Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Paracelsus szerint a szeretet a legjobb gyógyszer

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Paracelsus szerint a szeretet a legjobb gyógyszer"— Előadás másolata:

1

2 Paracelsus szerint a szeretet a legjobb gyógyszer
Paracelsus szerint a szeretet a legjobb gyógyszer. Ez a bölcsesség különös erővel jelenik meg a családon belüli kapcsolatokban, s megmagyarázhatatlan varázserővel fűszerezve az anya és gyermeke között. Van valami misztikus abban, ahogy enyhül a fájdalom, a láz, vagy bármilyen más testi gyötrelem az anyai érintéstől, szertefoszlik a félelem a szeretett személy jelenlététől.

3 Mint megannyi más, az egészséghez fűződő viszonyunk is gyermekkorban gyökerezik. A családi mintát szinte lehetetlen gyermekként felülírni, és később is nagyon nehéz. Az anya privilégiuma és felelőssége, hogy milyen értékrendszert és szokásrendet alakít ki: a közös családi étkezésekét, vagy a gyorséttermek kényelmét, jut-e szerep a megelőzésnek a hétköznapokban vitaminokkal, étrend- kiegészítőkkel, az életmód természetes részeként tekintenek-e a sportra, kirándulásra, testmozgásra…

4 Megannyi kérdés, amire a válasz a gyermekkorban gyökerezik, de áthatja az egész életünket. S a lélek bugyrait még nem is érintettük. De mint tudjuk, az emberi személyiség fejlődésében, egészségében is alapvető szerepe van az anya-gyermek kapcsolatnak.

5 Mindezek figyelembevételével a nő és a gyermek kapcsolatát tettük meg a következő kiemelt időszak központi témájává. Az alapgondolathoz társított termékeket is úgy választottuk össze, hogy erősíteni tudjuk a családon belül, különösen pedig anya és gyermeke között (egyébként oda-vissza) ható erők gyógyító erejét.

6 FeminoVis kapszula A Feminovis kapszula összetevői úgy lettek összeválogatva, hogy a premenopauza, a perimenopauza és a posztmenopauza, tehát a változókor minden szakaszában a női szervezet speciális igényeit a lehető legteljesebb mértékben kielégítsék.

7 A FeminoVis kapszula nem csak a változókori panaszok esetén használható, a mai stresszes életvitel okozta menstruációs panaszokra, libidócsökkenésre is hatékony megoldást nyújthatnak az ősi összetevők.

8 Fitoösztrogén hatású összetevői (Görögszéna, szója-izoflavon), az édesgyökér, B6-vitamin, E-vitamin és cink tartalma segíthetnek a változókor és az az előtti életszakasz problémáinak kivédésében, mérséklésében.

9 A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához
A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához. Az E- vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A cink hozzájárul a normál DNS-szintézishez, a normál csontozat fenntartásához, a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához, szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában. Továbbá a cink részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében és a normál szénhidrát-anyagcserében.

10 9 dia Az összetevők, az alábbi esetekben válthatnak ki hatást a szervezetünkre:

11 KIEGYENSÚLYOZOTT NŐ csomag Feminovis kapszula és Biyovit Gold tabletta
Minden nő életében eljön az az időszak, amikor a petefészek által termelt hormonok (ösztrogének) termelődése lecsökken, majd később meg is szűnik. Ez együtt jár egyéb kísérő tünetekkel (mentruáció kimaradása, majd megszűnése, labilis idegállapot, depresszió, ingerlékenység, alvási problémák, hőhullámok, vagina szárazság, nemi vágy csökkenése, stb.) melyek nagyon kellemetlenek tudnak lenni.

12 A mai stresszes életvitel már fiatal nőknél is okozhat olyan panaszokat, amelyek idáig csak a változókorban lévő nők életében jelentkeztek! A mai felgyorsult világ negatív hatással lehet a női szervezetre. Észlelhető fáradékonyság, koncentráció zavar, ingerlékenység, libidó csökkenés már a éves nők esetében is.

13 Mikor ajánljuk?

14 Maybe Baybe Minimikroszkóp
szakember szemszögéből: Dr. Balogh Illés orvosprofesszor, nőgyógyász 2002 óta alkalmazza a terméket a rendelőjében

15 Milyen célt szolgál az a kis eszköz?
- A nők régi vágya, hogy ismerjék a ciklusukat, akár családtervezés akár fogamzásgátlás szempontjából. - A tudatos családtervezés nem csak a modern kor vívmánya.

16 Az egészségügyi intézmények számos módszert használtak és használnak a peteérés előrejelzésére és kimutatására a test alaphőmérsékletének mérése a hüvelyváladék citohormonális vizsgálata a méhnyaki nyálka kristályosodásának vizsgálata- páfrány próba Méhnyálkahártyájának szövettani vizsgálata hormonális vérvizsgálat hasüreg vizsgálat ultrahang vizsgálat Hátránya : Mindennapos klinikai megfigyeléseket igényelnek a fenti vizsgálatok

17 Oldal cím A nők mely csoportjának fontos ismerni a saját ciklusát?
Azoknak , akik semmilyen módon sem védekeznek Ha gyermekáldás a cél Ha a menstruációs ciklus nem rendszeres, mégis szeretnék tudni, mikor van peteérés Ha stresszmentes intim életet szeretnének Akik, nem szeretnének kémiai fogamzásgátlót alkalmazni és viselni azok mellékhatásait Ha szeretnéd hatékonyabban és megbízhatóbban alkalmazni a természetes fogamzásgátló eljárásokat

18 Milyen elven alapul a mikroszkóp működése
Az ösztrogén hormon koncentrációja a termékeny napokon, vagyis peteérés idején magasabb szintű, minek révén a nyál sótartalma megemelkedik Az Maybe Baby 52-szeres nagyítású optikai rendszere segítségével láthatod, hogy a felszáradt nyálban levő kristályosodott só képe ilyenkor "páfrány levél" mintát formáz

19 Ilyen kicsi készülékkel lehet komoly vizsgálatokat végezni?
  A műszer nem nagyobb, mint egy női rúzs, mégis megtalálható benne minden nélkülözhetetlen mikroszkóp alkatrész Beépített fényforrás Megfelelő élesség Megfelő kontraszt 52x nagyítás Magas hatásfokokkal mutatja meg a termékenységi periódusokat

20 Terméketlen időszak A menstruációs ciklus kezdetétől a peteérés előtti 3-4 napig, valamint a 2-3 nappal a peteéréstől a következő ciklus kezdetéig a felszáradt nyál mintázata PONTOZOTT SZERKEZETŰ, felismerhető minta nélkül. Ezek a TERMÉKETLEN NAPOK, amikor a terhesség nem következik be.

21 A Maybe Baby segítségével az alábbi három kép valamelyikét láthatjuk:

22 Megbízható e a Maybe Baby?
Abban az esetben, ha készüléket az utasításnak megfelelően használjuk az eredmény 96-98% lehet, hasonlóan a többi laboratóriumi vizsgálatokhoz. Melyik a legmegfelőbb idő a készülék használatára? Ébredés után 10-15perccel, napközben 3 órával fogmosás, étkezés, italfogyasztás illetve dohányzás után A rendszertelen ciklus esetén alkalmazható e készülék? Természetesen,a női ciklus normál esetben 28 napos, de 19 és 45 napos is lehet.Egy hosszabb ciklus esetén, akár 2 ( extra)ovuláció is jelentkezhet.

23 MB Előnyei: Használatához nincs szükség biológiai, technikai vagy egyéb szakértelemre Diszkrét formája és mérete miatt feltűnésmentesen használható bárhol A nap bármely szakában, bárhol használhatod( utasítás szerint) Nincs hosszas várakozást a nőgyógyászaton. Egyszerű felépítésének köszönhetően nem romlik el, rendkívül tartós Több mint megelégedett nő használja Számos nemzetközi díjat nyert Klinikailag tesztelt, minden szükséges bizonyítvánnyal rendelkező termék Nyugodt, stresszmentes szexuális élet Növeli a hormonmentes védekezési lehetőségek hatékonyságát

24 Referencia Kedves Biyovis!
Ezúton szeretném megköszönni még egyszer a mikroszkópot: 4 év várakozás után az Önök segítségével 5 hónapnyi próbálkozás után most már a 10 hetes kisbabánk van a pocakban! Ezek szerint tényleg egy pici segítség és a megfelelő időzítés kellett, hogy sikerrel járjunk. Köszönettel és minden jót kívánva: Szné B. Mónika

25 OptiVit tabletta A nők tápanyag-szükséglete több szempontból is eltér a férfiakétól. Ennek oka az eltérő testfelépítés és testműködés (pl.: menstruáció). Az elégtelen étrend létfontosságú tápanyagok hiányához vezethet, nagyon hamar éreztetheti hatását: fájdalmas lesz a menstruáció, néha pedig premenstruációs tünetek jelentkeznek. Várandósság alatt fokozott vitamin és ásványi anyag igény lép fel és természetesen a szülést követő hónapokban a szoptatás, illetve a szervezet regenerálódása miatt is oda kell figyelnünk táplálkozásunkra. Az Optivit tabletta 11 féle vitamint (pl.: C, E, B- vitaminok, Folsav) és 6 féle ásványi anyagot (pl.: cink, vas, mangán) tartalmaz; így rendszeres fogyasztásával kivédhetők a hiánybetegségek és maximális szinten tartható a női szervezet teljesítőképessége a kritikus időszakokban is.

26 NONIMED nappali krém Azok a ráncok…
Az idő múlása, a káros külső hatások együttesen idézik elő az öregedési folyamatokat, kozmetikai elváltozásokat, mint például a ráncosodás. A bőr simaságát, feszességét víztartalma határozza meg. A NONIMED Nappali krém fő hatóanyaga a noni gyümölcsének speciális kivonata, amelynek intenzív hidratáló hatása nagyon gyors enyhülést hoz a szomjas bőrnek, és segít szintentartani a nedvességszintjét.

27 A bőr vízmegkötő képességét természetes nedvesítő faktorok /NMF/ határozzák meg. Az oldott állapotban lévő kollagén a bőr kötőszövetének mintegy 70%-át alkotja, kitűnően duzzad, kiváló vízvisszatartó képessége van. Az időmúlása és a káros külső hatások eredményeképpen ezek a kollagénszálak megkeményednek, elvesztik rugalmasságukat, vízmegkötő képességüket. A sejtközötti, úgynevezett kocsonyás állomány fő alkotórésze a nagy mennyiségűvizet megkötő hyaluronsav. Mennyiségének csökkenése hozzájárul a bőr állapotának látványos romlásához. A hatóanyag-komplexnek köszönhetően a krém használatával már 7-8 nap után látványosan kisimulnak a ráncok. Az arc és a dekoltázs bőre feszessé, „élővé” válik. Allergén komponensektől mentes illatanyagot tartalmaz.

28 ALKALMAZÁSI JAVASLAT:
már 7-8 nap után látványosan kisimulnak a ráncok mélyrétegi vízhiányosság esetében nagyon gyors enyhülést hoz a szomjas bőrnek zsírhiányos bőrre nappali krémként alkalmazható idősebb korban heti 1-2 alkalommal „fiatalító” pakolásként

29 ÖSSZETEVŐK: Noni kivonat, kollagén, hyaluronsav, orvosi élesztő kivonata, A-, E- ésC-vitamin, jojoba – és ligetszépeolaj, shea vaj Vásárlói vélemény „Bármilyen krémet használtam eddig az arcomra, a bőröm mindig viszketett és húzódott. A nappalikrém alkalmazásával ezek a problémák teljesen megszűntek. Bőröm bársonyossá, feszessé vált. Ha enyhén nedves bőrre viszem fel a krémet, a hatása még intenzívebb.”

30 LCVitamin Folyékony C-vitamin
Természetes összetevők: C-vitamin, csipkebogyó, fekete áfonya. A C-vitamin fogyasztása elengedhetetlen minden ember számára. Megtalálható a gyümölcsökben, egyes zöldségfélékben. A mai világban a mezőgazdasági felmérések szerint a termesztett zöldség és gyümölcsfélék ásványi anyag és vitamin tartalma 8-10 százaléka annak az értéknek, amit évvel ezelőtt mértek.

31 Összetevők hatása: Csipkebogyó: Hatóanyagai: C-vitamin, pektin, citromsav, vas, magnézium, mész, illóolaj, zsíros olaj, cseranyag. Hatásai: a szervezet immunrendszerének hatásos erősítője. Alkalmazása: különös jelentősége van influenza és más járványok esetén a megelőzésben és a betegség megrövidítésében.

32 Fekete áfonya: Az érett gyümölcs fő hatóanyaga egy antocián nevű flavonoid. Ez kitűnő antioxidáns, a szabad gyökök okozta sejtkárosító hatást kitűnően ellensúlyozza. Elsősorban a látást javítja, számos szembetegségre van jótékony hatással. Különösen a szem ideghártyáját (retina) segíti abban, hogy alkalmazkodjon a fényhez.

33 Ezért jó a fekete áfonya az erős fény okozta látászavar vagy farkasvakság ellen. Feltételezik, hogy a fekete áfonya szedése nyomán a szemnyomás mérséklésével megelőzhető a zöld hályog kialakulása is. A szervezetben lévő kollagént stabilizálják, ily módón a kapilláris ereket erősítik, a simaizmok relaxációját segítik és jótékony hatásúak az emésztőszervek nyálkahártyájára.

34 A C-vitamin a szervezet számára nélkülözhetetlen.
A C-vitamin a sejtek biokémiai működése során az alábbi folyamatokban játszik szerepet: oxido-reduktív folyamatok, kollagénfehérjék szintézise, hormonok szintézise, immunrendszer működése, nélkülözhetetlen a vas- és rézfelszívódáshoz. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

35

36 Következő webkonferencia:
Dr. Nemes Katalin Mit kell tudni a kiemelt időszak termékeiről?


Letölteni ppt "Paracelsus szerint a szeretet a legjobb gyógyszer"

Hasonló előadás


Google Hirdetések