STRATÉGIAI EMBERI ERŐFORRÁS MENEDZSMENT PARTNER 2015.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Etikai Kódex.
Advertisements

Szervezetfejlesztési Program
Mennyire projekt érett a mai magyar társadalom? 1022 Budapest, Bimbó út 3. Telefon/fax:
Önkéntes menedzsment Előzmények Toborzás Szűrés, kiválasztás
Moduláris rendszerű vezetőképzés profiknak
Nyerjünk együtt! TAMOP /
AZ EURÓPAI KIVÁLÓSÁG MODELL ÉS SZEREPE AZ EU CSATLAKOZÁSBAN STRATOSZ KIADVÁNY 2003.
A menedzsment tanácsadás egy tapasztalt ügyfél szemével November 17. Kapus István Senior Tanácsadó– Nestlé Hungária Kft. Üdvözöljük a világában!
A TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATOK STRATÉGIAI VEZETÉSE. Milyen az igazán jó önkormányzat? POLGÁRKÖZELI  AUTONÓM ÉS VÁLLALKOZÓ SZELLEMŰ  AKCIÓ-ORIENTÁLT  KÜLDETÉS-CÉLOK-KOMPETENCIA.
• országos program vállalatok és intézmények energiahatékonyságának növelésére • védnökök, műszaki tudományos partnerek, gazdasági-társadalmi partnerek.
BEVEZETÉS A HUMÁN ERŐFORRÁS MENEDZSMENTBE
Tanácsadási szolgáltatások „ A jövő önkormányzatának alapja Pusztamonostoron – ÁROP-1.A.2/A számú forrás felhasználásával” projektben Bíró Gabriella.
Emberi Erőforrás Menedzsment Az emberi erőforrások fejlesztése
Optimális szervezet Kiegyensúlyozott stratégiai mutatószám rendszerrel
1 MTA Tudásmenedzsment Albizottság III. workshop „Leadership” dilemmák a tudásmenedzsment szemiformális együttműködési modelljében február 23. Dr.
Tanuló (projekt)szervezet a Magyar Nemzeti Bankban
A vezetőtanáron „innen és túl” Szivák Judit ELTE PPK
1. előadás.
Szervezetfejlesztés Töviskes Imre.
Vállalati EEM. Vezetési orientációk változása Termelés Értékesítés Marketing Stratégia Minőség Emberi tőke Tudástőke idő.
Karrier és tudásmenedzsment a VIP Humánpolitikai Rendszerben
Pepper Rendszerház Zrt.
Teljesítményértékelés a VIP Humánpolitikai Rendszerben
Munkatársak minőség iránti elkötelezettsége a siker kulcsa Készítette: Taksonyi Bea és Horváth Viktória.
Projektmenedzsment főosztály szerepe a Kereskedelmi és Hitelbank működésében Erdősi József főosztályvezető Pogátsnik Béla konzulens.
A HR vezető, mint a Vezérigazgató legfontosabb partnere
SZEMÉLYZETI MARKETING
Humánerőforrás Kontrolling
Konzulens: Dr. Boda György Készítette: Kovács Katalin
Humánkontrolling Kiélezett verseny→ legjobb munkaerő
A STRATÉGIAI KONTROLLING SZEREPE
2009. december 8. Pomázi Gyula SZTE felsőoktatási stratégiai szakértő
Mentori rendszer a tudásmenedzsment szolgálatában
Tudásmenedzsment eredmények és tapasztalatok a MOL Csoportban Tóth Róbert Tudásmenedzsment vezető, MOL Csoport Budapest, 2006.február 23.
Minőségdíjak.
A HEM kialakulása és fejlődése
HR-klub február 16. Előadó: Hegedűs Márta Értékteremtő szolgáltatói kultúra HR eszközökkel.
Távmunka tanácsadói képzés a BME-n
Vállalati emberi erőforrás menedzsment
Minőség menedzsment 6.előadás
Az EEM helye a menedzsmentben
A stratégiai kulcsmentorok bemutatkozása IFKT mentor képzés Budapest, december 13.
Partnerség a HR működésben Budapest, PSZE HR Szakmai nap Előadó: Párdányi Zsoltné humán partnerek osztályvezető.

Humán erőforrás fejlesztés a vendéglátóiparban Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület közgyűlése és Vendéglátói Konferenciája Kontakt Képző Központ.
Emberi Erőforrás Menedzsment Bevezetés
Stratégiai emberi erőforrás gazdálkodás Hajdúnánás Város Önkormányzatánál (ÁROP-1.A „Szervezetfejlesztés megvalósítása a Hajdúnánási Közös.
VÁLTOZÁSOK AZ ISO 9001 SZABVÁNYBAN 2015.
Minek nekünk stratégia? Horváth & Dubecz. “People don’t leave companies, they leave their managers”. „Az emberek nem a vállalatot hagyják ott, hanem a.
Emberi erőforrás tudatos fejlesztése
Emberi Erőforrás Menedzsment Bevezetés
BKIK – VI. Országos Tanácsadói Konferencia LEAN COACHING Bárány Péter, CMC üzletág-vezető Projektverzum Kft Budapest, március 21.
E GYEDÜL VAGY HÁLÓZATBAN ? VI. Országos Tanácsadási Konferencia, BKIK Budapest, március 21. ISBN száma: HR + K ONZORCIUM.
1 Szervezet és minőség 2. előadás 1. 2 Az előadás tartalmi elemei Alapfogalmak A minőségfejlesztés jogszabályi háttere Minőségfejlesztési megközelítések.
Tapasztalatok az asztal két oldalán vezetőből tanácsadó Tapasztalatok az asztal két oldalán vezetőből tanácsadó Dr Máthé Ákosné HR vezető tanácsadó Interim.
Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület 1119 Budapest, Tétényi. u  Tel/Fax: , web: 
Tapasztalatok az Együtt lépünk tovább szakmai műhely felméréséről TÁMOP
Az üzletek operatív működtetése
Országos nagykereskedelmi menedzser
„ÖSSZEFOGÁSBAN AZ ÉSZAK- HEGYHÁTÉRT”- EFOP
Minőségmenedzsment alapjai szeptember 12.
„FÜGGŐSÉG ÉS/VAGY MUNKAKÉPESSÉG” konferencia
Kompetencia menedzsment 4. Modul BGF
SEEM alapok.
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
Egészségügyi ellátás tárgyi és humán erőforrás feltételeinek szabályozása.
Benedek András, BME Felnőttképzés és iskola – a szakértői kompetenciafejlesztés lehetőségei december 1.
Szakképzési Önértékelési Modell II. Fejlesztési szint ADOTTSÁGOK 4. 3
A VEZETÉS FOGALMA, FUNKCIÓI
Előadás másolata:

STRATÉGIAI EMBERI ERŐFORRÁS MENEDZSMENT PARTNER 2015.

CÉLUNK Ügyfeleink üzleti céljainak eléréséhez adunk hatékony, szakmai segítséget, az emberi erőforrás menedzsmenttel kapcsolatos valamennyi fela- dat professzionális átvállalásával. KÜLDETÉSÜNK 2010-ben alapított szakértői irodánk küldetése, hogy a hazai KKV szektor szereplőinek, üzleti céljaik eléréséhez hatékony, szakmai segítséget adjunk, az emberi erőforrás menedzsmenttel kapcsolatos valamennyi feladat professzionális átvállalásával. HITVALLÁSUNK

Üzleti partnerség - Szakértői támogatásunk alapja minden esetben Partnerünk üzleti céljai, működése piaci környezetébe ágyazva. Stratégia fókuszú támogatás - Eredmény- és megoldás orientált folyamatainkat Partnerünk stratégiájának megvalósításához rendeljük. Szakértelem - Partnereinknek biztosított szaktudásunk alapja a folyamatosan megújuló, komplex tudásbázis, amelyet a szakterületek kiválóságai által juttatunk el számukra. Felelősségvállalás - Munkánkra minden esetben az együtt gondolkodó és gondoskodó attitűd jellemző, amelyben értjük és érezzük a Partnereink mögött álló szervezetet, annak minden erősségével és fejlesztendő területével. Objektivitás - Együttműködésünk során akár egy tükör, hiteles, objektív reflexiót nyújtunk, minden esetben megoldási javaslattal társítva. ÉRTÉKEINK

Szakmaiság Mindig együtt gondolkodunk Önnel és a projektek lezárását követően sem engedjük el kezét. Elkötelezettséggel, szigorú diszkrécióval, szervezetten végezzük munkánkat. Etika Kizárólag a tisztességes piaci magatartásban hiszünk. Szavaink, egyben a tetteink. Megbízhatóság Betartjuk az Önnek tett ígéretünket és vállalásunkat. Megbízónkkal és Pályázónkkal folyamatos kapcsolatot tartunk, azonnal, őszintén, egyenesen közöljük a jó, vagy a rossz hírt. Tisztelet és egyenlő bánásmód Minden embert tisztelünk, akivel kapcsolatba kerülünk. A kiválasztási folyamatok alkalmával, Pályázónkat kizárólag és szigorúan csak szakmai felkészültsége, tapasztalata alapján értékeljük. Szakmai véleményünket sem életkora, sem származása nem befolyásolja. ETIKAI KÓDEXÜNK

Folyamatok és feladatok, melyek maradéktalan ellátására a magyar jogszabályi előírások kötelezik a munkáltatókat, úgy, mint: munkajog, munka- és balesetvédelem, foglalkozás egészségügy, polgárjog. Eszközök, módszerek, a partner vállalat stratégiájának megvalósításához, céljai eléréséhez nélkülözhetetlen, stratégia emberi erőforrás menedzsmenttel összefüggő eszközök, módszerek, technikák ismerete és alkalmazása. KIEMELT FÓKUSZAINK A HUMÁN- MENEDZSMENT SZAKÉRTŐI TERÜLETEN

ÜZLETÁGAINK KOMPLEX HR OUTSOURCING SZERVEZET- ÉS MŰKÖDÉS- FEJLESZTÉS „MEGFELELŐ EMBERT, A MEGFELELŐ HELYRE” DIREKT KERESÉS TOBORZÁS KIVÁLASZTÁS KÉPZÉS KOMPETENCIA- FEJLESZTÉS VEZETŐI WORKSHOP COACHING VEZETŐI TÁMOGATÁS

Munkaügyi adminisztráció, munkajogMunkaerő-gazdálkodásJavadalmazás és ösztönzésAudit, mérés, fejlesztésSzervezetfejlesztésMűködésfejlesztés SZAKÉRTELMÜNK

 Ha a vállalat létszáma, árbevétele még nem indokolja a HR funkció cégen belüli megoldását.  Ha a vállalat már nem akar-tud saját HR területet fenntartani.  Ha kapacitás-hiánnyal küzd a HR egyes témakörökben.  Ha a HR időszakosan (betegség, szülési szabadság, stb. miatt) nem tudja ellátni a feladatait.  Ha javítani kívánják a vállalat eredményeit az emberi erőforrás megfelelő menedzselésén keresztül.  Ha szakértői támaszra van szüksége a felső vezetésnek - ránk. MILYEN ESETEKBEN VAN SZÜKSÉG RÁNK?

MŰKÖDÉSÜNK Stratégia Szervezet Rendszerek Folyamatok Egyének Értéklánc Audit Tervezés Testre szabás Végrehajtás Tudásbázis építés Fejlesztés Kontrolling Döntés előkészítés Változáskezelés Támogatás

„Az ember legnagyobb tévedése, folytatni ugyan azt és közben azt remélni, hogy az eredmények megváltoznak.” / Albert Einstein / KEZDJE VELÜNK A VÁLTOZÁST!  Mert az emberi erőforrás a legértékesebb  Mert egyetlen bizalmi partner szolgáltatja Önnek a megoldást  Mert hosszú távú együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel  Mert számszerűsíthető eredményeket érhet el támogatásunkkal s a megfelelő humán-menedzsmenttel. HITVALLÁSUNK

PIAC & PROFIT ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁK ÉLETPÁLYA-MODELLJÉNEK HATÉKONY MENEDZSELÉSE

?

A HATÉKONYSÁG MEGKÜLÖNBÖZTET „Egyetlen főnök létezik: a Vevő. Ő az, aki bárkit kirúghat a vállalatnál az elnöktől kezdve a hierarchia bármelyik szintjéről, oly módon, hogy egyszerűen máshol költi el a pénzét.”

HATÉKONYSÁG A TELJES SZERVEZETI MŰKÖDÉSBEN

A HATÉKONYSÁG MEGKÜLÖNBÖZTET

ÉLETPÁLYA MODELL II.

ÉLETPÁLYA MODELL kiválasztás képzés, fejlesztés karrier, munkakör bővítés kilépés operatív munka betanulás on-boarding

A HR HOZZÁADOTT ÉRTÉKE Munkajogi + egyéb tv-i megfeleltetés Kiválasztás hatékonysága Betanítás, Beválás, Csapatmunka Kompetencia, Készség-fejlesztés Motiváció, Ösztönzés, Innováció Vállalati kultúra, Kommunikáció Vezetői eszköztár Külső körülmények HATÉKONYSÁG

„Nem a legjobbat – a legalkalmasabbat” 1. KIVÁLASZTÁS Kontroll és Support Készség Felelősség Motiváció

2. BETANÍTÁS, BEVÁLÁS Próbaidős értékelés rendszere Tanácsadói kapcsolat- tartás Mentor program On- boarding betanítási program

3. KÉPZÉS, FEJLESZTÉS 180 vagy 360 fokos felmérés Vezetői visszajelzés Mentor visszajelzése Munkavállalói igények Környezeti változások E-learning Tantermi Külső-belső képzés Tanulmányi szerződések Hatékonyság visszamérése

Alapozás - Vezetővé válás - Általános vezetői készségek - Vezetői önismeret - Elvárások a vezetői szereppel kapcsolatban Irányítás - Irányítás - Feladatkiadás - Számonkérés - Management Visszajelzés - Konstruktív vezetői visszajelzés - Teljesítményértékelő beszélgetések moderálása - Motiválás – negatív visszajelzés adásakor is 3. KÉPZÉS, FEJLESZTÉS ÁLTALÁNOS VEZETŐKÉPZÉS Szerep és kommunikáció -Vezetői szerepek és feladatok - Vezetői kommunikáció – meggyőzőerő, hitelesség, vezetői stílus, fellépés - Példamutatás - Asszertívitás érdekérvényesítés Változáskezelés -Változáskezelés - Változás- menedzsment - Stressz-kezelés - Együttműködés Csapatmunka -Együttműködés a (felső) vezetői teamben – Vezetői csapat működése, egysége, működtetése

4. MOTIVÁLÁS, ÖSZTÖNZÉS MUNKAKÖR BŐVÍTÉS, OLDALIRÁNY VEZETŐI SZEREP VERTIKÁLIS VISSZAJELZÉS ADÁS KOMMUNIKÁCIÓ

5. MUNKAVISZONY MEGSZŰNÉS munkavállaló munkáltató közös megegyezés KOMMUNIKÁCIÓ TÖRVÉNYI MEGFELELTETÉS „EMELT FŐVEL, BÁRMIKOR” MUNKÁLTATÓI IMAGE REFERENCIA UTÓDLÁS ÁTADÁS-ÁTVÉTEL ÜZLETI TITOK

KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!

ELÉRHETŐSÉGEINK SALIO Personnel Solutions Budapest Szent István krt Korycki Adrienn ügyvezető partner