Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dr. Nona termékek A só az többet ér az aranynál!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dr. Nona termékek A só az többet ér az aranynál!"— Előadás másolata:

1 Dr. Nona termékek A só az többet ér az aranynál!
Sóterápia otthon Dr. Nona termékek A só az többet ér az aranynál!

2 Üdvözöllek!  Ha még nem találkoztunk volna: Nagy Eszter vagyok, az online világban Szeszterke, átlagos jövedelmű embereknek kínálok pénzkereseti lehetőségeket, multi level marketing rendszerek segítségével főként online, de offline is. Dr. Nona független termék-forgalmazóként a Dr. Nona termékek egészségre gyakorolt hatását mutatom meg Neked. Tudd meg Te is, hogyan lehetnek Neked a segítségedre az életedben és az egészségedben a Dr. Nona termékek.

3 Miért hallgass rám? A magánéletben… nő, anya, feleség, gyermek, alkalmazott, vállalkozó, álmodozó… Bár mindig közel állt hozzám az egészséges életmód, igazából a gyermekem születése után lettem amatőr egészségszakértő. Először csak arra figyeltem, hogy a gyermekem minél egészségesebben egyen, majd egyre inkább beköltözött a családba az egészséges táplálkozás, az étrendkiegészítők használata, és az egészséges kozmetikumok használata. Örömmel mutatom meg Neked is azt, amit nekünk hasznos volt, és bevált, mert a jót mindig öröm megosztani másokkal.

4 Mi közöd Neked ehhez az egészhez?
Ha például hullott már valamikor a hajad, csúnyának találtad már a bőröd, menstruációs panaszaid voltak valamikor, vagy egyszerűen csak fáradékony voltál, és ez akadályozott benne, hogy a mindennapi életed az általad normálisnak tekintett tempóban éld, akkor biztosan tudom állítani, hogy valamelyik Dr. Nona termék segített volna gyorsan és hatékonyan megoldani a problémádat. Milyen kár, hogy épp nem volt kéznél. Nehéz elhinni, hogy sokakat érintenek hasonló problémák, de ha te is találkoztál már olyannal, akivel ez megtörtént, és szeretné jobban érezni magát a bőrében, kérlek mutasd meg neki ezt a videót. Nagy segítség lenne Neki!!! TE ??

5 Miért pont Dr. Nona termékek?
Rengeteg hasonló termékcsalád ígéri látszólag ugyanazt: fiatal leszel, szép leszel, és semmi sem fog fájni. Jogos a kérdés, hogy miért pont a Dr. Nona termékeit válaszd megoldásként. A Dr. Nona cég termékei: táplálékkiegészítők és kozmetikumok a Holt tengeri só speciális felhasználásával, amit bio-organikus ásványi komplexumnak kereszteltek el, és amely különleges technológia bosszantó problémák és komoly betegségek ellen nyújt hosszan tartó vagy végleges megoldást. Ha a bemutató végére sem találod meg erre a kérdésre a választ, kérdezz rá bátran a Dr. Nona sóterápia otthon blogban vagy ha személyesebb a problémád, írd meg a kapcsolat menüponton kereszül, és orvosi végzettségű tanácsadómmal való konzultáció után, professzionális választ kapsz a kérdésedre.

6 És a legfontosabb: Neked is segíthetnek a Dr. Nona termékek?
Ahhoz, hogy megértsd miért pont ezekről a termékekről beszélünk most, és meggyőződj róla, hogy a Te számodra is hasznosak lehetnek, ismerkedjünk meg egy kicsit jobban a termékekkel: 1. Mitől különlegesek a Dr Nona termékek? 2. Mire használhatjuk a Dr Nona termékeket? 3. Hogyan használhatjuk a Dr Nona termékeket? 4. Néhány tapasztalat...

7 Mik a Dr. Nona termékek? A Holt tenger ásványait egyedülűlló módon felhasználó termékek. Jelenleg 45 termék van forgalomban: - 17 féle étrendkiegészítő (táplálékkiegészítő) - 8 arcápolási termék - 3 termék hajápolásra - golyós dezodor 5 féle illatban - parfüm 6 illatban (5 női és 1 férfi) - 2 szájápoló termék - 7 testápolásra alkalmas termék Egy másik kategorizálás szerint külsőleg és belsőleg használatos termékek.

8 Sóterápia otthon A Dr. Nona termékek is olyan hétköznapi neveket viselnek, mint például testápoló, sampon, fogkrém, táplálékkiegészítők, stb., mégis ha elkezded ezt a termékskálát használni és tanulmányozni, hamarosan rájössz, hogy egy-egy termék teljesen más felhasználása egy másik sokat emlegetett problémára jelent megoldást: az egyes termékek kombinálása segítségével pedig egy saját házipatikát rendezhetsz be!

9 Megoldás a Te problémádra
A Dr. Nona termékek olyan komoly problémákra nyújtanak valós megoldást, mint például: - a változókori egészségügyi problémák könnyebbé tétele vagy megszűntetést - a hegesedés, sebek gyógyulásának elősegítése - a narancsbőr elleni küzdelem - a mai monitor előtt élő generációnak az égő, fáradt, karikás szemének fájdalmának a csökkentése - a sóterápia A termékeket bemutató könyvben több, mint 200 problémára nyújtott megoldás szerepel, melyet a rendelkezésre álló idő miatt nem áll módomban felsorolni.

10 Ki és miért alkotta meg a Dr. Nona termékeket?
Egy kislány, aki szembenézett a halállal, és akinek a napjai meg voltak számlálva, mégis életben maradt. Kutatóorvos lett, és nevét mára az egész világ megismerte: ő Nona.

11 A Dr. Nona termékek fő összetevői
Dr. Nona Kuchina saját tapasztalatai és szakmai tudása alapján egy izraeli és orosz tudós csapat segítségével kifejlesztette a Bio-Organikus Ásványi Komplexumot. A Bio-Organikus Ásványi Komplexum ás a halobaktériumok (más néven archebaktériumok) minden Dr. Nona termékben megtalálhatók, és az egyes kiegészítő összetevőkkel együtt speciális problémákra nyújt hasznos, tényleges, valódi megoldást.

12 Mi a Bio-Organikus Ásványi Komplexum?
A Holt-tenger vizének egyedülállósága régóta a tudósok érdeklődésének tárgya. Viszonylag nem régen a tudósok ebben a vízmedencében életet fedeztek fel – egysejtű növényeket és véglényeket. Ezek a legősibb élő sejtek – az archaebaktériumok, amelyek egyedülálló szerkezetüket mindenféle változások nélkül megőrizték évezredeken keresztül. Az archaebaktériumok genetikai apparátusa hatalmas életenergiával rendelkezik és őrzi a létezésért folytatott küzdelem során összegyűjtött információkat. A „Dr. Nona” társaság tudósainak elsőként sikerült a világon létrehozni azt a bio-organikus ásványi komplexumot (BOMC), amelynek összetételében a sók, ásványi anyagok és fehérjék mellett jelen vannak az archaebaktérium származékai. 98%-os megmaradás, tartós, évek alatt sem romlik meg.

13 Hogyan hatnak a Dr Nona termékek?
A Bio-Organikus Ásványi Komplexum kiegészítve az egyes termékekhez hozzáadott gyógynövénykivonatokkal Belekerülve a véráramba a BOMC hozzájárul a génszintű sejtimmunitás jelentős növeléséhez. Ennek eredményeképpen a szervezet összes védőereje mobilizálódik és ezzel garantált az életerőinek leggyorsabb regenerálása! Doktor Nona Kuchina saját kivételes technológiát javasolt a Holt-tenger ásványainak, a biomassza elemeinek, a biológiailag aktív anyagokban gazdag növényi kivonatoknak és az aromaterápiás olajoknak egy bio-organikus ásványi komplexumban való egyesítésére. Ez a felfedezés a társaság know-how-ja lett és a „Dr. Nona” gyógytermékek gyártásának alapjává vált. A kozmetikai termékek születés után azonnal használhatóak, és a termékek olyan tisztaságúak, hogy pl. a Dinamikus krém meg is ehető (pl. mandulagyulladás esetén) Azért tette Nona a kozmetikai termékekbe ezeket a hatóanyagokat, mert a bőrről 15 perc alatt felszívódnak és belekerülnek a szervezetbe, tehát szinte azonnal hatnak.

14 Mire használhatjuk a Dr Nona termékeket?
A Dr. Nona termékek felhasználása rendkívül sokoldalú. Természetesen minden Dr. Nonta terméket használhatunk a rendeltetésének megfelelően: a Shenseen fogkrémmel lehet fogat mosni, az Óceán samponnal hajat mosni, a Solaris testápoló kiválóan alkalmas testápolásra, a Dinamikus hidratálókrém pedig remek arcápoló termék. DE EZ NEM MINDEN! A Dr. Nona termékek különlegessége, hogy szinte mindegyiket lehet másra is használni. Így alakul ki a kis házipatika.

15 A Dr. Nona dinamikus hidratálókrém felhasználása
Például, a Dinamikus krém a következő problémákban nyújthat segítséget: alacsony vérnyomás, allergia, apró sebek, horzsolások, bőrbetegség, égés, érrendszeri bántalmak, fáradtság, túlterheltség, fejfájás, fekélyek, feszültség, fogfájás, fülfájás, gyomorbántalmak, hajhullás, hányinger, herpesz kezdeti stádiuma, izomfájdalmak, köhögés, légcsőgyulladás, magas láz-gyermek, magas vérnyomás, megfázás, menstruátiós probléma, nátha, nőgyógyászati gondok, orrvérzés, szívfájdalom (angina).

16 A Dr. Nona iszap maszk felhasználási lehetőségei
A Holt tengeri ásványokból készült iszap maszk pedig megoldást nyúthat a következőkben: akne (pattanás), arc melléküreg gyulladás, arcideg renyheség vagy gyulladás, arcsömör, bőr fiatalítása, bőrkiütések, ekcéma, hugyúti panaszok és fájdalmak, krónikus mandula gyulladás méhnyak erózió, méhszájseb, nátha, petevezeték gyulladás, viszkető bőrgyulladás (neurodermatitisz).

17 A Dr Nona Femseen kapszulák hatása
A Femseen táplálékkiegészítőt elsősorban a változó korban levő nők szedik panaszaik enyhítésére, de ezen kívül az alábbi problémákban is segítséget nyújt: alvászavar, bevizelés, bőr fiatalítása, csonthártya gyulladás, depresszió, emlékezőképesség javítása, fájdalom, fáradtság, túlterheltség, fejfájás, fülzúgás, ideggyulladás, immunrendszer erősítése, lábduzzanat, ödéma, menstruátiós probléma, nőgyógyászati gondok, szédülés, szívproblémák, testsúlycsökkentés

18 Hogyan nyújthatnak ennyi problémára megoldást a Dr. Nona termékek?
A felsorolt példák csak három termék felhasználását mutatták be, és ha egyes termékeket párhuzamosan, kúraszerűen használsz, több száz hasonlóan komoly problémában nyúthatnak segítséget. Mivel hihetetlennek hangzik, biztosan benned is feltevődik a kérdés, hogy hogyan? Őszinte leszek: nem látok bele a bio-organikus ásványi komplexum (BOMC) összetételébe, és az archebakteriumok csodáját sem látom át teljesen. Azt sem tartom valószínűnek, hogy tökéletesen megértem a termék működését. De nekem tökéletesen elegendő bizonyíték az, hogy aki egyszer kipróbált egy terméket, újra és újra megvásárolja, mert HASZNÁLT NEKI. MEGOLDOTTA A MEGOLDHATATLANNAK TŰNŐ PROBLÉMÁJÁT!

19 Hogyan használhatjuk a Dr Nona termékeket?
Amikor egy speciális problémára keresel megoldást, találkozol a Dr. Nona termékekkel, egy tanácsadó (például én) el fogja neked magyarázni, hogy melyik Dr. Nona terméket vagy termékeket használd. A tanácsadó használati utasítást is fog adni Neked, hogy hogyan érheted el a legjobb eredményt. Egy másik megoldás, hogy elolvasol egy közel 300 oldalas könyvet, amelyben részletesen le vannak írva a termékek összetevői és azok hatásai, valamint egészségügyi problémák hosszú sora, részletes útmutatóval arra nézve, hogy milyen problémára mit javasolt használni. Bővebb információkért az weboldal kapcsolat menüpontján keresztül léphetsz velem kapcsolatba.

20 Személyes tapasztalatom
Személyes tapasztalatként a Szemránc balzsammal és a Lookseen kapszulákkal kapcsolatosan mondanám el röviden: Számítógépen dolgozom, napi órát töltök a monitor előtt, ami miatt bizony sokszor fáj, és fáradt a szemem. Több alkalommal is voltam szemorvosnál, aki megállapította, hogy a látásom tökéletes, csak többet kellene pihentetnem a szemem, illetve szemszáradás elleni cseppeket írt fel. Miután több cseppet is kipróbáltam, hiába, megörültem, hogy megismerkedhetek a tanácsadóm által ajánlott Szemránc balzsammal és a Lookseen kapszulákkal. Örömmel jelentem, hogy bevált, és ha figyelembe vesszük az eddigi kezelési próbálkozásokra költött pénzt, a költségei is alacsonyabbak. Hiszen ezek a termékek hosszú ideig elállnak, a krém csomagolása vákumos, a szemcseppet pedig a kibontás után maximum 1 hónappal ki kell dobni… és az sem olcsó…

21 Barátnőm tapasztalata
Egy nagyon jó barátnőm a Solaris regeneráló testápolót próbálta ki a frissen készített tetoválása hegesedésének elősegítésében. Egy reggeli közös kávézás közben az otthonomban adta neki egy „valamilyen” krémet, hogy ne viszkessen már neki annyira, és azon vettem észre magam, hogy szokásával ellentétben a következő napokban előszeretettel járt hozzám kávézni.  Gondolom azt mondanom sem kell, hogy minden egyes alkalommal azt kérte, adjak még egy kicsit abból a krémből, mert annyira jó volt. Később persze megkérdezte, hogy mi is az, beszerezte, és azóta is boldogan használja.

22 Mások tapasztalatai De ne csak én beszéljek, hiszen az igazán meggyőző mindig csak az elégedett vásárló szava. Átadom a szót Sarnyai Leonának, aki hosszabb ideje fogyasztója a Femseen kapszuláknak, és néhány szóban megosztja Veled a tapasztalatait.

23 További információkért látogass el az
Köszönöm a figyelmet! További információkért látogass el az honlapra és kérdezz bátran!


Letölteni ppt "Dr. Nona termékek A só az többet ér az aranynál!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések