A Hormuzi-szoroson áthaladva jutunk a Perzsa-öbölbe. Itt az olajból meggazdagodott Arab Emírségekben a természet adta lehetőségeket változtatják meg,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ciprusi kaland.
Advertisements

Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Ha a hütödben van ennivaló, van ruhád, hogy felöltözz,, tetö a fejed felett és egy ágy amibe lehajthatod a fejed... Akkor gazdagabb vagy mint a világ.
Földrajzi definíciók Mindenkinek !!!.
Csillagászati földrajzzal kapcsolatos feladatok
HELLER ÁGNES: FILOZÓFIA MINT LUXUS
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
A Hangzhou öböl hídja Kína
Albert Einstein idézetek.
ÉLET Click to advance slides.
Tanácsok nőknek!! H. J. FATER.
Mikor még semmi nem létezett..
ÚT A TARTÓZKODÁSI HELYÜNK VÁLTOZIK. A HOL VAGYUNK KÉRDÉST, KIEGÉSZÍTHETJÜK AZZAL A KÉRDÉSSEL, HOGY HONNAN HOVÁ JUTUNK? AMI A HONNAN ÉS A HOVA KÖZÖTT VAN.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Kétértékűség és kontextusfüggőség Kijelentéseink igazak vagy hamisak (mindig az egyik és csak az egyik) Kijelentés: kijelentő mondat (tartalma), amivel.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Zsikazsu Emlékkönyve.
Micimackó egy igaz történet
Isten?.
Afrika helyzete és felszíne
Flesh 2/12b ker. szi..
A Közel-Kelet és Afrika a világgazdaságban
Egy ország, aki rájött, hogy egyszer az olajuk elfogy. A kilencvenes évek elején Dubai stratégiai döntést hozott, hogy az egyik legnagyobb nemzetközi.
Albert Einstein idézetek.
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.
A következő sajtóhirdetéseket a Szingapuri Egyház adta fel.
Pozitív gondolatok "Megígérem magamnak... Automatikus.
Készítette: Fröhlich Noémi
AUTOMATIKUS VETITÉS ! A bőlcs öregkor akkor jön el, amikor annyira egyedül vagy,hogy csak magaddal tudsz vitatkozni.
Napra Valentin.
1. Egy széler ő m ű park építése a tenger közepén A XXI. század néhány mérnöki csodája.
Hellászi lakáskultúra
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Olyan furcsán alakult minden, a nagy terv nem ez volt,
Benkovics László, február 2013
Dubai, a fények városa Szerző: Tari Tímea SZTE-GYTK
Ausztrália Egyenes Henrik.
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Rowena Morill és Bob Ross festményeivel
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Egy ismerősünk egy elhagyott mexikói strandon sétált napkeltekor. Ahogy ment, egy férfit pillantott meg a távolban. Közelebb ment és ráismert egy helyi.
Zuhan egy repülőgép. 5 utas van a fedélzeten, de csak 4 ejtőernyő.
Dubai "Egy más világ".
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
BAHRAIN.
ZENE: Ana Bashak (Amal-Maher) AUTOKLIKK A Bahrein Királyság államformája alkotmányos monarchia. Az Arab (Perzsa) öbölben, Szaud Arábiától keletre fekszik.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Miért aggódsz?.
Hellászi lakáskultúra
Lelki felkészülés karácsonyra, Jézus születésének ünnepére.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
Jól számoltunk – e ?. Mennyi a munkaidő  A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre így válaszol a munkaadó:  Nem szégyellik magukat?  Tudják önök tulajdonképpen,
Nincs helyem szanatóriumban! PS. Hangszórót bekapcsolni Úgy két évvel ezelött a feleségemmel utazgattunk a Fölközi Tengeren a Princess Hajótársaság hajóján.
Szlovénia Készítette: Cseh Fanni.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Palota Casertában Luigi Vanvitelli olasz építész tervezte Casertában (Nápolytól északi irányban, mintegy 40 kilométrerre) a Burbon III. Károly által.
Rajta! Távolinak tűnik, hát nem indulunk el, Nehéznek látszik, hát nem emeljük fel, Lehetetlennek látjuk, nem próbáljuk meg. Talán éppen ezért veszünk.
Ázsia természetföldrajzi képe
A M E R I K A Amerika az öt kontinens egyike, területe 42 millió négyzetkilométer, ezzel a második legnagyobb földrész. Amerika lakossága 850 millió fő.
Tiszta iszonyat a Wall-Street
Velünk élő középkor Forrás:
A Hangzhou öböl hídja Kína
TÁMOP / „Bakonyszentlászlói iskola fejlesztése”
Előadás másolata:

A Hormuzi-szoroson áthaladva jutunk a Perzsa-öbölbe. Itt az olajból meggazdagodott Arab Emírségekben a természet adta lehetőségeket változtatják meg, hogy az olajkorszak után az ország a turizmusból profitálhasson! Automatikus

Mesterségesen épített pálmafa alakzatú szigetcsoport, rajta tengerre néző villákkal! De épül már a Föld kontinenseit ábrázoló szigetcsoport is.

Tévedés ne essék, az nem egy épülő autópálya felüljárója, hanem egy négyzetméteres fedett s í p á l y a!

Ne feledd, Dubaiban vagyunk, amit a sivatag határol! Hát, nem semmi egy ekkora sípályát fokos hőségben üzemeltetni!

…arrafelé nem ismerik a lehetetlent, meg a klímaváltás nehézségeit!

Rengeteg pénzre is szükség van ahhoz, hogy a Ráktérítő mentén a természet adta lehetőségeket a szárazföldön és a tengerben így megváltoztassák!

A hét csillagos luxushotelt 2003-ban nyitották meg. Dubai ékköve lett a Perzsa-öbölben! A Burdj al Arab Hotelben 60 Euro-ért lehet egy túrát tenni.

18 hónapig épült, és a világ 5 legjobb építészmérnökét kérték fel a belső részek megtervezésére.

Becslések szerint 65 millió Euro-ba került, és az igényes belső építészek az utolsó párnáig, mindenre gondoltak!

Étterem a tenger alatt, tengeri akváriummal?

Társalgó, benne öblös nagy terek... s ezek a régi időket felidéző oszlopok, meg mindenhol a színek harmóniája az elmaradhatatlan perzsaszőnyeggel.

A tenger közepén, keleti színvilággal és hangulattal fürdőmedence áll a vendégek rendelkezésére.

Akár egy hajó fedélzetén, tengerre néző hangulatos mediterrán étterem!

Szoba, de nem az Elyse palotában! El tudod képzelni mennyibe kerül itt egy éjszaka?

Választhatsz, ha az előző szoba nem tetszett, itt van az öltöző fülkében TV és tükör az ágy felett! - mondom, mint egy királyi lakosztályban!

Ne siess már annyira: Figyelj, ez az olajból meggazdagodott embereknek, meg a felsőrétegnek elérhető, a többi embernek ez az életszínvonal, egy álom!

„a küszöbérték” Az egyetlen hét csillagos Hotel a világon, éppen ezért - szerintem - szimbóluma lett az elérhetőnek és az elérhetetlennek! Napjainkban ez a Hotel: „a küszöbérték”