Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Image elemzés : Marketingkommunikációs és PR eszközök

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Image elemzés : Marketingkommunikációs és PR eszközök"— Előadás másolata:

1 Image elemzés : Marketingkommunikációs és PR eszközök
Készítette: Bozsányi Fruzsina (KUB7OM) és Méri Csaba (WKWK6U) (sportszervező, III. évf., levelező)

2 Tartalom Köszöntés (3-4.) Kültér (5.) Küldetés,Célok (6-8.)
Belső megjelenés (9-10.) Felszereltség (11-14.) Személyi edzés (15.) Csoportos edzés (16-22.) Egyéb szolgáltatások (23-25.) Házirend, szabályok (26-32.) Árak (33-34.) Egészségpénztár (35-39.) SWOT analízis (40-44.) Hasznos tudnivalók (45-49.) Internet (50-51.) Logo (52.) Campus Fitness (53-59.) Zárszó (60.)

3 Corpus Fitness A mai felfokozott élettempójú világunkban egyre többen választják kikapcsolódásképpen a fitnesst és a wellnesst. Adjon lehetőséget Ön is  szabadidejének egészséges eltöltésére! Engedjék meg, hogy az elkövetkezendő percekben bemutassuk önöknek a Corpus Fitness-t!

4 Cégünk novemberében kezdte meg működését 180 m2-en 2 db szoláriummal, 1 db 6 férőhelyes szaunával, valamint 20 db kondigéppel. Az évek folyamán folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat illetve színvonalunkat. Jelenleg mintegy 1500 m²-en az alábbi szolgáltatások állnak a kedves vendégeink rendelkezésére: 3 fekvő és 2 álló szolárium, masszázs, különböző aerobik órák, Magyarország egyik legnagyobb kardió gépparkja (futópad, taposógép, kerékpár, elliptikus tréner) illetve a fitness teremben 70 db TechnoGym típusú edzőgép.

5 Debrecen, Oláh Gábor u. 5.

6 Küldetés Az egészséges életmód megismertetése, terjesztése a városban, a térségben. Sportolási lehetőséget biztosítani mindazoknak számára, akik nem valamilyen sportkör tagjai. A sport, a mozgás szeretetének átadása a fiatalabb korosztály számára

7 Célok Országos és nemzetközi elismerés és hírnév a fitness teremnek
Hazánk legnagyobb kardiogépparkjának létrehozása Országos és nemzetközi elismerés a testépítő versenyzőknek A kondicionáló terem területi bővítése A terem biztonsági rendszerének bővítése (kamerás megfigyelőrendszer bővítése) A szolárium bővítése Egy kondicionáló terem hálózat kiépítése

8 Célközönség (Piac) 14 év felettiek (kondicionáló terem)
14 év alattiak (táncstúdió) kismamák (terhestorna) 45 év feletti korosztály (mélyizom torna) diákok élvonalbeli sportolók elfoglalt üzletemberek, üzletasszonyok

9 Belső megjelenés

10

11 Gépek, berendezések, eszközök
Fitness termünkben 70 db TechnoGym típusú edzőgép várja a fejlődni, izmosodni, szálkásodni, fogyni, esetleg csak jó kondíciót elérni kívánó vendégeket.

12

13 Nálunk található Magyarország egyik legnagyobb kardio gépparkja, melyben megtalálható 17 db futópad, 4 db taposógép, 4 db elliptika, 4 db ülő kerékpár és 3 db fekvő kerékpár.

14

15 Személyi edzés Egyéni edzéslehetőségekkel, személyre szabott edzéstervekkel várjuk kedves vendégeinket. Edzőink felmérik, katalogizálják képességeit, majd szakszerű tanácsokkal látják el a vendégeket. Személyes jellegű, sportoláskor felmerülő kérdésekkel, problémákkal fordulhatnak közvetlenül a trénerekhez.

16 Csoportos edzésformák

17 Aerobik termeinkben oktatóink spinracing, tae-bo, step aerobik, zsírégető step, mélyizom torna, KRT, erősítő órákkal várják az aktív mozgást kedvelőket a jó kondíció megtartása illetve elérése érdekében.

18 Az csoportos foglalkozások iránt érdeklődők a következő óratípusok közül választhatnak:

19 Óratípusok 1/3 AERO KICK BOX:A drilling és az aerobik zseniális ötvözete, nagyszerű zsírégető, speciális erő és állóképességfejlesztő, dinamikus és szórakoztató edzésforma. MÉLYIZOM TORNA:Az emberi test felületes izmai mellett a mélyebb izomrétegeket is formálja. Feszessé teszi a testet, növeli az izomerőt és a hajlékonyságot. Az izületeket nem terheli, eszközöket nem igényel. STEP:Aerobik óra step lépcső használatával, változatos koreográfiával. Haladóknak ajánljuk, zsírégető hatású. ZSÍRÉGETŐ STEP:Közepes intenzitású óra, egyszerű lépéskombinációval és erősítéssel.

20 Óratípusok 2/3 POWER STEP:Egyszerű step lépések magasabb intenzitású végrehajtása. BABA-MAMA TORNA:Statikus és dinamikus gyakorlatok végrehajtása a babával együtt, 2 hónapos kortól 2 éves korig. FITBALL: A gimnasztikai labdával folytatott edzés dinamikus, vidám, minden kondicionális és koordinációs képességet egyaránt hatékonyan fejlesztő, ízület és gerinckímélő. SPINRACING: Egy zenés, csoportos szobakerékpár edzés, edzõi irányítással. Nagyszerű eszköz minden olyan vendég számára, aki szeretne lefogyni. A kalóriaégetés egyik leghatékonyabb módszere. Állóképesség fejlesztésére éppúgy alkalmas, mint az egészség szinten tartására.

21 Óratípusok 3/3 KRT - kritikus részek: Ez az óra azoknak ajánlott, akik nincsenek megelégedve saját kritikus részeikkel és hajlandóak időt és energiát áldozni e testrészek megformálására TAE-BO: Az elnevezés különböző szavak kombinációja. A "Tae" lábat jelent, a rúgásokra és a test alsó részeinek edzésére utal. A "Bo" a bokszból és a felsőtestre mért ütésekből jön. Az előbbiek együtt alkotják a teljes edzést. KETTLEBELL: Katonai eredeténél fogva intenzív, funkcionális edzésforma, a gyakorlatok a test egészét dolgozzák meg. A fókuszban az egészség, a szívósság, az extrém fittség, a mentális keménység és a sérülésekkel szembeni ellenállóképesség áll.

22 Trénerek Csige Kata Fenyvesi Emese Sára Herceg Gergő Jenei István
Kovács Sándor Nagy Zsuzsa Suba Krisztina Papp Orsolya Pintér Noémi Skripeczky Beáta Jóna Katalin                                                                                                                                                                                                                          

23 Egyéb szolgáltatások SZOLÁRIUM (1. ábra): 3 fekvő és 2 álló légkondicionált gép várja a barnulásra vágyókat. A szolárium azonban nem csak a szép bőrszín eléréséhez használható. Az UV fény fokozza a D-vitamin termelődést, enyhíti bizonyos bőrbetegségek tüneteit, a meleg környezet pedig jótékony hatással van az izületi problémákra. MASSZÁZS (2. ábra): CERAGEM termoakupresszúrás masszázságy. A meleghőhatásos masszírozó ágy egyesíti magában a négyféle kezelést: 1. fényterápiát, 2. hőterápiát, 3. masszázst, 4. akupresszúrát. VITAMINBÁR (3. ábra): Különféle táplálékkiegészítőkkel – Biotech USA, ANS, Proform, Multipower, Scitec -, üdítőkkel, energiai italokkal, szendvicsekkel, kávéval és cappuccinoval várjuk Önöket! GYERMEKMEGŐRZŐ (4. ábra): Az ingyenesen igénybe vehető  gyermekmegőrzőnk, szakképzett felügyelővel áll a mozogni, sportolni vágyó szülők rendelkezésére.

24 1. ábra ábra 3. ábra ábra

25 Vendégeink kiszolgálásánál fontos szempontnak tartottuk az igényes és ízléses öltözési és zuhanyzási lehetőségek kialakítását.

26 Házirend (részlet) A Corpus Fitness üzemeltetését a Corpus Fitness Stúdió Kft. (telephely: 4032, Debrecen, Oláh Gábor u. 5.) végzi.  A Házirend célja, hogy meghatározza a Corpus Fitnessben tartózkodó személyek (szolgáltatásokat igénybevevők és egyéb használók) egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kultúrált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzése érdekében elengedhetetlen.  Továbbá előírja a Corpus Fitness rendeltetésszerű használatára, állagának megőrzésére, biztonságos üzemeltetésére szolgáló más szabályokban nem rögzített követelményeket.

27 Általános szabályok A Corpus Fitness területe csak rendeltetésének megfelelően használható. A Corpus Fitness használója nem sérthet meg vonatkozó hatályos jogszabályi előírásokat, rendelkezéseket, illetve jelen Házirendben foglalt szabályokat.

28 A Corpus Fitness egész területén kizárólag megfelelő végzettségű, a létesítmény üzemeltetőjénél jegyzékbe vett és engedélyezettek jogosultak sportszakmai tevékenységet, oktatást, edzést tartani. A Corpus Fitness sportszolgáltatásai és vendéglátó szolgáltatásai kizárólag a komplexum nyitvatartási idején belül vehető igénybe, (kivéve, ha az jogszabályt nem sért és üzemeltető előzetesen engedélyezte).

29 A Corpus Fitness szolgáltatásait igénybevevő vendégei kötelesek a zárási időpontokra tekintettel a komplexumot időben elhagyni. Amennyiben a Corpus Fitness területén az üzemeltető a tevékenysége, illetőleg szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására, propagálására reklámanyagot készít, készíttet (mozgóképi, vagy fényképfelvétel) és esetlegesen azokon, bármely vendég is feltűnik, a vendég a reklámanyagon megjelenésével összefüggésben az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem léphet fel.

30 A Corpus Fitness sportszolgáltatásait igénybevevő vendégekről arcképes adatnyilvántartást vezet. A szükséges adatok közlését részben vagy egészben, illetőleg az arckép felvételét megtagadó vendéggel szemben üzemeltető jogosult megtagadni az érintett szolgáltatásait. Az üzemeltető a vendégek adatait kizárólag saját nyilvántartásához használja, azt semmilyen mértékben harmadik félnek nem adhatja ki.  A komplexum területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és a tisztaság betartása, alapvető elvárás a másik vendég tiszteletben tartása, a kultúrált viselkedés.

31 (A Házirend részletesen a www.corpusfitness.hu-n olvasható)
 A szolgáltatásokat minden vendég saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe. A komplexum területén balesetet szenvedett személyek elsősegély nyújtásához a komplexum területén erre alkalmasan felszerelt helyiség áll rendelkezésre. Minden baleset esetén az üzemeltető baleseti jegyzőkönyvet vesz fel. (…) (A Házirend részletesen a olvasható)

32 A Corpus Fitnessben TILOS:
a dohányzás és az alkohol fogyasztása! minden olyan tevékenység, amely a Corpus Fitness szolgáltatási tevékenységén kívül esik, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért! minden, másokat erős zajjal, szaggal vagy egyéb környezeti ártalommal járó zavaró tevékenység! a drogok, tiltott doppingszerek, narkotikumok fogyasztása vagy ezekkel való visszaélés! bármely veszélyes anyag és/vagy tárgy, (robbanóanyagok, pirotechnikai eszközök, fegyverek) mindenféle ital, illetőleg állat bevitele! az üzemeltető engedélye nélkül minden kereskedelmi tevékenység, reklám, propaganda, (reklámtáblák, megállító táblák, falragaszok és szórólapok)  elhelyezése, hang és képanyag készítése, tiltott szerencsejáték, zene szolgáltatása!

33 Árak Fitness Napi-jegy Bérlet 1 hetes hónapos 3 6 éves Aerobic 2 Komb.
Női diák 900,- Ft 2900,-Ft 7000,- 18.000,- 35.000,- 70.000,- 800,- 5000,- 7500,- 75.000,- 12.000,- Férfi 1000,-Ft 3000,- 19.500,- 37.500,- 900,- 5200,- 7700,-

34 Árakkal kapcsolatos további információk a www. corpusfitness
Árakkal kapcsolatos további információk a internetes portálon találhatók.

35 Egészségpénztár a Corpus-ban
Miért jó az egészségpénztári tagság? Mert minden egészségpénztári tagnak 10% kedvezményt biztosítanak a szolgáltatásaikból!

36 Egyéb lehetőségek A munkáltatók az egészségpénztári tagdíj fizetésének átvállalásával adó- és járulékmentes béren kívüli juttatásban részesíthetik munkavállalóikat, akik ezt az összeget saját igényeiknek, illetve fizikai állapotuknak megfelelő egészségügyi és egészségmegőrző szolgáltatásokra költhetik. Hosszabb távon a rendszeres egészségügyi szűrések, a sporttevékenység, a rekreációs programokban való részvétel javítják a pénztártagok általános egészségi, fizikai állapotát, ami a jó közérzetet biztosít.

37 Jó a munkáltatónak,mert…
…adó-, és járulékmentes juttatást biztosít. …munkaerő megszerzése, megtartása fontos. …célzott motiváció (munkáltatói adomány személyre szabva). …táppénzes napok csökkentheti ezzel a lehetőséggel. …havi fix összegként, vagy a bér százalékában adható ez a juttatás.

38 Munkáltatói kedvezménye az egészségpénztárral
A munkáltató által vállalt pénztári tagdíjbefizetés havonta a minimálbér mértékéig adó és járulékmentes, költségként leírható. A munkáltató által az egészségpénztárba befizetett támogatói adomány közérdekű kötelezettségvállalásnak minősül. Az adomány a munkáltató számára adózás előtti eredményt csökkentő tételként jelenik meg, s költségként leírható. A tagnak az egyéni számlán jóváírt adomány után adót kell fizetni, ugyanakkor ezen összegek után nem kell fizetni nyugdíj- és egészségbiztosítási járulékot, illetve adókedvezmény igénybevételére jogosít.

39 Jó a munkavállalónak,mert…
Családtagok is használhatják: Az egyéni számlát a pénztártag közeli hozzátartozói is használhatják. Magas adókedvezménnyel jár: A magánszemély tagdíjbefizetése 30%-os személyi jövedelemadó kedvezménnyel jár, melyből legfeljebb évi Ft (a előtt nyugdíjba vonulók esetében Ft) levonható a személyi jövedelemadóból. Örökölhető: Az egészségpénztári számlán lévő megtakarítások örökölhetőek.

40 SWOT analízis 1/4 ERŐSSÉGEK Jó területi elhelyezkedés
Széles körű szolgáltatások Szakképzett oktatók Már meglévő tapasztalat Kiemelkedő technikai háttér Konkurencia megfelelő ismerete Hazai szakmai elismertség Neves sportolók jelenléte Az egészsége életmód fontosságának felismerése A sportolási lehetőségek fejlesztésére irányuló célkitűzések

41 SWOT analízis 2/4 GYENGESÉGEK Nyelvismeret hiánya
Oktatók leterheltsége A tömegsportot koordináló szervezet hiánya Időszakos látogatottság Nehéz megközelíthetőség (nem megfelelő tömegközlekedés) Parkolók hiánya Nemzetközi tapasztalat hiánya

42 SWOT analízis 3/4 LEHETŐSÉGEK Szakmédiában van megjelenés
Nemzetközi elismertség Szolgáltatások bővítése További bővítések (területi növekedés, géppark bővítése) További fejlesztések (gyermekmegőrző, gépek cseréje) Médiakapcsolatok erősítése Tömegközlekedés javulása Parkolók bővítése

43 SWOT analízis 4/4 VESZÉLYEK Növekvő konkurencia
A szolgáltatások iránti kereslet csökkenése illetve stagnálása Minőségi követelmények lassú ütemű fejlődése A szolgáltatásszervezés ütemének kínálathoz viszonyított lemaradása Szponzorok (anyagi háttér) csökkenése Demográfiai csökkenés Átfogó marketingtevékenység szükséges mértékű fejlődésének hiányosságai

44 SWOT analízis összegzése
Összességében elmondható, hogy a Corpus Fitness egy 12 éve működő nagyon sikeres vállalkozás. Sikerének titka: A 12 éve folyamatosan bővülő és nagyon magas szintű szolgáltatások A folyamatos fejlődés (géppark,nagyobb terület…) A versenyképes piaci ár. A célközönség folyamatos bővülése. (14 év alatti gyermekeknek táncstúdió,kismamáknak terhes torna,45 év felett mélyizom torna)

45 Térkép

46 Tömegközlekedés 1 számú villamos Gyógyfürdő megállóhely
3E számú trolibusz     Nagyerdei körút 22. megállóhely 23 számú autóbusz     Hadházi u. 86. megállóhely 16 számú autóbusz     Hadházi u. 86. megállóhely

47 Parkolás Termeinknél az ingyenes parkolási lehetőség biztosított a személygépkocsival érkező vendégek számára.

48 Nyitvatartás Hétfő- péntek: 07.00-22.00 Szombat-vasárnap: 09.00-20.00
Gyermek megőrző: Hétfő-péntek: ill Szombat-vasárnap: Zárva

49 Elérhetőségek Cím: Debrecen, Oláh Gábor u. 5. Telefon: 06 52/450-450
Web:

50 Internetes elérhetőség
A Corpus Fitness internetes elérhetőséggel is rendelkezik. Az oldal rengeteg információt tartalmaz,melyet a látogatók angolul is olvashatnak. Mindenki megtalálhatja a számára legfontosabb információkat az edzőteremről az élsportolótól az egyszerű érdeklődőig. Sok színes képpel teszik látványosabbá az oldalt. Kezelői felülete egyszerű és átlátható.

51 A Corpus Fitness a neten

52

53 Campus Fitness A Campus Fitness a már 1996 óta működő Corpus Fitness legújabb terme, melynek megnyitásával elsősorban a Campusban lakó és tanuló egyetemistáka célozták meg a cég vezetői. Debrecen legújabb fitness terme ,mely szeptemberében nyitotta meg kapuit a fitness lelkes követői előtt a Debreceni Egyetem „A” épületében. Újdonságnak számít, hogy a Debreceni Egyetemeken tanuló hallgatók a testnevelés órát itt is teljesíthetik, melyről a félév végén igazolást ad a Campus Fitness.

54 Az edzőterem az Debreceni Egyetem „A” épületében található

55 16 db TechnoGym típusú fitness gép
Szolgáltatások 16 db TechnoGym típusú fitness gép

56 8 db cardio gép (futópad, taposógép, kerékpár, elliptikus tréner)

57 4 db fekvőszolárium

58 A Campus Fitnessben és Corpus Fitnessben beváltható utalványok:

59 A Campus Fitness elérhetősége
Cím: Debrecen, Kassai út 26. "A” épület I. emelet Telefon: 06 52/ Web:

60 Ha cégünk elnyerte tetszését, kérjük látogasson el ön is!
Corpus Fitness és Campus Fitness Mert mozogni jó!


Letölteni ppt "Image elemzés : Marketingkommunikációs és PR eszközök"

Hasonló előadás


Google Hirdetések