Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÚT A TARTÓZKODÁSI HELYÜNK VÁLTOZIK. A HOL VAGYUNK KÉRDÉST, KIEGÉSZÍTHETJÜK AZZAL A KÉRDÉSSEL, HOGY HONNAN HOVÁ JUTUNK? AMI A HONNAN ÉS A HOVA KÖZÖTT VAN.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÚT A TARTÓZKODÁSI HELYÜNK VÁLTOZIK. A HOL VAGYUNK KÉRDÉST, KIEGÉSZÍTHETJÜK AZZAL A KÉRDÉSSEL, HOGY HONNAN HOVÁ JUTUNK? AMI A HONNAN ÉS A HOVA KÖZÖTT VAN."— Előadás másolata:

1 ÚT A TARTÓZKODÁSI HELYÜNK VÁLTOZIK. A HOL VAGYUNK KÉRDÉST, KIEGÉSZÍTHETJÜK AZZAL A KÉRDÉSSEL, HOGY HONNAN HOVÁ JUTUNK? AMI A HONNAN ÉS A HOVA KÖZÖTT VAN ÚTNAK TEKINTJÜK. AZ ÚT JELENT TÁVOLSÁGOT, ÉS JELENTI A TÁVOLSÁG MEGSZÜNTETÉSÉNEK AZ ESZKÖZÉT IS.

2 TARTÓZKODÁSI HELYÜNK VÁLTOZIK MEGVÁLTOZHAT A TARTÓZKODÁSI MEGVÁLTOZHAT A TARTÓZKODÁSI HELYÜNK KÜLSŐ KÉNYSZER HATÁSÁRA (egy betegség ágyba kényszeríthet) MI IS MEGVÁLTOZTATHATJUK MI IS MEGVÁLTOZTATHATJUK TARTÓZKODÁSI HELYÜNKET (elmegyünk kirándulni, kimozdulunk otthonról) MINDIG LEHETSÉGES UTAK MENTÉN MINDIG LEHETSÉGES UTAK MENTÉN VÁLTOZIK A TARTÓZKODÁSI HELYÜNK

3 SZÜKSÉGSZERŰSÉG SZOLGASÁG SZABADSÁG SZÜKSÉGSZERŰ AZ, HOGY TARTÓZKODÁSI HELYÜNKNEK VÁLTOZNIA KELL. TARTÓZKODÁSI SZÜKSÉGSZERŰ AZ, HOGY TARTÓZKODÁSI HELYÜNKNEK VÁLTOZNIA KELL. TARTÓZKODÁSI HELYÜNKBŐL FAKADÓAN SZÜKSÉGSZERŰEN ADOTTAK AZ UTAK, AMELYEK MENTÉN TARTÓZKODÁSI HELYÜNK VÁLTOZHAT. A SZOLGASÁG ÁLLAPOTÁBAN VAGYUNK, HA LEHETSÉGES ÚTJAINK KÖZÜL NEM MI VÁLASZTUNK. A SZOLGASÁG ÁLLAPOTÁBAN VAGYUNK, HA LEHETSÉGES ÚTJAINK KÖZÜL NEM MI VÁLASZTUNK. A SZABADSÁG ÁLLAPOTÁBAN VAGYUNK, HA LEHETSÉGES ÚTJAINK KÖZÜL MI VÁLASZTUNK. A SZABADSÁG ÁLLAPOTÁBAN VAGYUNK, HA LEHETSÉGES ÚTJAINK KÖZÜL MI VÁLASZTUNK. ÚJABB TARTÓZKODÁSI HELYÜNKBŐL, ÚJABB SZÜKSÉGSZERŰSÉGEK FAKADNAK. ÚJABB TARTÓZKODÁSI HELYÜNKBŐL, ÚJABB SZÜKSÉGSZERŰSÉGEK FAKADNAK.

4 Kezdetben csak az Isten volt. Isten volt a világ. A vég ehhez a kezdeti állapothoz hasonló. Isten lesz minden mindenben! Vö. Jn 1:1, 1Kor 15:28 Ef 1:9 Ef 1:9 Tudtunkra adta ugyanis akaratának titkát, azt az őbenne előre meghatározott jóságos tervét, Tudtunkra adta ugyanis akaratának titkát, azt az őbenne előre meghatározott jóságos tervét, Ef 1:10 Ef 1:10 hogy elérkezik az idők teljessége, és Krisztusban, mint Főben, újra egyesít mindent, ami a mennyben és a földön van. hogy elérkezik az idők teljessége, és Krisztusban, mint Főben, újra egyesít mindent, ami a mennyben és a földön van.


Letölteni ppt "ÚT A TARTÓZKODÁSI HELYÜNK VÁLTOZIK. A HOL VAGYUNK KÉRDÉST, KIEGÉSZÍTHETJÜK AZZAL A KÉRDÉSSEL, HOGY HONNAN HOVÁ JUTUNK? AMI A HONNAN ÉS A HOVA KÖZÖTT VAN."

Hasonló előadás


Google Hirdetések