Susanna Wesley Kör - „Szíves - kezek” Jótékonysági Programja A Susanna Wesley Kör 2010-ben, lelkes szülőkből indult önképző kör, mely névadójáról egy különleges.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Advertisements

1994-ben telepedett le Arlóban, Magyarország északi határának közelében (Ózd mellett). Küldetésük a szemlélődésből és a testvériség megéléséből fakadó.
NTP-HHT-MPA „A hátrányos helyzetű térségekben élő tehetséges fiatalok támogatása” Megnyert összeg: FT.
SZÜLŐI IGÉNY- ÉS ELÉGEDETTSÉG-MÉRÉS
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Pünkösd és Szent Iván-napja
Utcai és lakótelepi szociális munka
Európai Lányok prezentációja Révai Miklós Gimnázium és Kollégium Győr,
„Mestere volt egykor” Szabadidős és turisztikai programok a nagyvázsonyi Szabadtéri Néprajzi Múzeumban, a Schumacher-házban.
Közoktatási projektelemek Készítette: Deli Mária Közoktatási koordinátor.
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben.
Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben
Lenkey János ÁLTALÁNOS ISKOLA, LENKEY JÁNOSRÓL
A Z IKCS TEVÉKENYSÉGE TÁMOP integrÁLOM Kovácsné Borbély Zsuzsa.
Kastélykert Körzeti Óvoda
MENNYI SZERETET FÉR EL EGY CIPŐSDOBOZBAN? gyermek karácsonya A Baptista Szeretetszolgálat akciójában gyermek megajándékozása a cél Az adományt.
Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és Sportiskola
Versenyfelhívás! A Városi Könyvtár a Reneszánsz éve és a Népmese napja alkalmából rajzversenyt hirdet az általános iskola 1-2. osztályosai számára. A rajzok.
Idegenvezetők világnapja Idegenvezetők világnapja történelmi bemutató óta számos országban ünneplik az Idegenvezetői Világnapot. Némely európai.
FOGÓDZÓ Gyermek Segélyezési Egyesület. A kezdetek … Úgy gondoltuk, hogy szeretnénk anyagi és érzelmi segítséget nyújtani azoknak a gyerekeknek, akik a.
A TTKT nyelvi munkaközösség alakuló értekezlete Waldmann-né Baudentisztl Éva.
Orosházi Evangélikus Általános Iskola és Gimnázium
NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Szombathely
Illatosház Óbánya. Falusi vendéglátás illatos szolgáltatásokkal Kiadó részei:  Kisház:szoba,zuhanyozós fürdőszobával,fatüzelésű kályhával 2+1 fő részére.
automatikusan vált ErdŐ éve keretén belül várjuk szeretettel a családokat, gyermekeket. Mikulás túrára.
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régió
Vetélkedés a pünkösdi királyságért A falu népe kiment a tisztásra vagy a legelőre, ahol lófuttatást, bikával való viaskodást tartottak, összemérték erejüket,
„Ü GYES KEZEK, OKOS FEJEK ” TEHETSÉGKERESŐ PROGRAM május 11. A tehetséggondozás 25 éve a törökszentmiklósi Bethlen Gábor Református Általános Iskolában.
Győr Pláza Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület „SzínStér” Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű Ellátása Győr.
KISÚJSZÁLLÁS.
AZ ÓVODA- ISKOLA ÁTMENET TEMATIKUS SZAKMAI MŰHELY MUNKATERVE Készítette: Garai Zoltánné műhelyvezető.
Szociális helyzet a Pogányvölgyben 2011 június 17.
A Vésztői Református Egyházközség 19
Bánki Hírmondó.
Út az ismeretlenből… Készítette: Vereb Imre testnevelés spec. koll. tanító.
AZ ÉV ISKOLÁJA címért Eger összes középiskolája versenybe száll Október 5-én szerdán délután. A diákfesztivál egész délután tart, a 13 órai Dobó téri gyülekező.
Csimag.hu Bemutatkozó.
KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT (intézmény neve) Készítette igazgató.
Adventi forgatag Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola december 19.
Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolája
5 napos program szóbeli asszociációs játékok Dixit-kártyákkal Célok: - Ismeretbővítés a média világából - Képességfejlesztés - Játék - Kikapcsolódás.
A néphagyományok, jeles napok, ünnepi szokások szerepe az óvodai nevelésben
Sásdi Faodu Egyesület 2001 – től napjainkig. A kezdetektől vállaljuk a sásdi térségben élő hátrányos helyzetű fiatalok összefogását és támogatását, a.
Hirdetések március 11.. Isten hozott! „Nagyböjti időutazás” élménykiállításra kerül sor március 14-e és 29-e között a Reményik Sándor Evangélikus.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
TÁMOP E-13/1/KONV „A 21. század követelményeinek megfelelő, felsőoktatási sportot érintő differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatások.
Projekt hét a Békésyben decemberében „A globalizáció veszélyei, környezettudatos élet”
EGYÜTT NEKÉZSENYÉRT EGYESÜLET Éves beszámoló.
Szülői értekezlet 5.B
„Referenciaintézmény kialakítása a II
VIZUÁLIS NEVELÉS az ÖSVÉNY Oktatóközpontban
Művészeti szülői értekezlet
DARUS a gyermekekért.
Betekintés a református hit- és erkölcstan világába
Pünkösd.
Szolnoki Tagintézmény
DARUS a gyermekekért.
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
BME/VIK - De miért?.
DARUS a gyermekekért.
Betekintés a református hit- és erkölcstan világába
DON BOSCO SZENT JÁNOS.
FELVÉTELI Berzsenyi Dániel Gimnázium 1858
Üdvözlünk Benneteket az Orion Lovassport Egyesület 2018
Intézményi szülői munkaközösségi értekezlet
DARUS a gyermekekért.
Intézményi szülői munkaközösségi ülés
SZOKÁS SZABÁLYRENDSZER, NEVELŐMUNKA TERVEZÉSE ELLENŐRZÉS TERÜLETEI FELADATMEGOSZTÁS Farkasné Egyed Zsuzsa
Előadás másolata:

Susanna Wesley Kör - „Szíves - kezek” Jótékonysági Programja A Susanna Wesley Kör 2010-ben, lelkes szülőkből indult önképző kör, mely névadójáról egy különleges logisztikai és koordinációs képességekkel megáldott, gyermekeiért mélyen elhivatott édesanyáról kapta, aki minden idejét jóra akarta használni. A szabad időnket mi is értelmesen és hasznosan szeretnénk kihasználni, így kézművességgel és még kilenc más tevékenységgel foglalkozunk. A kör munkáit jótékonysági célokra - jobbára a Wesley Iskolák gyermekeinek - ajánlja fel. A munkálkodások időpontjai követhetőek a honlapon. Minden érdeklődőt és szívesen tevékenykedőt örömmel várunk! A kézműves alkalmak helyszíne: MET Oratórium terem, Szeged, 6725 Bokor u. 5. kéthetente szerdánként h

„ Szíves - kezek” Jótékonysági Gyerekkoncert – gyermekek a gyermekekért Helyszín: MET Kápolna Szeged, Bokor u. 5. Időpont: március 28. szombat, 17.00h A jótékonysági kiskoncert minden adományát és a Susanna Wesley Kör kézműves felajánlásait a különleges, terápiás jellegű, gyermekeknek készülő fészekházikóra gyűjtjük!

„Szíves - kezek” Gyermek és tinédzser program A tinédzser program célja: A MET kezdeményezésére a szegedi és orosházi Wesley Iskola speciális nevelésű gyermekeinek, de általánosságban mindenkinek, aki a helyszíneket meglátogatná szeretnénk építeni terápiás jelleggel egy un. fészekházat, vagyis egy olyan helyet, ahol a szárnyaló gyermeki gondolat és alkotó erő teret és nyugodt helyet találhatna a természet ölén ringó kis kunyhóban, menedékházban. Felajánlások lehetőségei : bármit szívesen veszünk, építőanyagot, szaktudást, szülői-tanári hozzájárulást, segítséget… Az építkezést két helyszínre tervezzük. Először Mórahalmon, később Orosházán szeretnénk megvalósítani. Természetesen a nagyobb gyermekek folyamatos közreműködésére számítunk! Programok : A felépült fészekházban a és a hozzá kapcsolódó telken gyakorlati oktatás – erdei iskola, táborok, kismesterségek és egyéb szabadidős programok kapnának helyet. A legelső alkalom, a „terepszemle” a Pünkösdi Vigasság lesz. Időpont: május h, helyszín: Mórahalmon (Remény u. 18.). A munkálatok menete nyomon kísérhető májustól a weboldalunkon.

Pünkösdi Vígasság május 25.hétfő, 16h Mórahalom, Remény u. 18. MET kápolna és kertudvar Programok: - versenyjátékok az udvaron: Adj király katonát, bothúzó verseny, versenyfutás, más erő- és ügyességi játékok - vonulós játékok: Búzavirág koszorú, Ess eső ess, Bújj, bújj zöld ág, Elhozta az Isten, A pünkösdi rózsa, Komatálat hoztam, Pünkösdi király és háznépe választás - kapus játékok: Hej tulipán, tulipán, Itt­ hon vagy-e hidamester, A halász hálója, Varázsérintés játék - kismesterségek: gyöngyfűzés, koronák és párták készítése, virágokkal díszítés, koszorúfonás mezei virágokból, májusfa állítás - népmese délután: A sovány ember kövér malaca, Kicsi kanász meg a tizenkét vadkan, A kisgömböc