TRANSINDEX.RO – MÉDIAAJÁNLAT érvényes 2015. július 1-től.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

Marketingkommunikáció és PR
MEGÉRKEZETT A LEGNAGYOBB VIDEÓHIRDETÉSI FELÜLET A MAMMUTMAILRE! ÚJ HIRDETÉSI FORMA ÚJ.
Eurosport Média ajánlat 2010.
Médiainformációk Az F1-live.hu bemutatása A 2008-ban indított F1-live.hu az elmúlt években Magyarország legkedveltebb és legaktívabb Forma-1-gyel.
DISPLAY HIRDETÉSEK. DISPLAY HIRDETÉSEK Fontos a technológiai háttér AZ ONLINE HIRDETÉSEK ELŐNYEI Real-time menedzselhető Mérhető Targetálható Interaktív.
A helyi lapok szerepe az önkormányzati kommunikációban
Hirdetési termékek – Display
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
BIZTOSÍTÁS-KERESŐ SZPONZORÁCIÓ TÁMOGATÓI AJÁNLAT május
A Privátbankár portál tartalma •Online gazdasági hírszolgáltatás témakörökre bontva – főbb rovatok: –Befektetési hírek –Bank rovat –Biztosítási tudnivalók.
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
DPR és webfejlesztés Aknai Péter Tartalommenedzser, PTE DPR Szakmai Nap, április 15.
MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM.
NIVEA For Men Mobil internet kampány Gábos Anna, NIVEA FOR MEN – a NIVEA férfias oldala…
FigyelőNET Mozgásban az üzlet február 6.. Kik vagyunk? A finn SanomaWSOY vásárolta meg a VNU magazin-portfolióját. Az új médiavállalat … • Európa.
Lilla útja a sikerig– a Lilla magazin kampánya szeptember 11.
Kommunikációs Főosztály
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: január 1-től.
Reklámok az interneten: célozni tudni kell! Erőss Csaba.
KÉPGALÉRIA SZPONZORÁCIÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: február 19-től.
Biobi.eu AdFlan Right on target adflan.com Copyright © 2010 Biobi Kft. Minden jog fenntartva. Ezen dokumentum a Biobi Kft. Tulajdonát képező bizalmas információkat.
ETwinning Tavaszi Kampány Jelentkezzen be személyes eTwinning munkafelületére.
Célcsoport elérése – online támogatással Go East! – a ki nem használt lehetőségek birodalma.
AZ ÚJ MAGYARORSZÁG VIDÉKFEJLESZTÉSI PROGRAM KOMMUNIKÁCIÓJA.
Hatékony OTC kommunikáció az interneten
2009. december 8. Pomázi Gyula SZTE felsőoktatási stratégiai szakértő
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Október 24. Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka A KézenFogva Alapítvány megjegyzései a kerekasztal.
Médiaajánlat (2013) 1. Fiatalos kulturális portál, programajánló site Filmajánlók Könyvkritikák Koncertbeszámolók Gasztronómia Interjúk Kirándulás, szabadidő.
„Forró témák” a környezetvédelmi médiában, avagy merre tart ma a szakmai közérdeklődés? - Szelektív hulladékgyűjtési kommunikációs szakmai nap – 2010.február.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
SZPONZORÁLT KUTATÁS TÁMOGATÓI AJÁNLAT PARTNER: GFK HUNGÁRIA február 17.
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÁMOGATÓI AJÁNLAT február 17.
Valutaváltó szponzoráció ajánlat november 9.
IMK – Mobil marketing február Mobilreklám: a tenyérbemászó médium? Szabados Andrea Marketing vezető Voxline Kft.
1 A bannernek is van szeme. Erre ma már megvannak az eszközök! 6.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
INNOINFO, A VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉGI PORTÁL. Miben segíthet az Innoinfo projekt?  kkv-k marketing tevékenységének beindításában  márka/cég ismertségének.
Az inforadio.hu hírportál látogatottsági adatai Medián – Webaudit
Célzott partnergyűjtés (lead generation) IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft Budapest, Madách Imre út Tel: (1) Médiaajánlat Új,
A tolnasport.hu honlap adminisztrációja Készítette a Tolna Megyei Sportszövetségek Szövetsége a Nemzeti Civil Alapprogram NCA-DP-10-D pályázata keretében.
MA IS TANULTAM VALAMIT BLOG ÁLTALÁNOS MÉDIAajánlat
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÉMA: ADÓKEDVEZMÉNYEK TÁMOGATÓI AJÁNLAT október 06.
Atlatszo.hu médiaajánlat. Az Átlátszóról Az Átlátszó a közélet tisztaságáért küzdő pártfüggetlen civil szervezet. Küldetésünk, hogy az állam a magyar.
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: október 17-től.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
CHART ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT január 23.. A Chart célja: itthon elsőnek lenni ott, ahol egy infografika vagy egy grafikon nem egy cikk illusztrációja,
október Az erős online médiabrandnek komoly hozzáadott értéke van a hirdetések hasznosulása szempontjából.* *Szonda Ipsos – Index: Márkaérték.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Megjelenési ajánlat Index.hu.
2010. február 10. Együttműködési ajánlat Labdarúgó Világbajnokság 2010.
Média portfólió BFTK marketing divízió feladata Budapest minőségi turizmusának célspecifikus és mérhető marketing eszközökkel történő támogatása.
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
1.Gyógyszeripari kommunikáció célcsoportja 2.Direkt mail és mérési lehetőségei 3.Direkt és alapfogalmak 4.Direkt mérési lehetőségei 5.Direkt.
ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Párom.hu Magyarország egyik leglátogatottabb társkeresője 997 ezer aktív felhasználóval. Demográfiai targetálhatóság, 280 ezres eDM adatbázis. Célcsoport:
Life of Budapest …Budapest Krémje Mi a LOBU? A Life of Budapest (LOBU.hu) egy olyan gasztronómiával, Budapest programjaival és látnivalóival foglalkozó.
TÖBBCÉLÚ KÖZÖSSÉGI TEREK FEJLESZTÉSE –
MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM.
Haszon rendezvények médiaajánlat
Jogászvilág Felelős szerkesztő: Vajda-Fejes Melinda
Study in Hungary Facebook Marketing
Kulcsrakész Közgyűjteményi Portál
Új felületek az Origo-n
Előadás másolata:

TRANSINDEX.RO – MÉDIAAJÁNLAT érvényes július 1-től

A Transindex lapcsalád Az 1999-ben indult Transindex.ro az első és máig legolvasottabb országos romániai magyar hírportál. Egy átlagos nézettségű napon egyedi látogató követ, több mint 16 ezres Facebook rajongótáborral rendelkezünk. Portfóliónk része a Transindex.ro portálon kívül a Pénzcsinálók.ro gazdasági portál, a Think Outside the Box környezetvédelmi portál, az Adatbank.ro akadémiai projekt, az Időgép.ro eseményajánló portál, a Pályázatok.ro pályázatfigyelő illetve tematikus blogjaink.

A Transindex olvasói A Transindex olvasóinak 57,47%-a férfi, 42,53%-a nő. A éves korcsoport teszi ki az olvasótábor több mint felét; a évesek szegmense pedig 16,09%- os arányban van jelen olvasóink közt.

A Transindex olvasói Iskolázottság szerint olvasóink közel fele (44,51%) egyetemi diplomával rendelkezik. Több mint ¼-e (28,96%) mesteri diplomával is rendelkezik, míg további bő egynegyedük szerzett legalább középiskolai vagy főiskolai diplomát. A vizsgált minta jövedelem szerinti eloszlásában olvasóink egynegyede tartozik a válaszadók azon csoportjába, akiknek a havi jövedelme (2010-ben) lej között van. Olvasóink 25,63%-a rendelkezik 1500-­ 3000 lejes bevétellel.

Standard reklámformátumaink- leaderboard 1 Leaderboard – címoldal Mérete és markáns elhelyezése alkalmassá teszi mind arculatépítésre, mind termékek, szolgáltatások reklámozására. Mérete: 728*90px Leaderboard – rovatoldal Központi elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas a figyelem felhívására belső oldalainkon, nagy számú bannermegjelenést biztosítva. Mérete: 728*90px

Standard reklámformátumaink - billboard Billboard - premium Hatékony és méretes reklámpozíció. Mivel a friss hírek doboz alatt helyezkedik el, nagy figyelem összpontosul rá, a címoldalon és a rovatoldalon egyaránt. Mérete: 300*250px Billboard – cost effective Mérete ideális, ára költséghatékony. A címoldalon az Időgép doboz felett, a belső oldalon pedig az Időgép doboz alatt helyezkedik el. Mérete: 300*250px Billboard - Pénzcsinálók.ro Kiváló pozíció brandépítés szempontjából: a gazdasági portálunkon helyezkedik el a folyamatosan frissülő hírlista alatt. Mérete: 300*250px 2

Standard reklámformátumaink - filmstrip Filmstrip – címoldal A felület nagysága és elhelyezése miatt brandépítésre és -erősítésre is alkalmas. A két címoldali cikkhasáb mellett, a legolvasottabb és legtöbb like-ot gyűjtött cikkeket összesítő doboz alatt található. Mérete: 300*600px Filmstrip – rovatoldal A felület nagysága és elhelyezése miatt nagyszerűen alkalmazható reklámkampányok kivitelezéséhez. Mivel belső oldalainkon is megjelenik, magas bannermegjelenést biztosít. Mérete: 300*600px Filmstrip – Pénzcsinálók.ro A nagy méretű felület gazdasági portálunk cikkeiben jelenik meg és hatékonyan alkalmazható az oldal célközönségének a megszólítása érdekében. Mérete: 300*600px 3

Standard reklámformátumaink - rectangle Rectangle – a hírekben és cikkekben Nagy méretű reklámpozíció, mely a Transindex hírei esetén rögtön a hír címe alatt, a Transindex cikkei (riport, interjú, beszámoló, véleménycikk) esetén a cikkekbe ágyazva jelenik meg. Méret: 500*350px 4 Rectangle – a Pénzcsinálók.ro-n Nagy méretű reklámpozíciónk gazdasági portálunkon is elérhető, ahol a hírek esetén szintén cím alatt, a hosszabb cikkek esetén a tartalomba ágyazva jelenik meg. Méret: 500*350px

Standard reklámformátumaink a mobilverzión Smartphone static banner- címoldalon és rovatoldalon A banner elhelyezése mind a mobilverzió címoldalán, mind a rovatoldalon alkalmassá teszi azon ügyfelek elérésére, akik leginkább a mobileszközeiken keresztül olvassák napilapunkat. Mérete: 300*50px 5 Smartphone Billboard- címoldalon és rovatoldalon Hatékony bannerpozíció bármilyen kampány megjelenítésére mind a mobilverzió címoldalán, mind a belső oldalon a cikkekbe ágyazva. Lehetőséget biztosít a kampányok szinkronizálására a standard formátumban megjelenő napilap verziójával. Mérete: 300*250px

Reklámcsík tipus Reklám méret (pixel) Megjelenés helye Összmegjele- nések száma / hó Egyedi látogatók / hó Ár / 1000 megjelenés CPM (Euro) Leaderboard- címoldal728 x 90Címoldal € 4 Leaderboard – rovatoldal 728 x 90 Rovatoldal € 4 Billboard - premium300x250 Címoldal € 4 Rovatoldal € 4 Billboard - Pénzcsinálók.ro300x250Címoldal és belső oldalak € 4 Billboard – cost effective300x250 Címoldal € 2 Rovatoldal € 2 Filmstrip – címoldal 300x600Címoldal € 4 Filmstrip – rovatoldal300x600 Rovatoldal € 4 Filmstrip – Pénzcsinálók.ro 300x600Rovatoldal € 4 Ratecard Euróban kifejezett áraink nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Technikai feltételek: a bannerek.swf,.gif,.jpg formátumúak lehetnek. Flash (.swf) bannerek esetén a linket szükséges beágyazni a bannerbe, méghozzá „_blank” attribútummal

Reklámcsík tipus Reklám méret (pixel) Megjelenés helye Összmegjele- nések száma / hó Egyedi látogatók / hó Ár / 1000 megjelenés CPM (Euro) Rectangle – rovatoldal 500x350Rovatoldal € 4 Rectangle – Pénzcsinálók.ro 500x350Rovatoldal € 4 Smartphone static banner- címoldal 300x50 Címoldal € 3 Smartphone static banner- rovatoldal Rovatoldal € 3 Smartphone Billboard- címoldal 300x250 Címoldal € 3 Smartphone Billboard- rovatoldal Rovatoldal € 3 PR-cikk A közzétett cikk két napon át a portálunk címoldalán olvasható, majd a tartalmának megfelelő rovatoldalra kerül. € 99 Ratecard Euróban kifejezett áraink nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Technikai feltételek: a bannerek.swf,.gif,.jpg formátumúak lehetnek. Flash (.swf) bannerek esetén a linket szükséges beágyazni a bannerbe, méghozzá „_blank” attribútummal. 4 5

Az Apemin Tusnad SA és a Transindex hírportál közötti együttműködés a Think Outside the Box (think.transindex.ro) projekt okán jött létre 2010 elején, az együttműködés most lépett negyedik évébe. Az Apemin Tusnad egy vegyes modell szerint támogatja a projektet, ami tartalmaz egy reklám-részt, illetve egy projektszponzorációs részt. A reklám-rész keretén belül a Transindex hírportál reklámfelületet biztosít a Think Outside the Box honlapján (think.transindex.ro), illetve a Transindex hírportál címoldalán és rovatoldalain. A projektszponzorációs rész keretén belül az Apemin Tusnad anyagilag közvetlen módon támogatja a projektben részt vevő munkatársakat abban, hogy a projekt célkitűzéseit megvalósítsák. Az Apemin Tusnad számára a Think Outside the Box támogatása nemcsak egy hatékony reklámot jelent a romániai magyar online médiafogyasztók felé, hanem egy jól működő CSR-tevékenységet is. Rovatszponzorizáció - esettanulmány Apemin Tusnad SA

A Pénzcsinálók.ro az első romániai magyar gazdasági portál, amely erdélyi és romániai, világgazdasági, bank-pénzügyi, média-reklám-marketing területeken ad átfogó informálást magyar nyelven az erdélyi magyar közösség számára. A Transindex és az OTP partnerségében 2011 márciusában indult el a lokális és globális témákkal, pénzpiaci és marketingpiaci eseményekkel egyaránt foglalkozó, szolgáltatásokat is nyújtó gazdasági portál, amely működése alatt elismerést váltott ki a közvéleményben és a szakmai körökben egyaránt. A partnerség keretén belül az OTP nevét társíthatta a projekthez, logója megjelenik közvetlenül a portál fejlécében, a Pénzcsinálók logó mellett. A reklám-rész keretén belül futnak az OTP reklámbannerei mind a címoldalon, mind belső oldalakon, amelyek az OTP brandet, különböző ajánlataikat és szolgáltatásaikat (OTP Consulting, OTP Leasing) népszerűsítik. Az oldal népszerűsítéséhez olyan offline projektek is hozzájárultak, mint a gazdasági tematikájú Adatbank Café konferencia vagy a gazdasági újságíró képzés. Rovatszponzorizáció - esettanulmány OTP Románia

A Transindex tartalmi rendszerezése és a portfóliójába tartozó oldalak révén a reklámok és hirdetések kontextuálisan célzott megjelenítését tudja biztosítani. A tartalom alapú targetálás esetében a célzás alapját az képezi, hogy a hirdetés profiljával megegyező/hasonló tematikájú felületen jelenik meg. A PinkDáma divatblogunkon, az Időgép eseménynaptárunkon, illetve a Think Outside The Box környezetvédelmi tematikájú portálunkon való hirdetések előnye, hogy ezek a lehető legnagyobb hatékonysággal juthatnak el a megcélzott olvasóbázishoz. Tartalmi targetálás 150€/hó250€/hó 800€/hó

PAP TIMEA Elérhetőség [tel] +40 (0) [mobil] +40 (0) [ ] [web] [a transindex vállalati blogja]