Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
Advertisements

VIIII. Szalvéta bemutató
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Mi is az a Multi-Level Marketing?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
EZ A MUNKA ÜZLETI LÉPÉSEK. Elvisszük a hírt mindenkinek, mert keressük azokat, akik: •Változtatni akarnak (a körülményeiken) •Ambiciózusak (tesznek érte)
Első az egyenlők között – Key Account Management Összeállította: Kelemen György MAN Roland Magyarország Kft.
Jutalék Terv.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Preventív kifogáskezelés
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
5 PGV Fast Start Junior Manager.
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek I. Üzemtan
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Ami az emberek nagy részénél ugyanazt az eredményt hozza.
Mentori rendszer a tudásmenedzsment szolgálatában
Szervezetfejlesztés, vezetésfejlesztés, oktatásszervezés
Dolceta - Pénzügyi ismeretek
1 Zala Megye az Információs Társadalomban Konferencia Zalaegerszeg, május 30..
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Hogyan készüljünk fel a szóbeli interjúra? Milyen kérdések várhatóak?
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Személyes akcióterv.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
Hogyan fejlesszük ki magunkban a
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Lavyl Business-Effektor Project
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Lavylites!.
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyógyintézetben tartott intézeti bemutató után az egyik látogató megkérdezi az intézetvezető professzort,
Lavylites Hogyan induljon el - Üzleti ismertető.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyogyintezetben tartott intezeti bemutato utan az egyik latogato megkerdezi az intezetvezetö professzort,
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
Vállalkozói attitűd „ Legyen tartásod „.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet1 Fehérvári Anikó Munkapiaci elvárások FSZ- és BA-hallgatók körében ONK november.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Hogyan nyerjünk 12,6 millió Forint támogatást Magyar Tibor Fiatal gazda roadshow.
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Az Újbuda 60+ Program rendszerének legfontosabb elemei
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
Előadás másolata:

Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen tavaly is ugyanezeket a kérdéseket tette fel ugyanennek az évfolyamnak!” Einstein így válaszolt: „Tudom, fiam, de azóta már megváltoztak a válaszok” A mi munkánk, a megváltozott válaszok eljuttatása az emberiségnek!

– Pénz + Idő – Pénz – Idő + Pénz + Idő + Pénz – Idő

+ Pénz + Idő Önnek mennyi pénzre volna ahhoz szüksége, hogy a ++ negyedbe kerüljön? Mikorra szeretné ezt elérni? Egyetért abban, hogy aki nem fogalmazza meg és tűzi ki a céljait, annak esélye sincs azokat elérni?

Ft/hó passzív jövedelem?  75 millió Ft a bankban  12 lakás ami albérletbe van kiadvavagy Vezetőként a Lavylites-ban €/hét jövedelem?  munkaóra/hét  plusz mellékállásvagy Munkatársként a Lavylites-ban

1.Minősüljön Lavylites Partner szintre 2.Segítse a közvetlenjeit is a Lavylites Partner szintre 3.Minősüljön a Lavylites felső vezetői közé 4.Vegyen részt a világpiacok megnyitásában

Member Partner Start Up Leader Team Leader Manager Senior Manager Titanium Rubium Aurium Vezetői szintek Mikro vezetői szintek

Member Partner Start Up Leader Team Leader Manager Senior Manager Titanium Rubium Aurium Vezetői szintek Mikro vezetői szintek

Fókusz az emberek Lavylites Partner Rangra hívására, amivel elérhető a Partner/Start Up/Leader szint! A jelöltek lehetnek: Lavyl használatra fogyasztók: Tanítsd meg az önjárásra őket. Tartsd korrektül a kapcsolatot velük. Üzleti szándékkal érkezők: Elindítás a Lavylites Partneri Rang megszerzésére.

Partner szint minősülési elvárás:  Min. 80 személyes pont (~120€)  Mindkét oldalon minimum egy-egy 80 pontos közvetlen.  Min pont a lábakon (~ Ft forgalom) Partner szint elérési példa 80 pontokkal minkét oldalon. 5fő 5fő 80PV 80, 160, 240, 320, 400 2x5fő - 80 pontos csatlakozások mindkét oldalon 1 hét alatt €

Veszíteni csak a határozatlansággal tud! $$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$ elpazarolt lehetőség vagy Most!Később? ugyanannyi erőfeszítés

Ugyanaz az eredmény- telenség Régi szokások Új képességek

„Az emberek az mlm-ben rövid távon TÚL becsülik és tervezik magukat, míg hosszú távon ALUL becsülik és tervezik magukat!” Rövid táv: 2-4 hónap Hosszútáv: 5 hónaptól MLM diagnózis (Network intelligencia)

„A biliárdozónak nem első sorban kell arra összpontosítania, hogy a golyókat belökje a lyukba. A mozdulatai, na azok a fontosak! Az, hogy a golyók beesnek a lyukakba, csupán annak bizonyítéka, hogy a megfelelő mozdulatokat végezte.” Steve Davis Nem csak az eredményre, a „kézmozdulatokra is kiemelt fókusszal.” …hogy valóban pénzhez juss. Steve Davis biliárdbajnok 2 hónapos MONEYCafe munkatársi tanfolyam

Kövesd a lépéseket, melyek egyszerűek:MEGTANULHATÓAKMEGTANÍTHATÓAKMEGISMÉTELHETŐEK Célok! – Névlista! – Meghívás! – Tárgyalás/Ajánlattétel/Utánkövetés – Regisztráció/Lavyl-rendelés(min80pont) – Elindítás!/START képzés –