Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ELearning eLearning Célunk: Minden munkatársunk legalább 1 eLearning képzésen vegyen részt évente.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ELearning eLearning Célunk: Minden munkatársunk legalább 1 eLearning képzésen vegyen részt évente."— Előadás másolata:

1 eLearning 2010.01.25.

2 eLearning Célunk: Minden munkatársunk legalább 1 eLearning képzésen vegyen részt évente.

3 eLearning – Modulok induláskor Alapképzés 3 modul: Üdvözöl az Auchan Vonalkód IEV Termék képzés 9 modul: Lakásfelszerelés:LCD/Plazma, GPS, Digitális fényképezőgép, Nyomtató, Mosógép Kertészet:Gyepápolás, Kerti gépek (3 modul) Menedzseriskola:Hogyan tartsunk értekezletet? (vegyes képzés)

4 eLearning – Modulok 2010 végéig Szakmai képzések: - Minden szektorban a 7P képzés - „Mesterségem a … osztályon” képzések - HACCP képzések Termék képzések: Lakásfelszerelés 5 modul: (Síkmonitor, Hűtőgép, MP4 lejátszó, DVD felvevő, Főzőlap) Kertészet 8 modul: (Gyepápolás, Kúszó és ampolnás növények, Páfrányok, Kaktuszok…) Általános képzések: Baleset és tűzvédelem ismétlő képzés, BMSZ újraképzés Menedzseriskola: Tárgyalástechnika

5 eLearning – Tesztidőszak Óbuda és Soroksár tesztel. Ütemezés: Február 4: szerver telepítés Február 5-8: modulok feltöltése a tudásportálra Február 10- március vége: a 2 áruház tesztel Február : kommunikáció hr szinergia Március: kommunikáció igazgatók értekezlete, személyzeti szinergia, hr vezetők és személyzeti vezetők képzése Április: kommunikáció a vezetőségnek Május: Képzési Szalon témája és indítás minden áruházban

6 eLearning – A szereplők A HR Access és az elearning rendszer egymással kommunikál.

7 eLearning – Auchan Tudásportál

8 eLearning – Szervezés új belépő Minden új belépőre vonatkozik akár teljes akár részmunkaidős hogy képzési terve tartalmazza a képzések időpontját és óráját. 1. hét Üdvözöl az Auchan (A pártfogó kíséri fel és felel a képzés elvégzéséért.) 2. hét Vonalkód 3. hét IEV 4. hét 7P Majd az alapképzés tantermi része. (gyorsabb ütem kell, ha az alapképzés korábbra esik.) A manager ellenőriz. A pártfogókat ki kell képezni az elearning használatára és el kell végezniük az Üdvözöl az Auchan modult.

9 eLearning – Szervezés már itt dolgozók A hr vezető/személyzeti osztály minden hónapban tájékoztat: - az új képzésekről (szakmai képzés esetén a szakszinergiát is!) - ki nem vett még részt az adott képzése(ke)n A manager minden hónapban leadja az elearning beosztást. Ennek alapján a személyzeti osztály órára lebontott napi képzési beosztást készít, visszajelez a managereknek és kiteszi az elearning terem ajtajára illetve a képzési faliújságra.

10 eLearning – Általános szervezés Az első 3-6 hónapjában a személyzeti osztály nyitvatartási idejében lehet tanulni, mert a személyzeti osztály tud segíteni. A teremkulcs is a személyzeti osztályon van. Minden képzésnél a munkatárs jelenléti ívet ír alá, mely a dossziéjába kerül be. A rendszer automatikusan rögzíti a képzés résztvevőjét, a személyzeti osztálynak külön nem kell rögzítenie. Később az áruházi ügyeletes felel az elearning terem használatáért a rugalmas tanulás érdekében. (éjszakai csapat, vasárnapi műszak stb…)

11 eLearning – Menedzsment A vezetőség érzékennyé tétele: minden vezető 1 elearning képzést végezzen el, javaslat LCD/Plazma vagy Üdvözöl az Auchan A manager/senior manager - felkészíti munkatársát a képzésre (brief) - a képzés elvégzése után megkapja a teszt eredményét, debrief 2 héten belül: gratulálmegbeszéli mi nem ment és mikor ismételi meg a képzést. A junior manager minden szektorát és osztályát érintő képzést elvégez.

12 eLearning – Mérhető A bejelentkezések száma Az eltöltött idő A tanuló tudása (az általunk készített képzéseknél a tesztet a rendszer megőrzi, ez lehetővé teszi, hogy a HR Accessben meghatározzuk milyen eredmény esetén tekintjük elvégzettnek a képzést. Javaslat: 80%-os teszteredmény)

13 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "ELearning eLearning Célunk: Minden munkatársunk legalább 1 eLearning képzésen vegyen részt évente."

Hasonló előadás


Google Hirdetések