Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Asztrológiai továbbképzés

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Asztrológiai továbbképzés"— Előadás másolata:

1 Asztrológiai továbbképzés

2 A nap gondolata: óra

3 Házi feladat megoldása
személy: :52 Miskolc 2. személy: :59 Miskolc Noémi sikeres top menedzser. Kati elvált, két gyerekes, a gyerekeit a férje neveli. Ki mikor született?

4 Levezetett házak A házak mutatják azokat az életterületeket, ahol megéljük a sorsunkat, ahol történnek az események. (A jegyek a személyiségünket írták le. Más a sors és a sorsesemény!) Levezetett ház: amikor egy háznak személyi tartalma van (pl. X: anya), akkor az adott házat vesszük a személy I. házának.

5 Levezetett házak 2. A levezetett házakat vizsgálhatjuk a sors szempontjából is. Ekkor a ház mutatja az eseményt, a levezetett házak pedig az esemény létrejöttének körülményeit. Hogyan jöhet létre, és mit kell megélni általa? Pl: VII. ház: párkapcsolat VII (I): párkapcsolat lehetősége 8 (2): párkapcsolat anyagi helyzete 9 (3): párkapcsolat által hozott kapcsolatok

6 Levezetett házak 3. X (IV): párkapcsolat családi helyzete
11 (5): párkapcsolat vállalkozása 12 (6): párkapcsolat alárendeltsége I (VII): párkapcsolat a külvilág előtt 2 (8): párkapcsolat szexualitása 3 (9): párkapcsolat külföldön IV (X): párkapcsolat célja 5 (11): párkapcsolat sikere 6 (12): párkapcsolat egysége

7 Levezetett házak 4. Értékelés a házcsúcs jegye,
a házban álló bolygók és a házurak alapján történik. (Itt is alkalmazhatók a kvinkunxos elvek.) Az alacsonyabb rendű bolygók a magasabb rendűeken keresztül nyilvánulnak meg! Sorrend: fővilágosítók, személyjelölők, sorsjelölők, transzcendens bolygók.

8 Házi feladat Zsanett Pécs, 1985. 11. 02. 4:00
Első gyermek: Pécs, Anya halála: Budapest, Második gyermek: Budapest, Táblázatok kitöltése, pontosítások

9 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Asztrológiai továbbképzés"

Hasonló előadás


Google Hirdetések