Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szeretnél átkelni egy ilyen Kattints!. Ha szeretnél látni egy lélegzetelállító tájat, akkor először bátran át kell menni a hatalmas szakadék felett ezen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szeretnél átkelni egy ilyen Kattints!. Ha szeretnél látni egy lélegzetelállító tájat, akkor először bátran át kell menni a hatalmas szakadék felett ezen."— Előadás másolata:

1 Szeretnél átkelni egy ilyen Kattints!

2 Ha szeretnél látni egy lélegzetelállító tájat, akkor először bátran át kell menni a hatalmas szakadék felett ezen a függő- hídon, a Krím- félsziget délkeleti partján, az Ai-Petri hegyvidék területén.

3 Kínában, a Mount Hua oldalán van a világ egyik legveszélyesebb gyalogútja. Acélból lehetnek az idegei annak, aki áthalad rajta, mivel halált vagy súlyos sérülést kockáztathat meg.

4 A pakisztáni Karakorum hegységben, a Hunza folyó felett halad át a Hussaini nevű rozoga híd, mely kötéllel összekötött faágakból készült.

5 Egy hosszú út áll előttünk: A Svájci-Alpokban van a leghosszabb gyalogos függőhíd, a Trift. Csak 170 m..

6 A svájci Titlis szikla- átjáró, 3000 m tengerszint feletti magasságban, csodálatos kilátást nyújt azoknak, akik (izzadó tenyérrel) hajlandóak átmenni rajta.

7 A Kínában, a Yuntai- hegység üvegsétánya Henan tartományban. Sok turistának a legnagyobb félelme valósult meg, amikor egy turista leejtett egy bögrét az üvegsétányra. Szeptemberben javítás miatt lezárták.

8 2004-ben fejezték be a Langkawi Sky hidat, ami Malajziában, a Machinchang-hegy tetején épült és körülbelül 100 m magasságban van a föld felett. A sétányon egyszerre 250 fő sétálhat és egyedülálló pillantást vethet a tájra.

9 Három vesszőhíd van a japán Shikoku-szigetek legkisebb szigetén. A híd 7-10 cm átmérőjű farönkökből készült, mely a tartóoszlopokhoz vesszőkkel van rögzítve. Nem ajánlatos azoknak, akik a szilárd talajt kedvelik.

10 Fenn a hatalmas és baljós vízmosások felett, a dél-koreai Daedunsan Nemzeti Parkban úgy a hidak, mint ez a létraszerű „sétány” adrenalinnal töltött élményt nyújt a látogatóknak.

11 A Millau-viadukt Franciaországban a biztonságosabb hidak egyike, de gyakran a felhőkben vagy az felett van. Tény, hogy magasabban van, mint az Eiffel- torony!

12 Kapaszkodj! A madagaszkári Tsingy de Bemaraha Nemzeti Parkban, fa függöhídon haladnak a látogatók, a csipkézett, tűszerű csúcsokhoz.

13 Járás közben nehogy megbotoljál az Ördög-hídján, a Red Rock-Secret hegységben, az arizónai Sedona közelében. A sziklaív mindkét oldalán mélység tátong.

14 Ha szeretnéd látni az olaszországi Gervasio St. Piemont sziklás szurdokot; egyik módja az, hogy keresztül kell menni ezen a tibeti stílusú keskeny hídon.

15 Amerika legmagasabb függőhídja a Royal Gorge függőhíd Coloradoban, 321 méterrel a föld felett.

16 Myanmarban, a Taungthaman tó felett az U-Bein híd majdnem egy mérföld hosszú. A járófelülete tikfából készült, és azt 1068 cölöp tartja fenn.

17 Ez az ún. „Majom híd” Vietnámban, nem botlábúaknak való. Csak 1 szál fán lehet lépkedni, egy vékonyabban pedig kapaszkodni.

18 Észak-Írországban eredetileg a Carrick-a- Rede kötélhídnak csak az egyik oldalán volt kapaszkodó. Ma már midkét oldalán lehet kapaszkodni, de kell is, mert aki lenéz, ijesztô látványban van része.

19 A Q'eswachaka inka kötél- hídak Peruban; kanyonok, szakadékok és folyók fölött találhatók. A kézi szövésű hidak a Qoya nevű fűből készülnek. Minden évben a helyi lakosok felújítják őket - mielőtt a kopás és használat miatt használhatatlanná válnának.

20 A Mont Blanc-hegység Aiguille Du Midi csúcsán a Trift gyalogos kilátóhíd a leghosszabb a Sváci-Alpokban. Ez is helyet szerzett listánkon, ahonnan 2800 m magasságból félelmetes, de csodálatos látvány terül a látogató elé.

21 Készítette:


Letölteni ppt "Szeretnél átkelni egy ilyen Kattints!. Ha szeretnél látni egy lélegzetelállító tájat, akkor először bátran át kell menni a hatalmas szakadék felett ezen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések