő-vágó eszköz 1 doboz (6 ampulla) EPO NE ~ Ft

12 Még jobb együttműködés!!!
Haszon – „benefit” Hathatós segítség a vérmentes daganatos és/vagy szeptikus műtétekhez is Adott esetben több doboz EPO-t meg lehet takarítani Lényegesen rövidebb műtéti idő Sebészek szívesen használják! Még jobb együttműködés!!!

13 Konklúzió A Force Triad - Ligasure használata hatalmas segítség a vérmentes műtéteknél Előnyös a betegnek, könnyebbség a sebésznek Pénztártagok számára elérhető Nagy örömünkre szolgált, hogy újabb szolgáltatással gazdagodott pénztárunk!

14 Köszönjük a megtisztelő figyelmet!


Letölteni ppt "A pénztár legújabb szolgáltatása a vértakarékos sebészet érdekében"

Hasonló előadás


Google Hirdetések