Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ria Slides. (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ria Slides. (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson)"— Előadás másolata:

1

2 Ria Slides. (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson)

3 Ria Slides(Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson).

4 Ria Slides(Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson).

5 Ria Slides De sokan nem értették meg az életet amit ajánlott. (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson)

6 Ria Slides Elitélték és keresztre feszítették ezt az embert anélkül, hogy tudomást vettek volna a jobb életrõl, amit felkinált. (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson)

7 Ria Slides. (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson) Szenvedés, kín és sõtétség.

8 Ria Slides. (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson) Három napig a nap nem ragyogott, a hold nem világitotta meg a földet, s a harmadik napon megtörtént.

9 Ria Slides A Husvét azért van, hogy emlékezzünk, erre a csodára amit feltámadásnak hívnak.. (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson)

10 Ria Slides A mosoly az életöröm és a szeretet megszületése A barátság feltámadása és az akarat hogy boldogok legyünk.

11 Ria Slides Az álmok és az emlékek feltámadása Az álmok és az emlékek feltámadása És egy igazságnak ami felette áll a husvéti tojásnak vagy a csokoládé nyuszinak És egy igazságnak ami felette áll a husvéti tojásnak vagy a csokoládé nyuszinak.

12 Ria Slides Krisztus meghalt, de Feltámadt És mindez azért, hogy megtanitson megölni a bünneinket és feltámasztani az ártatlanságot, a jóságot a becsületet Amik elvannak temetve a szivünk mélyén. És mindez azért, hogy megtanitson megölni a bünneinket és feltámasztani az ártatlanságot, a jóságot a becsületet Amik elvannak temetve a szivünk mélyén..

13 Ria Slides Hogy ez legyen az igazsága a te Husvétodnak Autor do Slide: Ria Ellwanger riaellw@globo.com Autor Texto: Desconheço Música: Maratha – The Worship Song Imagens: filme The Passion of the Christ e Getty Images Este slide é exclusivo de: http://members.xoom.virgilio.it/flori_jane/ria_slides.htmriaellw@globo.com http://members.xoom.virgilio.it/flori_jane/ria_slides.htm


Letölteni ppt "Ria Slides. (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések