Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Pedagógusok felkészítése a pedagógusok előmeneteli rendszeréhez kapcsolódó feladatok ellátására Kontakt képzés TÁMOP 3.1.15-14-2014-0001 „Köznevelési.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Pedagógusok felkészítése a pedagógusok előmeneteli rendszeréhez kapcsolódó feladatok ellátására Kontakt képzés TÁMOP 3.1.15-14-2014-0001 „Köznevelési."— Előadás másolata:

1 Pedagógusok felkészítése a pedagógusok előmeneteli rendszeréhez kapcsolódó feladatok ellátására Kontakt képzés TÁMOP „Köznevelési reformok operatív megvalósulása” c. kiemelt uniós projekt

2 Pedagógiai szakmai ellenőrzés
2.3 Az interjú

3 Interjú a pedagógussal 1.
a tanítási óra megbeszélését követően Az interjú célja a tanítási órán túlmutató információk a pedagógus szakmai ismereteiről, eredményeiről, az intézményben betöltött helyéről, általa ellátott feladatokról, a pedagógus jövőbeni elképzeléseiről.

4 Interjú a pedagógussal 2.
Az interjún a pedagógusnak válaszolnia kell: saját tevékenységével kapcsolatos kérdésekre A pedagógussal folytatott interjún nem vesz részt az intézmény vezetője! Javaslatok az interjúkérdésekre: 2. sz. melléklet - Kézikönyv

5 Interjú az intézményvezetővel 1.
a pedagógussal készített interjú befejezését követően az intézményvezető vagy az általa megbízott, a pedagógus munkáját rövidebb és hosszabb távon is közvetlenül ismerő vezetővel készül Ezen az interjún a pedagógus már nem vehet részt!

6 Interjú az intézményvezetővel 2.
A vezetői interjú feladata: a pedagógus önértékelésének vezetői szempontú kiegészítése, a korábbi vezetői ellenőrzési tapasztalatok beemelése a tanfelügyelői értékelésbe A két interjú hossza 30 perc.

7 Hogyan leszek hiteles az interjún?
Ha magamat adom! Ha nem arról beszélek, amit az óralátogatás során már bemutattam! Ha őszinte, de nem kitárulkozó leszek! Ha az erősségeimről beszélek, nem pedig a kételyeimről! Ha reális, mértéktartó terveket vázolok fel! Ha verbálisan is jó üzeneteket adok!


Letölteni ppt "Pedagógusok felkészítése a pedagógusok előmeneteli rendszeréhez kapcsolódó feladatok ellátására Kontakt képzés TÁMOP 3.1.15-14-2014-0001 „Köznevelési."

Hasonló előadás


Google Hirdetések