Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

VIRTUÁLIS IDŐKAPSZULA

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "VIRTUÁLIS IDŐKAPSZULA"— Előadás másolata:

1 VIRTUÁLIS IDŐKAPSZULA

2 Mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi a regisztrált felhasználóknak, hogy különböző információkat (szövegek, képek, hang- és video anyagok, tetszőleges állományok) "dobozoljanak be" virtuális "időkapszulákba". Ezeket az időkapszulákat egy szerver tárolja egy megadott időpontig. Miután a tárolás ideje lejár, a felhasználó "kinyithatja" a kapszulát, "visszakapja" adatait, újra megtekintheti azokat. A megadott határidő lejártáig az időkapszulák nem nyithatóak meg. A kapszulák megoszthatóak a rendszer felhasználói között.

3 FELHASZNÁLT TECHNOLÓGIÁK:
JDK 7 Android SDK SQLite MySQL Java Servlet API JSON JDBC Eclipse EE Apache Tomcat

4 A MOBILALKAMAZÁS SZERKEZETE:
Felhasználói réteg grafikus felhasználói felület Feldolgozási réteg kliens-szerver kommunikáció és üzleti logika Adathozzáférési réteg adatbázis kapcsolat és perzisztencia.

5 ARCHITEKTÚRA Adatok tárolása MySQL adatbázis seígtségével
Grafikus felhasználói felületek Válaszol a kliensek kéréseire

6 A MOBILALKALMAZÁS MŰKÖDÉSE

7 LOGIN Egy felhasználó beléphet egy létező jelszó és felhasználónév segítségével (Login). Nem létező felhasználónak regisztrálnia kell (New User).

8 New User A felhasználó regisztrálhat egy felhasználónév és egy jelszó segítségével, amelyek bekerülnek az adatbázisba.

9 Main menu A bejelentkezett felhasználó megtekintheti az időkapszulákat (Browse capsules). A felhasználó feltölthet új időkapszulát (Upload capsule). A felhasználó kijelentkezhet (Logout).

10 Browse Capsules A bejelentkezett felhasználó megtekintheti az összes kapszulát, amit létrehozott. Kiválasztva egy kapszulát a listából, megtekintheti az adott időkapszulára vonatkozó összes információt.

11 CapsuleView A felhasználó megtekintheti a kapszulára vonatkozó összes információt. Az Open capsule gomb akkor elérhető, ha az időkapszula felnyitási ideje lejárt.

12 Upload capsule A bejelentkezett felhasználó feltölthet új időkapszulát, megadva annak nevét, leí ását, a felhasználók listáját, akikkel az időkapszulát megosztja és a kapszulához tartozó állományokat.

13 Add files A felhasználó kiválaszthatja azokat a fileokat, amelyeket fel szeretne tölteni (Add File). A kiválasztott állományok hozzáadódnak az ábrán látható listához. A Finish gombra kattintva az állományok kiválasztása befejeződik.

14 Share A felhazsnáló kiválaszthatja a felhasználókat, akikkel szeretné megosztani az időkapszulát (Add new user).

15 Time A felhasználó megadja, hogy mikor lehet felnyitni az időkapszulát. A Finish gombra kattintva a kapszulára vonatkozó információk és a hozzátartozó fileok el lesznek mentve az adatbázisba.

16 Open capsule Download files

17 CSAPATTAGOK: Czako-Gazsi Emma Havadi-Butyka Anikó Jakab Zsolt
Jakabos Lóránd Nagy Zsolt István


Letölteni ppt "VIRTUÁLIS IDŐKAPSZULA"

Hasonló előadás


Google Hirdetések