Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK AZ EPAYMENTS-RŐL Regisztráció, verifikáció, kártyarendelés(fordítás)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK AZ EPAYMENTS-RŐL Regisztráció, verifikáció, kártyarendelés(fordítás)"— Előadás másolata:

1 ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK AZ EPAYMENTS-RŐL Regisztráció, verifikáció, kártyarendelés(fordítás) www.epayments.com

2 MIÉRT JÓ BARÁT AZ EPAYMENTS? 1.Mert a Kairos ingyen utal ki nekünk erre a számlára 2.Mert a számlanyitás ingyenes 3.Mert a számlavezetés ingyenes 4.Mert 35 dollár egyszeri díjért tudunk egy dombornyomott MasterCardot igényelni 5.Mert egységesen, 2,6 dollárért tudunk bárhol a világon pénzt felvenni(Dollár esetén, az aktuális díjakat lásd a „Fees” menüpont alatt) 6.Mert ingyen tudunk vele fizetni, ha vásárlunk.(Mozi, vacsora, bolt...stb.) 7.Mert jó, és gyors a támogatás(Support) www.epayments.com

3 REGISZTRÁCIÓ A RENDSZERBE Az oldalt az alábbi linkre kattintva éred el: www.epayments.comwww.epayments.com A regisztráció folyamata a következő diától fényképekkel lesz bemutatva, amelyeken fordítás, és magyarázat van elhelyezve.

4

5

6

7

8 VERIFIKÁLJUK A SZÁMLÁNKAT! A következőkben a verifikációs folyamaton vezetlek végig!

9

10

11

12 TÖLTSÜK FEL SZÁMLÁNKAT A SZÜKSÉGES ÖSSZEGGEL A kártya díját kétféleképpen tudod kifizetni: 1.| Egy ismerősünket megkérünk, hogy utaljon át megfelelő összeget az eWallet-ra. 2.| Beutalunk bankszámláról az eWallet-re.

13

14 RENDELJÜK MEG ELSŐ KÁRTYÁNKAT! Most, hogy már számlánk is van, meg is van erősítve, pénz is van rajta, rendeljük meg a szép katicás bankkártyánkat! :-)

15

16

17


Letölteni ppt "ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK AZ EPAYMENTS-RŐL Regisztráció, verifikáció, kártyarendelés(fordítás)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések