Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ETailer Kit Lenovo VIBE P1 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ETailer Kit Lenovo VIBE P1 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva"— Előadás másolata:

1 eTailer Kit Lenovo VIBE P1 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva (iarva@lenovo.com)

2 2 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. A Lenovo VIBE P1 eTailer Kit tartalma: PPT −Javasolt tartalom (Összegzés, Áttekintés, Főbb jellemzők) −Képes ismertető −Fotóalbum link

3 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Javasolt tartalom

4 4 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Összegzés Kiváló teljesítmény – Extrahosszú akkumulátor élettartam, hogy napokig elérhető legyen. A VIBE P1 extrém hosszú akkumulátor-üzemidejével sokkal tovább bírja egyetlen egy töltéssel, mint a legtöbb okostelefon. Olyan intelligens funkciókkal érkezik a VIBE P1, mint a gyorstöltés, vagy a manuális energiatakarékos kapcsoló és az eszköz akár hordozható töltőként is funkcionál más eszközök számára. A biztonsága érdekében ujjlenyomat-olvasóval kiegészítve a VIBE P1 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőjével, Qualcomm® Snapdragon™ 64 bites nyolcmagos processzorával és 4G LTE-kapcsolatával tökéletesen illeszkedik az ön igényeihez. Használja az összegzőt egy gyors bevezetésre a termékről. Az ajánlott elhelyezés a jobb felső sarokban van, a terméknek szentelt ekereskedelmi oldalon.

5 5 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Áttekintés  5000mAh-s akkumulátor györstöltés funkcióval  Manuális energiatakarékos kapcsoló  5,5 hüvelykes FHD IPS kijelző  Akár hordozható töltőként funkcionál más eszközök számára  Qualcomm® Snapdragon™ 64 bites nyolcmagos processzor  13MP-es hátlapi és 5MP-es előlapi kamerák  Ujjlenyomat-olvasó biztonsági rendszer NFC-vel  Android™ 5.1, Lollipop operációs rendszer Használja az áttekintést, hogy bepillantást adjon a termék legfontosabb jellemzőiről. Az ajánlott elhelyezés a jobb felső sarokban van, a terméknek szentelt ekereskedelmi oldalon.

6 6 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Főbb jellemzők: 1 Fantasztikus akkumulátor kapacitás A masszív akkumulátornak és az USB töltőkábelnek köszönhetően a VIBE P1 külső akkumulátorként is használható, azonnali energia utánpótlást biztosítva, bármikor, amikor szüksége van rá. 2 Fogyasztásra optimalizált Full HD kijelző A magával ragadó 5,5 hüvelykes Full HD kijelző nemcsak optimalizálja az energiagazdálkodást, de könnyű és karcálló Gorilla® Glass 3 üvegből készült. 3 Gyorstöltés A Gyorstöltés funkció segítségével szinte pillanatok alatt feltöltődhet. Csak dugja be egy pár percre egy gyors energia löketért, ami elegendő lesz a következő pár órában. A főbb jellemzők fontossági sorrendben vannak. Másolás és beillesztés szükséges. Mindig fordítsa le a helyi nyelvre. (A kisérő fotók csak javaslatok, válogasson az eTrailer kép mappából.)

7 7 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Főbb jellemzők: 4 Ujjlenyomat-olvasó Az ujjlenyomat-olvasó biztonságos belépést biztosít és megerősíti az adatlopás elleni védelmet. 5 Nagyteljesítményű folyamatok A VIBE P1 Qualcomm® Snapdragon™ 64 bites nyolcmagos processzora sima, gyors folyamatokat és megbízható teljesítményt biztosít a mindennapi feladatokhoz. 6 Bővíthető tárhely Akár 128GB bővíthető microSD tárhelyének köszönhetően a VIBE P1 megfelelő méretű tárhellyel rendelkezik, amire szüksége van, hogy mindenhová magával vihesse a képeit, videóit és zenéit. A főbb jellemzők fontossági sorrendben vannak. Másolás és beillesztés szükséges. Mindig fordítsa le a helyi nyelvre. (A kisérő fotók csak javaslatok, válogasson az eTrailer kép mappából.)

8 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Fotóalbum

9 9 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Termékfotó Ez egy elsődleges termékfotó, ami mutatja a Lenovo VIBE P1 kialakítását és összképét.

10 10 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Termékfotó - jellemző Ez egy másodlagos termékfotó, ami mutatja a VIBE P1 egyedi kialakítását és összképét.

11 11 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Termékfotó - életmód Mutatja a terméket használat közben, hogy a vásárlók számára könnyebben érzékelhető legyen az alakja és a formája.

12 12 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: A Lenovo VIBE P1 fotógalériájához és a képek letöltéséhez kérjük látogassa meg az alábbi oldalt: http://www.lenovogallery.com/photo/#!Albums/album_536d61727470686f6e6573/album_536d61727470686f6e65732f4c656e6f766f2056494245205031

13


Letölteni ppt "ETailer Kit Lenovo VIBE P1 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva"

Hasonló előadás


Google Hirdetések