A diákok és a közösségi munka V/iszonya. Projektünk indíttatása: o A kötelező ötvenórás közösségi szolgálattal szemben a diákok ellenérzéssel viseltetnek.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
- tájékoztató.  Szociális, környezetvédelmi, a tanuló helyi közösségének javát szolgáló, szervezett keretek között folytatott, anyagi érdektől független,
Advertisements

Automatikus diabemutató!
Utcai és lakótelepi szociális munka
 Európai Parlament és Tanács (2006) – szociális és állampolgári kulcskompetencia fejlesztése  Nemzeti Önkéntes Stratégia (2011), Magyarországi önkéntesség.
Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat mint képzőintézmény Bencze Györgyné Hajni.
Varga István
Antibiotikumok használata Itt láthatja az F/1 és az F/2 jelű feladatlapokhoz tartozó grafikonokat, amelyeket akár ki is vetíthet a diákok számára.
A polgári védelmi tervezés Jogszabályi háttér § §1949. évi XX. törvény a Magyar Köztársaság Alkotmánya § §1996. évi XXXVII. törvény a polgári védelemről.
A gazdaságfejlesztés jelentősége a települések és a térségek megélhetése és életben maradása szempontjából Az önkormányzatok működési és beruházási költség.
Új szabályok, új fogalmak az elektronikus ügyintézésben dr
Összeállította: Sütő Szilvia iskolapszichológus
MMIK LOGO Ifjúsági Szolgálata egy komplex ifjúsági szolgáltató rendszer egy eleme a kortárssegítés Ifjúsági iroda, közösségi tér Felkereső ifjúsági munka.
M. O. S. T. Mértékkel, Okosan, Spórolj, Tervezz
Egészségügyi fejlesztések értékelése – Életmódprogramok Kiss Norbert Hétfa Kutatóintézet Budapesti Corvinus Egyetem április 25.
Az önkormányzatok szerepe a közösségi szolgálat szervezésében május 13.
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Iskolai Közösségi Szolgálat Definíció Cél Folyamat Példák Demokratikus Ifjúságért Alapítvány.
Projekt tervezése-, elemzése Ellenőrző kérdések
Reflexiók a szakpolitika részéről - Városhálózati hatásértékelés Területfejlesztési értékelések workshop Budapest, április 25.
VERSENYKÉPES DEBRECENI EGYETEM A Diplomás Pályakövetési Rendszer eredményeinek beépítése az egyetemi döntési folyamatokba Dr. Szűcs Edit minőségbiztosítási.
Cégnyilvántartás.
GONDOLATOK AZ OSZTÁLYF Ő NÖK ÉS A GYERMEKVÉDELMI FELEL Ő S EGYÜTTM Ű KÖDÉSÉR Ő L Csillag Ferenc – pedagógiai szakért ő.
Operációkutatás eredete
Átláthatósági jelentések követelményei, tapasztalatok
Növeli-e a középiskolai erőszak esélyét a televízió, a számítógépes játékok használata, valamint a vallásosság hiánya ? A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.
Szűcs Norbert A SIP oktatási tapasztalatai Magyarországon.
Dobbantó projekt pályázati tájékoztató... a sikeres pályázáshoz szeptember.
Erőforrás. 1. projekt Befektetőt keresni(Dénes) Hosting a kisebb projektekhez (Marcell) Tájékoztatás a különböző partnerprogramokról (kicsiknek és nagyoknak.
Kapacitás, átbocsátóképesség, időalapok, az erőforrás nagyság, átfutási idő, a termelő-berendezések térbeli elrendezése. Átfutási idő számítások.
1 Az Európai Unió Strukturális és Regionális politikája Előadó: Tóth István.
Az e-tanítás. Felépült az e-tanulás épülete – az Internet. Épülnek a tantermek – a tanulásszervező rendszerekkel felszerelt helyi Intranet hálózatok.
„Az Áldozatsegítő Szolgálat és a Jogi Segítségnyújtó Szolgálat közös hétvégi ügyeleti rendszerének kialakítása Komárom-Esztergom megyében” november.
A Magyar Köztársaság kormánya. A recesszió foglalkoztatásra gyakorolt hatásának kezelésével kapcsolatos munkaerő-piaci intézkedések Simon Gábor államtitkár.
TÁMOP / Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért május 31. TERÜLETFEJLESZTŐK SZAKMAI MŰHELYE.
„A BAKONYÉRT” Vidékfejlesztési Akciócsoport Egyesület bemutatása
Művelődésgazdaságtan 2. előadás Szomor Tamás A m űvelő désgazdaságtan tárgya  A művelődést, kultúrát gazdasági szemszögből jellemzi - makro megközelítés.
Vállalati tanácsadás pályázatainak értékelése
2004. November 11.MTA Felolvasóterem Kőhalmi Zsolt.
EU szabályozás SZENNYEZETT TERÜLETEKET ÉRINTŐ UNIÓS JOGSZABÁLYOK.
" Tudás és kompetencia" Szociális szakemberek és önkéntesek alternatív képzése a látássérültek munkaerő-piaci re/integrációjáért Veres Katalin projektvezető.
A szociális biztonság koordinációja az Európai Unióban
A gondozási szükséglet- vizsgálatok változásai 2010.
Megállapításunk célja:  biztosítani a termelés megszervezését és hozzáigazítását a kereslethez, különösen a minőség és a mennyiség tekintetében;  Ösztönözni.
A program megvalósulását az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatja. Az Európai Bizottság által támogatott „Sastipen – Egészség” program tapasztalatai,
MySQL adatbázis készítése Viczián Gergely – Kollárné Hunek Klára.
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Cziráki Szabina, az OTDT titkára Szakkollégiumi Műhelykonferencia, Debrecen December 14. Szakkollégiumi tehetséggondozás.
Az OSI modell 3. fejezet.
Dr. Schiffer Csilla A család és az iskola kapcsolatának fejlesztése
Kitekintés a jövőbe Kacsuk Péter MTA SZTAKI. SZTAKI Felhő használata A SZTAKI Felhőt minden MTA kutató ingyenesen használhatja Ehhez be kell regisztrálni.
Az iskolai közösségi szolgálat a koordinátor szemével
Iskolai Közösségi Szolgálat (IKSZ)
Iskolai közösségi szolgálat
A szakképzés és felnőttképzés struktúrájának átalakítása a TÁMOP /2-2F projekt Az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Fejlesztési.
MySQL adatbázis készítése
Szén-dioxid nyomozók: energia-tudatosság projekt 8-14 éves diákok számára.
IT ESZKÖZÖK KEZELÉSE. P ROJEKT HÁTTERE, KONTEXTUSA, HELYI IGÉNYEKRE REFLEKTÁLÁS A technikai eszközök megosztják az idősebb és a fiatalabb generációt.
A rendszerben résztvevő meteorológiai állomások.
Együttműködési lehetőségek a Dél-Dunántúli Környezetipari klaszterben Udud Péter Aquaprofit Zrt. vezérigazgató.
FERENCES ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM
 Sajó Képzési és Humán Fejlesztési Központ Alapítvány  Bükk 900 Természetbarát Egyesület Jókai Mór Református Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános.
Időtartamok hozzárendelése a tevékenységekhez, időbecslés
K EREKASZTAL - BESZÉLGETÉS FEBRUÁR 15. Nagy Dóra levéltáros
Milyen feltételek mellett jöhetnek létre a Tisza-tavi turisztikai régió bal parti TDM szervezetei?
SZFP II. Mérés-értékelés Fejlesztési Szakterület
AZ IKSZ 50 ÓRÁJÁNAK INTÉZMÉNYI SZINTŰ TERVEZÉSE
Agresszív magatartásformák a közoktatási intézményekben
„Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát,
A Libero újra kijelölés lehetőségei 2 bejegyzett Libero esetén
Miért választottam A Vik-et?
copyright Ian Coristine/1000IslandsPhotoArt.com
Előadás másolata:

A diákok és a közösségi munka V/iszonya

Projektünk indíttatása: o A kötelező ötvenórás közösségi szolgálattal szemben a diákok ellenérzéssel viseltetnek.

Projektünk célja: oAoAz ellenérzések csökkentése, valamint a közösségi szolgálat eddigieknél hasznosabb elvégzése.

Amit teszünk: o Ennek érdekében felmérjük a diákok igényeit, elképzeléseit egy kérdőív segítségével, majd rögzítjük és csoportosítjuk az adatokat. A csoportosított adatok alapján fogadószervezeteket keresünk, majd felmérjük a rendelkezésre álló fogadószervezetek ajánlásait.