Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kertek az öbölben Musica – Teresa Teng – The way we were Kézi váltás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kertek az öbölben Musica – Teresa Teng – The way we were Kézi váltás."— Előadás másolata:

1

2 Kertek az öbölben Musica – Teresa Teng – The way we were Kézi váltás

3

4

5 Szingapúr az egyike az ázsiai tigrisek vagy ázsiai sárkányok országának. Jellemz ő i magasan fejlett gazdaságok Hong Kong, Szingapúr, Korea, Tajvan Az öbölbeli kerteket a kormány Szingapúr-ból "Kertvárost" akar kiakítani, a stratégia szerves része a "Garden city". Deklarált célja, hogy növelje a város életmin ő ségét, a növényzet és a növények által.

6

7 Kertek az öbölben a regenerált föld a tenger Szingapúr központjában, a Marina reservoir park, amely magában foglalja a 101 hektár (250 hektárból). A park áll három tengerre néz ő kert: South Bay Garden, az East Bay Garden és a Garden Center.

8 .

9

10 Az általános elképzelés a f ő terv South Bay Garden ihlette egy orchidea, amely a trópusok szingapúri képvisel ő je, az ország nemzeti virága.

11 Olyan fa-szer ű struktúrák, amelyek uralják a tájat, kert Heights kezdve 25 méter (82 méter) és 50 méter (160 méter).

12

13

14 Ezek egyedülálló fák legfeljebb 16 emeletesek megtalálhatók a kert körül - a supertree Grove, míg a fennmaradó hat a tizenkét kerülnek, a kertekben, arany és ezüst hármas csoportokban.

15 Elvenszi a forma a funkció, az érett fák, a is biztosítanak, skála és a dimenzió, a kertek, magassága az egyensúlyt a magas végbement a Marina Bay area teremt.

16

17

18 Tegyen egy sétát a Skyway a hosszú sétányon,, magassága 22 méter, amely összeköti a két, a ligetben, és élvezze a kilátást a kert különböző pontjaira.

19

20 Nagy fák négy részből tevődnek össze:-erősítik vasbeton mag, a törzs, a panelek, a bőr élő, és a növényzet ültetés.

21 11 a környezetvédelmi szempontból fenntartható jellegét meghatározza mint gyűjteni napenergia fotovoltaikus cellák integrált.

22 Több mint 162.900 növény, több mint 200 faj és fajta bromeliads, orchideák, páfrányok és szőlő trópusi virágokkal ültetett

23

24

25

26

27

28 Amikor leszáll az éj, lásd, hogyan kelnek a szuper fák egy káprázatos számos könnyű képernyők, hogy szétrobban az égen.

29

30

31 a függőleges kertek sokasága éli funkciókat, beleértve a vetés, a mintázat részt és a munka, mint a motorok az alacsony károsanyag-kibocsátás, a kertekben.

32

33

34 Dragonflies bridge

35

36

37 Az örökség kertek négy tematikus kertek gy ű jteménye, hogy viszi át a történelem és a kultúra a három f ő etnikai csoportok Szingapúrban és a gyarmati múltat idéz ő látnivalóknál.? Minden kertben séta, Fedezze fel a történetek, a hozzájárulás a különböz ő etnikai csoportok, a szingapúri kialakulását. A Kampong ház kifejezetten a malajziai kizárólag a természet származó anyagok felhasználásávalAz örökség kertek négy tematikus kertek gy ű jteménye, hogy viszi át a történelem és a kultúra a három f ő etnikai csoportok Szingapúrban és a gyarmati múltat idéz ő látnivalóknál.? Minden kertben séta, Fedezze fel a történetek, a hozzájárulás a különböz ő etnikai csoportok, a szingapúri kialakulását. A Kampong ház kifejezetten a malajziai kizárólag a természet származó anyagok felhasználásával

38

39

40

41

42 Bolygó, 2008-ban készített festett bronz- és acél, 10 méter hosszú, súlya 7 tonna, és úgy t ű nik, hogy a talaj fölött lebeg súlytalan. Képviseli a festô fiát 7 hónapos korban, és egyike a három szobornak, amely ihlette újszülött fia korai fejl ő dése

43 Marc Quinn, bolygó, egy óriás a baba alszik felfüggesztve a levegőben, a kertekben

44

45 „Marc Quin” Számomra, a bolygó egy paradoxon - rendkívül nehéz, azonban a bronz jelenik meg súlytalan; túlnyomórészt nagy, de ugyanakkor idő egy kép-ból sebezhetőség. Ez egyszerre tükrözi a magunkat és a földet, amelyen élünk,

46 Az üvegházhatást okozó, a kertekben Bay, Singapore, büszkélkedhet két hűtött télikertek - a kupola a virág és a felhő erdő, a Marina reservoir szélén található.

47

48 La Cúpula de la flor es el más bajo, pero más grande de los dos, en 1.2 hectáreas (3.0 acres). Se replica un clima templado, seco y cuenta con plantas que se encuentran en el Mediterráneo y en otras regiones tropicales semiáridas (por ejemplo, partes de Australia, América del Sur, África del Sur).

49 A kupola a virág van a leg--bb alacsony, de a nagyobb a két, 1.2 hektáros (3.0 Hold). A mérsékelt, száraz éghajlat replikálódik, és a növények, megállapítást nyert, hogy a félszáraz, mediterrán és trópusi területeken (például Ausztrália, Dél-Amerika, Dél-Afrika ).

50

51 A fő sugárútján, a kupola, a virág

52 A zamatos kert és a Baobabs nagy területen

53 A kupola a virág replika hűvös és száraz éghajlat a mediterrán régiók, mint például a Dél-Afrikában, Kaliforniában és Spanyolország és Olaszország. Home növények gyűjteménye, a sivatagok, a világ minden tájáról mutatja a növények ilyen környezetek adaptációja.

54

55

56 oszlopok nélkül a világ legnagyobb üvegházhatást okozó üveg télikert van egy hálózat, acél, melyik úgylátszik mint egy tojáshéj.

57

58 A növények a kertben, pozsgások, és részben Baobabs vannak, főleg a meleg mérsékelt övi száraz én Egyesült Államok, Mexikó, Afrika és Madagaszkár.

59

60

61

62

63

64 A felhő erdő magasabb, de egy kicsit kisebb, 0,8 hektár (2,0 Hold). a nedves és hideg körülmények között, megállapítást nyert, hogy a trópusi régiókban 1000 méter (3300 méter) és 3000 méter (9800 láb) tengerszint feletti magasságban, amely Délkelet-Ázsiában, Közép-Amerika és Dél-hegy. Számla-val egy lifttel, 42 méter (138 méter) "Felhő-hegy", és a látogatók lehet leereszkedni keresztül egy kerek útvonal, ahol 35 méter (115) vízesés biztosít vendégei számára, hideg levegő frissítő

65

66

67

68 A Cavern kristály hegyi tartalmazza a kiállítások, ásvány-és barlangok, titkos kert növények szakadékok és Új-Zéland páfrányfák tartalmaz, és az elveszett világot tartalmazza, növények, orchideák, páfrány és moha club-valamint egy egységes Keteleeria.

69

70 "Felhők hegy" önmagában egy szerkezet teljesen bonyolult ruha epiphytes bromeliads orchideák, a páfrányok, a páfrányok, a páva, a sűrűn pettyes szegfű - és a clubmosses, és anthuriums. Ez áll egy sorba. Az út a felhő egy légi gyalogjárda, ezen a környéken: a rész kiváló hegyi ad mind a legközelebb a epiphyts, hogy nőnek a külső, a hegy a kilátás a tetején

71

72

73

74 Fin


Letölteni ppt "Kertek az öbölben Musica – Teresa Teng – The way we were Kézi váltás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések