Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Antibiotikumok használata Itt láthatja az F/1 és az F/2 jelű feladatlapokhoz tartozó grafikonokat, amelyeket akár ki is vetíthet a diákok számára.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Antibiotikumok használata Itt láthatja az F/1 és az F/2 jelű feladatlapokhoz tartozó grafikonokat, amelyeket akár ki is vetíthet a diákok számára."— Előadás másolata:

1 Antibiotikumok használata Itt láthatja az F/1 és az F/2 jelű feladatlapokhoz tartozó grafikonokat, amelyeket akár ki is vetíthet a diákok számára.

2 F/1: Kovács doktor eredményei eltelt idő (óra) baktériumok száma eltelt idő (óra) baktériumok száma 1. ábra: antibiotikum nélkül: a baktériumok szaporodásának alakulása, ha nincs jelen antibiotikum 2. ábra: antibiotikum és érzékeny baktériumok: a baktériumok szaporodásának alakulása, ha hatásos antibiotikumot használunk 3. ábra: antibiotikum, valamint kezdetben érzékeny, majd pedig antibiotikumra ellenállóvá váló baktériumok: a baktériumok szaporodásának alakulása antibiotikum-használat mellett, ha a baktériumok a gyógyszerre rezisztenssé válnak

3 F/2: Marci vizsgálati eredményei a) ábra: 1. sz. antibiotikum b) ábra: 2. sz. antibiotikum c) ábra: 3. sz. antibiotikum eltelt idő (óra) baktériumok száma


Letölteni ppt "Antibiotikumok használata Itt láthatja az F/1 és az F/2 jelű feladatlapokhoz tartozó grafikonokat, amelyeket akár ki is vetíthet a diákok számára."

Hasonló előadás


Google Hirdetések