Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GUM, Swissdent 2016 FRONT DENT KFT. GUM Soft-Picks Regular  Egyszer használatos fogköz kefe,melynek teljes anyaga puha gumiból készült.  GUM® Soft-Picks®

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GUM, Swissdent 2016 FRONT DENT KFT. GUM Soft-Picks Regular  Egyszer használatos fogköz kefe,melynek teljes anyaga puha gumiból készült.  GUM® Soft-Picks®"— Előadás másolata:

1 GUM, Swissdent 2016 FRONT DENT KFT

2 GUM Soft-Picks Regular  Egyszer használatos fogköz kefe,melynek teljes anyaga puha gumiból készült.  GUM® Soft-Picks® kíméletesen becsúszik a fogközökbe és biztonságosan eltávolítja onnan az ételmaradékot. A puha és hajlékony sörték gyengéden stimulálják és masszírozzák az ínyt, támogatva az ínyszövet vérkeringését, elősegítve így az íny egészségét.  Könnyű és kényelmes a használata, a GUM® Soft-Picks® tökéletes alternatívája a selymet nem megfelelően használó felhasználók számára.  Ideális fogszabályzót vagy implantátumot viselő paciensek részére, mert a sörték nem tartalmaznak fém drótot.  latexmentes  Kényelmes utazó csomagolásban.  Kiskereskedelmi ár: (40 db os )

3 GUM Soft-Picks Advanced  A hajlított fogköz kefe,az áll természetes vonalát követi,ezért kényelmes és egyszerű a használata (6 db-os)  A hátsó fogak és a nehezen elérhető területek jobb elérésre fejlesztették ki.  Gyengéd az ínyhez, nem karcol, még az érzékeny ínyhez is biztonságos a használata. Tartós és kényelmes fogköz tisztítás  A hajlékony sörték - alkalmazkodnak a száj különböző területeihez  A mikro masszázs feszesíti az ínyszövetet,segítve a parodontális megbetegedések megelőzését, megtartva annak egészségét.  A kisebb és nagyobb résekhez is alkalmazkodik.  Használata javasolt fogszabályzót viselők,implantátummal, híddal rendelkezők és íny problémával küzdő paciensek részére  Nem tartalmaz kemény műanyag szilánkokat sem  Kisker ár

4 GUM Bi-Direction  A száj összes régiójának könnyű elérésére fejlesztették ki.  A fej 90 ° -ban meghajlítható: Egyenes állásban ideális a front fogak tisztítására, míg az úgynevezett „L” pozícióban könnyedén elérhetőek vele a hátsó fogak.  A super erős drótok a kefe tartósságát biztosítják és meghosszabbítják az egyes fogközkefék felhasználhatóságának hasznos élettartamát.  Közepesen hosszú nyéllel könnyen elérjük a száj bármely hetjük területét  3 méretben kapható  Kiskereskedelmi ár:

5 GUM Technique Pro  Fogorvosok által kifejlesztett fogkefe a plakk eltávolítására és az optimális fogmosásra  A sörték különböző hajlásszögűek,2 méretben azért,hogy könnyen eltávolítsák a lepedéket a fogak felszínéről, az ínytasakokból, az ínyszél mentén és a fogak közötti résekből is.  A Quad-Grip® nyél segít a fogak tisztításához javasolt optimális szögben tartani a kefe fejét ( 45 fok).  A GUM® által lefolytatott kutatások szerint a Technique PRO fogkefék statisztikailag megelőzték a tesztelt fogkeféket(p< 0.05).  A sörte erőssége.: puha és közepes  Kiskereskedelmi ár:

6 GUM Technique Pro  (S. L.YANKELL1, X. SHI1, C. M. SPIRGEL1, N. SPILLMANN2) the GUM® lefolytatott tanulmányokban a Technique Pro fogkefék statisztikailag jobbnak bizonyultak az összes többi vizsgált fogkefénél. (p< 0.05).

7 GUM Fogszabályzós Fogkefe  V alakú bevágásának köszönhetően a fogkefe optimálisan tisztítja a fogszabályzó készüléket viselő paciensek fogait, mivel jól illeszkedik a fogszabályzót viselők bracketjeihez,lehetővé téve a drótok körüli, alatti és feletti alapos fogmosást.  Kisfejű,puha sörtékkel  Kiskereskedelmi ár:

8 GUM Fehérítő család

9 Fehérítő fogkrém  Tudományosan igazoltan hatásosan távolítja el a lerakódásokat és előzi meg az új lerakódások megszilárdulásának kialakulását,miközben erősíti az ínyt és a fogakat különleges többfunkciós formulájának köszönhetően.  Nem tartalmaz fehérítő hatóanyagot.  Nem tartalmaz abrazív súroló anyagot.  Kiskereskedelmi ár:

10 Fehérítő szájvíz  Gyengéden távolítja el a fogak felszínéről az elszíneződéseket a nehezen elérhető fogak közötti területekről és a fogzománc mikroszkópikus hasadékaiból is,miközben védő bevonatot képez a lepedék és plakk lerakódás kialakulásának megakadályozására.  Fluoridot és isomalt tartalmaz a fogak hatékony reminalizálására.  alkoholmentes  Kiskereskedlemi ár:

11 Fehérítő fogselyem  Eltávolítja az elszíneződést a fogak között (ahol a lerakódás különösen hajlamos megtelepedni és megvastagodni mert a fogkefék nem érik el).  Hatékony fogköz és íny alatti tisztítást és plakk kontrollt biztosít a Fluorid és mikronizált kovasav tartalmának köszönhetően.  Kiskereskedelmi ár:

12 Fehérítő fogkefe  A fogak eredeti fehérségének visszaállítására és az egészséges száj higénia javítására fejlesztették ki.  Különleges lerakódás gátló tulajdonságokkal bír az elasztomerrel bevont szálaknak köszönhetően.  Az optimálisan gyengéd ínyápolásra,plakk kontrollra és lerakódás eltávolításra ajánlott.  Kiskereskedelmi ár:

13 Fehérítő fogkefe  Négyszögletes keresztmetszetű sörte szálak=> keresztirányú szálak oldalai => jobb elérés,nagyobb felületű elérés(a gömbszerű sörtékkel szemben) a fogkrém abrazív szemcséi és az elszíneződött felszín között.  jobb (erősebb, hosszabb és szélesebb) kapcsolat az elszíneződött fogfelszínnel → Ezért a fogkrém hatását erősíti

14 SWISSDENT fogkrém EXTREME, 50ml  A SWISSDENT EXTREME fogkrémet a kifejezetten erős elszíneződések eltávolítására fejlesztették ki,mint a rendszeres kávé,vörösbor és tea fogyasztás,valamint a dohányzás okozta elváltozások.  A fogkrém levédett mikro technológiájának köszönhetően kifejezetten gyengéden fehéríti a fogat anélkül,hogy károsítaná a zománcot.  A plakkot gyümölcs enzimek távolítják el (papain and bromelain) + fluorine összetevők pedig védenek a fogszuvasodástól.  A fogkrém Coenzyme Q10 + Vitamin E tartalma stimulálja a sejtek megújulását és védik az ínyt az ínyproblémák kialakulásától.  Az alacsony RDA (40) érték biztosítja a gyengéd,minimálisan abbrazív fogtisztítást.  SLS mentes  Kiskereskedelmi ár:

15 SWISSDENT PROFI fogkefék Colours Soft Medium  A levédett technológiával gyártott,díjnyertes SWISSDENT have a fogkefék, kisméretű fejükkel elérik még a legnehezebben hozzáférhető helyeket is a szájban.  A konkáv (kanál formájú) sörték pontosan lekövetik a a fogak konvex kontúrját, megkímélve az ínyt.  A fogkefe nyelét egy fogászati műszer mintájára modellezték, hogy hogy megkönnyítsék a szájban a fogkefe használatát.  A SWISSDENT PROFI fogkefék lehetővé teszik az érzékeny íny regenerációját.  SWISSDENT PROFI Colours fogkefék alkalmasak az érzékeny fogak é ínye for és íny ápolására.  Kiskereskedelmi ár:


Letölteni ppt "GUM, Swissdent 2016 FRONT DENT KFT. GUM Soft-Picks Regular  Egyszer használatos fogköz kefe,melynek teljes anyaga puha gumiból készült.  GUM® Soft-Picks®"

Hasonló előadás


Google Hirdetések