Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A demohoz a leggyakrabban kért feltételek. -A demo hosszúsága kb. 3-6 perc körül legyen. -tartalmazzon egy : - bemutatkozó szöveget -önéletrajzot -a különböző.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A demohoz a leggyakrabban kért feltételek. -A demo hosszúsága kb. 3-6 perc körül legyen. -tartalmazzon egy : - bemutatkozó szöveget -önéletrajzot -a különböző."— Előadás másolata:

1 A demohoz a leggyakrabban kért feltételek. -A demo hosszúsága kb. 3-6 perc körül legyen. -tartalmazzon egy : - bemutatkozó szöveget -önéletrajzot -a különböző stílusokból összevágott táncot -arcképet, és egy teljes alakos képet. (ha van táncos foto, az jó) -a bemutatkozó szöveg tartalmazza: -név; hány éves vagy; pozició (pl táncos); honnan jöttél; és ha magabiztosan beszélsz angolul, akkor egy pár mondat magadról. -az önéletrajzra -ha még nincs-, akkor szintén megtalálható oldalunkon egy példa. A letöltött szerződésekre vonatkozó információk egyes cégek fontosnak tartják. (a megbízhatóságot mutatja)

2 -a demonak a legjobb tudásodat és előadókepességedet (nagyon fontos!) kell tükröznie egy stílusonként nem hosszabb mint 30-40mp-ben. -minél több erősen eltérő stílus bemutatása előnyt jelenthet. Pl: balett; jazz; hip-hop; step…stb. -ha kevesebb különálló koreográfiát mutatsz be, a gyakorlat tartalmazzon technikai elemeket. Mint például: forgás; ugrás; tágság; lábdobás oldalt-előre; kihangsúlyozva az erősségeidet. (fiúknál nagyugrások) -színtén letölthető az egyik cég által küldött koreográfia “példának” ha nincs ötlet saját koreográfiára. (saját koreográfia testhezálobb lehet)

3 -ha énekelsz, az bizonyos munkáknál előnyt jelenthet, ezért 1-2 dal feléneklése szükséges. Zene választásnál egy lassú és egy gyors tempo ajánlott, ami a legjobban fekszik neked. A dalok előadása színtén fontos, tehát érdemes gyakorolni tükör elött. (külföldön sokszor a tánc és az ének szorosan kapcsolódik egymáshoz, ezen kívül egy énekes/táncosnak általában magasabb a fizetése.) - minden egyéb extra bemutatása pl: akrobatika; emelés; step; spiccelés; eszközhasználat….stb. színtén ajánlott. -a demo felvételénél ne viselj bő ruhát! Viselj olyan ruhát ami megmutatja az alakodat (leginkáb lányoknál). Fontos a smink és a haj is hogy a legjobb formádban mutasd magad. Bármilyen kérdéssel fordulj hozzánk! Sok sikert!


Letölteni ppt "A demohoz a leggyakrabban kért feltételek. -A demo hosszúsága kb. 3-6 perc körül legyen. -tartalmazzon egy : - bemutatkozó szöveget -önéletrajzot -a különböző."

Hasonló előadás


Google Hirdetések