Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Web alapú humán lekérdező rendszer

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Web alapú humán lekérdező rendszer"— Előadás másolata:

1 Web alapú humán lekérdező rendszer
SzinvaComp Web alapú humán lekérdező rendszer

2 Az új, online elérésű rendszerünk a bér programhoz kapcsolva biztosítja a rugalmasságot és költséghatékonyságot a mai kor elvárásainak megfelelően. A számfejtési lapokat és bérnyilvántartó lapokat minden dolgozó magának kérheti le, akár otthonról is. Nincs szükség papír alapú dokumentumokra, csak ha a dolgozó úgy kívánja. Adatbiztonság: minden dolgozó kizárólag a saját adatait látja, mivel az adatok tárolása kódolt formában történik. Igény esetén egyéb számfejtéshez kapcsolódó dokumentumok, igazolások feltöltésére is lehetőséget tudunk biztosítani.

3 Bejelentkezés az online felületre:

4 Új felhasználó esetén regisztrálni kell a következő adatok megadásával:

5 Regisztráció után a megadott e-mail címre egy megerősítő levelet küldünk:
Szintén ben kap értesítést a dolgozó arról is, hogy milyen típusú dokumentum vált számára elérhetővé.

6 A kezdőlapon a legfrissebb eseményekről kaphatunk tájékoztatást:

7 Feltöltött dokumentumok listája:

8 Megtekintés böngészőben:

9 Mentés pdf formátumban:

10 Bér program egyedi menüpontjai és elemei:
Ebben a menüpontban tartható karban, hogy kik azok a dolgozók, akik továbbra is papír alapú nyomtatványokat szeretnének kapni. (Abban az esetben, ha a cég nem szeretné mindenki számára kötelezővé tenni.)

11 Lista – Törzslisták – Dolgozói törzs általános adatai című listán kimutatás helyeként a webet kiválasztva lehet a programból az online felületre küldeni a dolgozók azonosító adatait Miután a dolgozók törzsadatai feltöltésre kerültek, tudnak regisztrálni a web-es rendszerbe.

12 A számfejtési lapokat és a bérnyilvántartó lapot is a Lista menüpontból elérve lehet a webre feltölteni: A már megszokott szűrési feltételek (dolgozóra, szervezetre, stb.) ennél a funkciónál is ugyanúgy működnek. A „Csak papíron kérőknek’” választásával lehetőséget adunk arra, hogy csak az érintett dolgozók igazolásai kerüljenek nyomtatásra.

13 Milton rendszer használatának technikai feltételei:
Linux vagy Windows operációs rendszer Web szerver, PHP támogatással (pl. Apache, IIS) PHP értelmező (5.4 vagy magasabb verzió) SQL szerver (pl. MS SQL, MySQL) Lehetőség küldésére (saját levelező szerver vagy külső szolgáltató használata) Amennyiben az itt felsorolt feltételeket a megrendelő nem tudja, vagy nem szeretné megteremteni, olyan konstrukciót is tudunk ajánlani, amelyben egy nálunk lévő szerverre történik az adatok felküldése.

14 Fax: 46/504-845 3525 Miskolc, Bedegvölgy utca 2.
Tel: 46/ / / / Fax: 46/ Miskolc, Bedegvölgy utca 2.


Letölteni ppt "Web alapú humán lekérdező rendszer"

Hasonló előadás


Google Hirdetések