Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

THUNDER CREEK STEP BY STEP. Szükséges anyagok: - Horog: Drennan 10-es méretű, hosszúszárú. - Cérna: 0,06-os piros színű. - Súly: Lead wire 0,5-ös. - Arany.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "THUNDER CREEK STEP BY STEP. Szükséges anyagok: - Horog: Drennan 10-es méretű, hosszúszárú. - Cérna: 0,06-os piros színű. - Súly: Lead wire 0,5-ös. - Arany."— Előadás másolata:

1 THUNDER CREEK STEP BY STEP

2 Szükséges anyagok: - Horog: Drennan 10-es méretű, hosszúszárú. - Cérna: 0,06-os piros színű. - Súly: Lead wire 0,5-ös. - Arany színű flat tinsel. - Test: narancs, fekete, olivzöld, sárga, fehér színű bucktail és piros színű crystal flash. - Szem: Közepes méretű epoxy szem. - 5 perces epoxy műgyanta.

3 1. Lépés: Alapkötés, és rögzítjük az arany színű flat tinselt

4 2. Lépés: Ólom drótot tekerünk a horog szem mögé, kb 2mm-rel

5 3. Lépés: Narancssárga és fekete színű bucktailt kötünk a horogszár tetejére.

6 4. Lépés: Bekötjük a crystal flash-t

7 5. Lépés: Bekötjük az olivzöld bucktailt, szintén a horog szár tetejére. Használjuk az un. pinch technikát, ( tartsuk szorosan összefogva a bucktailt és a cérnával két hurkot tekerjünk fel majd húzzuk szorosra, óvatosan, nehogy a cérna szakadjon vagy átvágja a bucktailt) ne engedjük a szőrcsomót körbe fordulni a horogszáron és így nem „ugrik” szét.

8 6. Lépés: Én itt kézzel megfordítom a horgot a satuban és mégegyszer elrendezem az eddig bekötött anyagokat. Fontos, hogy a horogszár egyik felén legyenek.

9 7. Lépés: Bekötjük a fehér és a sárga bucktailt is. Ügyeljünk arra, hogy lehetőleg ugyanolyan hosszú legyen, mint a zöld és maradjon a horogszár „alján”.

10 8. Lépés: Visszafordítjuk a horgot eredeti pozíciójába, majd a cérnát vissza tekerjük. Szétválasztjuk a zöld színű őzszőrt, ügyelve arra, hogy más szín ne keveredjen közé és visszahúzzuk óvatosan a horog öble felé,, majd két-három hurokkal rögzítjük.

11 9. Lépés: Ugyanezt megcsináljuk a fehér-sárga őzszőrrel is, rögzítjük két-három hurokkal, majd félcsomóval elkötjük a cérnát.

12 10. Lépés: Felragasztjuk a szemeket, és a „kilógó” rövidebb szőr szálakat ollóval óvatosan levágjuk.

13 11. Lépés: 5 perces epoxi-gyantából keveset kinyomva, kialakítjuk a fejet és hagyjuk megszáradni. Erre a legalkalmasabb „készülék” a „légyforgató”.

14 A légyforgató. Grillező motorból készült: 1 fordulat kb. 36-40 mp. A tengelyre ragasztottam habszivacsot, abba rögzítettem fülpiszkáló segítségével a közepes méretű krokodil csipeszeket.


Letölteni ppt "THUNDER CREEK STEP BY STEP. Szükséges anyagok: - Horog: Drennan 10-es méretű, hosszúszárú. - Cérna: 0,06-os piros színű. - Súly: Lead wire 0,5-ös. - Arany."

Hasonló előadás


Google Hirdetések