Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Web alapú humán lekérdező rendszer. Az új, online elérésű rendszerünk a bér programhoz kapcsolva biztosítja a rugalmasságot és költséghatékonyságot a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Web alapú humán lekérdező rendszer. Az új, online elérésű rendszerünk a bér programhoz kapcsolva biztosítja a rugalmasságot és költséghatékonyságot a."— Előadás másolata:

1 Web alapú humán lekérdező rendszer

2 Az új, online elérésű rendszerünk a bér programhoz kapcsolva biztosítja a rugalmasságot és költséghatékonyságot a mai kor elvárásainak megfelelően. A számfejtési lapokat és bérnyilvántartó lapokat minden dolgozó magának kérheti le, akár otthonról is. Nincs szükség papír alapú dokumentumokra, csak ha a dolgozó úgy kívánja. Adatbiztonság: minden dolgozó kizárólag a saját adatait látja, mivel az adatok tárolása kódolt formában történik. Igény esetén egyéb számfejtéshez kapcsolódó dokumentumok, igazolások feltöltésére is lehetőséget tudunk biztosítani.

3 Bejelentkezés az online felületre:

4 Új felhasználó esetén regisztrálni kell a következő adatok megadásával:

5 Regisztráció után a megadott e-mail címre egy megerősítő levelet küldünk: Szintén e-mailben kap értesítést a dolgozó arról is, hogy milyen típusú dokumentum vált számára elérhetővé.

6 A kezdőlapon a legfrissebb eseményekről kaphatunk tájékoztatást:

7 Feltöltött dokumentumok listája:

8 Megtekintés böngészőben:

9 Mentés pdf formátumban:

10 Bér program egyedi menüpontjai és elemei: Ebben a menüpontban tartható karban, hogy kik azok a dolgozók, akik továbbra is papír alapú nyomtatványokat szeretnének kapni. (Abban az esetben, ha a cég nem szeretné mindenki számára kötelezővé tenni.)

11 Lista – Törzslisták – Dolgozói törzs általános adatai című listán kimutatás helyeként a webet kiválasztva lehet a programból az online felületre küldeni a dolgozók azonosító adatait Miután a dolgozók törzsadatai feltöltésre kerültek, tudnak regisztrálni a web-es rendszerbe.

12 A számfejtési lapokat és a bérnyilvántartó lapot is a Lista menüpontból elérve lehet a webre feltölteni: A már megszokott szűrési feltételek (dolgozóra, szervezetre, stb.) ennél a funkciónál is ugyanúgy működnek. A „Csak papíron kérőknek’” választásával lehetőséget adunk arra, hogy csak az érintett dolgozók igazolásai kerüljenek nyomtatásra.

13 Milton rendszer használatának technikai feltételei: Linux vagy Windows operációs rendszer Web szerver, PHP támogatással (pl. Apache, IIS) PHP értelmező (5.4 vagy magasabb verzió) SQL szerver (pl. MS SQL, MySQL) Lehetőség e-mail küldésére (saját levelező szerver vagy külső szolgáltató használata) Amennyiben az itt felsorolt feltételeket a megrendelő nem tudja, vagy nem szeretné megteremteni, olyan konstrukciót is tudunk ajánlani, amelyben egy nálunk lévő szerverre történik az adatok felküldése.

14 info@szinvacomp.hu Tel:46/504-841 46/504-842 46/504-843 46/504-844 Fax:46/504-845 3525 Miskolc, Bedegvölgy utca 2.


Letölteni ppt "Web alapú humán lekérdező rendszer. Az új, online elérésű rendszerünk a bér programhoz kapcsolva biztosítja a rugalmasságot és költséghatékonyságot a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések