Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy forgalmas koppenhágai úton történt vizsgálat szerint a helyszínen a PM10-szennyezettség több mint fele a városon kívülről származik, közel fele pedig.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy forgalmas koppenhágai úton történt vizsgálat szerint a helyszínen a PM10-szennyezettség több mint fele a városon kívülről származik, közel fele pedig."— Előadás másolata:

1 Egy forgalmas koppenhágai úton történt vizsgálat szerint a helyszínen a PM10-szennyezettség több mint fele a városon kívülről származik, közel fele pedig az úton közlekedő járművekből. Az egészségre leginkább káros, sokkal kisebb méretű részecskéknek (PM0,1) viszont a 63%-a származik az úton közlekedőktől, közel 20%-a egyéb városi forrásból, a városon kívülről pedig kevesebb mint 20%-a.

2 Az az adat, hogy a PM10-szennyezés 75 százaléka külföldről jön, egy átlagos szám az ország egészére. Amint azonban a fenti térképeken látható, a hazai PM10-szennyezettség a legsűrűbben lakott területekre összpontosul, vagyis viszonylag kis területen nagy számú lakost érint.


Letölteni ppt "Egy forgalmas koppenhágai úton történt vizsgálat szerint a helyszínen a PM10-szennyezettség több mint fele a városon kívülről származik, közel fele pedig."

Hasonló előadás


Google Hirdetések