Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PÉCS. Elhelyezkedés  A pécsi Tourinform Iroda a Városháza épületében működik. a város szívében, a Széchenyi téren fogadja az érdeklődőket. A magyar mellett.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PÉCS. Elhelyezkedés  A pécsi Tourinform Iroda a Városháza épületében működik. a város szívében, a Széchenyi téren fogadja az érdeklődőket. A magyar mellett."— Előadás másolata:

1 PÉCS

2 Elhelyezkedés  A pécsi Tourinform Iroda a Városháza épületében működik. a város szívében, a Széchenyi téren fogadja az érdeklődőket. A magyar mellett angol, német és olasz nyelven nyújtanak teljes körű tájékoztatást a városról. Az iroda célja, hogy szolgáltatásaikkal hozzájárulhassanak ahhoz, hogy a Pécsre való látogatása a turistáknak felejthetetlen élmény legyen.

3 Szolgáltatások  • Turisztikai információk • Programok, túrák • Szállásközvetítés • Idegenvezetés • Útikönyvek, térképek, képeslapok értékesítése • Jegyértékesítés • Nemzetközi diákigazolványt igénylése, • Utasbiztosítást kötése  Konferenciát szervez a városban

4 Elérhet ő ségek és nyitvatartás  Elérhetőségek: H-7621 Pécs, Széchenyi tér 1. T.: +36 72 213 315 | 511 232 pecs@tourinform.hu www.iranypecs.hu pecs@tourinform.hu www.iranypecs.hu  Nyitva tartás: április 1. – május 31.: H–P 9.00–18.00 június 1. – szeptember 30.: H–P 9.00–18.00, Szo 9.00– 16.00 október 1.-március 31.: H-P 9.00-16.00

5

6 Információs pavilon - Szent István tér  A májustól késő őszig működő pavilonban naponta 10.00-18.00 óráig, a nagyobb rendezvények idején rugalmas, hosszított nyitva tartással gyakornokok és a Tourinform Iroda munkatársai fogadják az érdeklődők kérdéseit és adnak információt Pécs látnivalóiról, szálláshelyeiről, aktuális programjairól.  Ingyenes kiadványok és megvásárolható utikönyvek, képeslapok, térképek, ajándéktárgyak valamint hűsítő italok és finom fagylaltok is szerepelnek a pavilon kínálatában.

7 Pécsi Kulturális Központ Információs irodája  Az iroda munkatársai eligazítanak a gazdag programkínálat „útvesztőjében”, friss információkkal szolgálnak az aktuális rendezvényekről, helyszínekről és belépőjegyeket értékesítenek a város legnagyobb rendezvényszervezője, a Pécsi Kulturális Központ programjaira. Idegen nyelv ismeret: angol, német  Elérhetőség: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. T.: +36 72 336 622 info@pecsikult.hu www.pecsikult.hu info@pecsikult.hu www.pecsikult.hu  Nyitva tartás: H 8.00-16.00 K-P 9.00-17.00

8 PÉCS2010 Infopont  Az Infopont munkatársai teljes körű és naprakész tájékoztatást nyújtanak a Pécs2010 EKF programév kulturális eseményeiről, a kapcsolódó beruházásokról és fejlesztésekről. Az irodában a Pécs2010 EKF programot népszerűsítő marketingtárgyak, promóciós anyagok is megvásárolhatók. Idegen nyelv ismeret: angol, német  Az Infopont elérhetőségei: 7621 Pécs, Széchenyi tér 7.


Letölteni ppt "PÉCS. Elhelyezkedés  A pécsi Tourinform Iroda a Városháza épületében működik. a város szívében, a Széchenyi téren fogadja az érdeklődőket. A magyar mellett."

Hasonló előadás


Google Hirdetések