Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2008 április 22.. A Föld Napjának alapgondolata az Egyesült Államokban élő egyetemi hallgató, Denis Hayes ötlete volt. Az első ünnepre 1970. április 22-én.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2008 április 22.. A Föld Napjának alapgondolata az Egyesült Államokban élő egyetemi hallgató, Denis Hayes ötlete volt. Az első ünnepre 1970. április 22-én."— Előadás másolata:

1 2008 április 22.

2 A Föld Napjának alapgondolata az Egyesült Államokban élő egyetemi hallgató, Denis Hayes ötlete volt. Az első ünnepre 1970. április 22-én került sor, amelyen mintegy 25 millió amerikai vett részt, hogy felhívja a figyelmet bolygónk romló környezeti állapotára, illetve tiltakozzon a vizeket szennyező hulladéklerakók, a levegőt egyre súlyosabban szennyező közúti közlekedés, a fajok kiirtása, a természetes élőhelyek eltűnése ellen. Ma már világszerte városi tömegfelvonulásokkal, szabadegyetemi előadásokkal, faültetéssel, a hulladékok újrahasznosításának megszervezésével, falusi majálisokkal, szabadtéri sportvetélkadőkkel és még sokféle akcióval ünneplik április 22-én a Föld Napját. Nagypeleske, 2008 április 22.

3 Plakátok bemutatása

4 Hulladék-újrahasznosítás, versenymunkák bemutatása

5 A versenymunkák értékelése a gyerek-zsűri által

6 Eredményhirdetés, oklevelek kiosztása

7 Szelektív hulladékgy ű jtés


Letölteni ppt "2008 április 22.. A Föld Napjának alapgondolata az Egyesült Államokban élő egyetemi hallgató, Denis Hayes ötlete volt. Az első ünnepre 1970. április 22-én."

Hasonló előadás


Google Hirdetések