Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

___________________ STRATÉGIAI TERVEZŐ Breakout Open Range stratégiai alapjai ___________________ Készítette:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "___________________ STRATÉGIAI TERVEZŐ Breakout Open Range stratégiai alapjai ___________________ Készítette:"— Előadás másolata:

1 ___________________ STRATÉGIAI TERVEZŐ Breakout Open Range stratégiai alapjai ___________________
Készítette:

2 A Magánpénzügyi Akadémia - vagyonteremtés önerőből - A Magánpénzügyi Akadémia küldetése: közérthetővé tenni a pénzügyeket, ezzel az évtized végére 10 ezer ember előtt megnyitva a vagyonteremtés útját. Ehhez ad ötleteket a következő területeken: 1) Hogyan teremtsd meg a kezdőtőkét? 2) Hogyan lesz a megtakarításból vagyon? 3) Hogyan tanítsd ezt meg gyermekednek? Ahogy meg lehet tanulni a történelmet, egy nyelvet vagy autót vezetni, ugyanúgy mindenki képes arra, hogy elsajátítsa a vagyonteremtés alapjait.

3

4 A Breakout Open Range stratégia lénye az ábrán látható
A Breakout Open Range stratégia lénye az ábrán látható. A DAX index esetében reggel 8-9 óra között egy nyitósáv alakul ki. 9 óra után az árfolyam többnyire kitört a nyitóságból felfele vagy lefele, és még elmegy annyi pontot, amennyi a nyitósáv vol. Ez a Breakout Open Range stratégia alapja.

5 Próbáld meg lekereskedni a pládul a DAX indexben a Breakout Open Range stratégiát! Kereskedéseidet a mellékelt excel táblázatba vezesd, az excel táblázatban található minta alapján! Írd be a nyitósáv tetejét és alját és az excel táblázat kiszámolja neked a nyitó sávot!

6 Jó tanulást és sikeres kerekedést kívánunk!


Letölteni ppt "___________________ STRATÉGIAI TERVEZŐ Breakout Open Range stratégiai alapjai ___________________ Készítette:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések