Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

IMPORT-EXPORT NARANCS, GÖRÖGDINNYE ÉS BURGONYA

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "IMPORT-EXPORT NARANCS, GÖRÖGDINNYE ÉS BURGONYA"— Előadás másolata:

1 IMPORT-EXPORT NARANCS, GÖRÖGDINNYE ÉS BURGONYA
NARANCS, GÖRÖGDINNYE ÉS BURGONYA TERMELÉSE, VÁLOGATÁSA, CSOMAGOLÁSA ÉS SZÁLLÍTÁSA

2 A VÁLLALAT Vállalatunk
Az ESPALMEX, S.L. Córdobában alakul 1992-ben azon okból, hogy klienseink számára is elérhetővé tegyük a környékben termesztett minőségi termékeket. Az azóta eltelt idő alatt a cég folyamatosan konszolidálta és kiterjesztette jelenlétét a hazai piacon csakúgy, mint a többi európai piacon. Célja narancs, burgonya és görögdinnye exportja és importja. Konkrétan a cég a felsorolt termékek, termelésével, válogatásával, csomagolásával és szállításával foglalkozik.

3 TERMÉKEINK Az ESPALMEX, S.L. által értékesített termékek többsége a Guadalquivir melleti termőterületről és Huelva tartományból származik. Emiatt garantáljuk termékeink összehasonlíthatatlan és széles körben elismert minőségét.

4 TERMÉKEINK NARANCS A legfőbb termékünk a narancs, melynek a következő változataival dolgozunk: Navelina, Navel, Salustiana , és a késői Lane Late, Navelate és Valencia Late. Mindegyikük a következő márkaneveinkkel kerül forgalomba: SEÑORIAL, FRENESÍ , CONSUAY és TITANIC. Emellett lehetőség van narancsainknak a kliens saját márkájával történő értékesítésére is. Narancsaink kiszerelése sokféle, mindig az adott kliens igénye szerint alakul. A következő kiszerelések a leginkább elterjedtek: Hálos/Girsac 1 kg-tól karton vagy műanyag csomagolásban Dobozos: Karton 15 kg Fa doboz 3,5 kg / 9 kg / 10 kg / 14 kg / 15 kg

5 TERMÉKEINK GÖRÖGDINNYE BURGONYA
A görögdinnye, miután átesett a szigorú kiválasztási, kezelési és csomagolási folyamaton, különféle kiszerelésekkel kerül forgalomba klienseink igényeinek megfelelően. BURGONYA A burgonya közvetlenül a földekről kerül értékesítésre a legszigorúbb minőségi paraméterek figyelembevételével ezzel kielégítve klienseink legmagasabb igényeit is. Burgonyánk Sevilla tartomány legelismertebb területeiről származik.

6 TERMÉKEINK naptár mennyiség
NARANCS A narancs termelési időszaka körülbelül október hónaptól június elejéig tart. GÖRÖGDINNYE A görögdinnye esetében ez az időszak a június-július hónap. BURGONYA A burgonya a májustól körülbelül augusztusig terjedő időszakban elérhető. NARANCS Körülbelül 22 millió kg narancsot termelünk a navel és blanca változatokból. GÖRÖGDINNYE Görögdinnye esetében a mennyiség 2 millió kg, amellett, hogy van kapacitásunk ezen mennyiség növelésére. Kínálatunkban megtalálható a fekete változat csakúgy, mint a csíkos magos változat. BURGONYA A burgonya esetében a mennyiség 3 millió kg és mindenféle típussal foglalkozunk.

7 ÉRTÉKESÍTÉSI FÁZISOK EL CAMPO A TERMŐFÖLD

8 A TERMŐFÖLD Termőterületeink főként a Guadalquivir mellett, Córdoba és Sevilla között helyezkednek el. Ezen a területen az éghajlati viszonyok ideálisak citrusfélék termelésére, mely tény már az arab időszak óta ismeretes. Birtokaink az idő során modernizálva lettek annak érdekében, hogy kielégíthessék az új fogyasztói igényeket és megőrizzék a környezeti értékeket.. Ezen filozófiát tükrözi a GLOBALGAP tanúsítvány megléte is.

9 ÉRTÉKESÍTÉSI FÁZISOK LÉTESÍTMÉNYEK

10 LÉTESÍTMÉNYEK Létesítményeink kiváló földrajzi helyen a sevillai Lora del Ríoban találhatóak, több mint m2-en. Minden nemrég létesített létesítményünk a legmodernebb technológiákkal van felszerelve, köszönhetően egy 2007-ben történt befektetésnek, mely segítségével sikerült minden létesítményünk gépi egységeit modernizálni. Ma már több, mint 200 alkalmazottunk dolgozik ezekben a létesítményekben egyetlen céllal, hogy kielégítse vevőink igényét. Célunk továbbra is az, hogy maximális minőséget nyújtsunk vevőinknek, ezért raktárunk a BRC és IFS protokollokkal van tanúsítva.

11 ÉRTÉKESÍTÉSI FÁZISOK AZ ÉRTÉKESÍTÉS

12 AZ ÉRTÉKESÍTÉS Az Espalmexnél termékeinket közvetlenül értékesítjük vagy külföldi partnereink segítségével, annak érdekében, hogy a fogyasztót közvetlenül és folyamatosan ellássuk információval. Megtermelt termékeink 90%-át európai piacokra szállítjuk, Németországba , Hollandiába, Belgiumba, Franciaországba, Olaszországba, Angliába és Kelet-Európába. Nemrég sikerült termékeinket Kanadába és az Arab-Emírségekbe is bevezetni.

13 MINŐSÉG A LEGNAGYOBB KIHÍVÁS
Mivel fontos számunkra a minőség, ezért fontosnak tartjuk, hogy termékeink a GlobalGap protokoll szerint legyenek tanúsítva, amellett, hogy ezen minőséget raktárainkban az IFS és BRC protokollokkal is tanúsítjuk. Emellett az Espalmexben úgy gondoljuk, hogy a minőség az egyetlen módja annak, hogy a rentabilitás közép-és hosszú távon biztosítani lehessen és ki lehessen elégíteni a vevői igényeket. Ennek érdekében olyan minőségpolitikát alkalmazunk, melyek között olyan célok szerepelnek, mint a folyamatos javulás, a munkavállalók elhivatottsága,a formálás és informálás a szabályozó intézmények tekintetében és a belső cégpolitikát illetően stb.

14 KÖSZÖNJÜK!


Letölteni ppt "IMPORT-EXPORT NARANCS, GÖRÖGDINNYE ÉS BURGONYA"

Hasonló előadás


Google Hirdetések