A magyar nanocsoda Balogh Béla

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bőrelváltozások.
Advertisements

Készítette: Gungl Ádám, Schmuck Viktor
Auto immun betegségek.
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
Mi az a mikroorganizmus?
HARTMANN-RICO HUNGÁRIA KFT.
Sportolás hatása szervezetünkre
Megoldások.
Táplálékok, tápanyagok
Malignus Lymphomák Molnár Zsuzsa O.O.I..
A FÁJDALOMMENTES SZÉPÜLÉS
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
13. Tétel.
Az emberi test felépítése A bőr és a mozgás szervrendszere
Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
A PECSÉTVIASZ GOMBA GANODERMA LUCIDUM.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
 Évtizedek óta intenzív kutatások zajlanak egy mesterséges vérpótló szer, köznapi nevén "művér" kifejlesztésére, amely sürgősségi helyzetekben a valódi.
Csodálatos növények Alakjuk, mintázatuk, színűk már jelzik, gyógyhatásukat. Véletlen?
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
Az egészséges mosoly titka: Dent  med Perfect-Team.
Nº 1. BIONET AKTÍV BALZSAM.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
4-es katalógus újdonságai
A kromoszómák működése, jellemzői:
Autoimmun betegségek Raduly Georgina.
Szappanok káros hatása
Nukleusz A sejt információs rendszere
A növények ásványianyag-felvétele
Készítette: Kiss László
DNS amplifikáció pl . DNS szekvenálásnál nagy jelentősége van
Megyeri Istvánné – Dr. Nagy Imre: Jávorszky Ödön Városi Kórház, Vác
A nyirokkeringés zavarai
6. tétel.
Köröm és lábápolás.
Gyógyászati segédeszközök az otthonápolásban PRIMA-PROTETIKA Kft
Antibiotikumok és antibiotikum-rezisztencia
Forrasztás.
HAIR NICE HAJKENCE fejbőrápoló krém
Csészealj pesszáriumok – Lyukacsos csészealj pesszáriumok
Segíts magadon, másokon, tedd jobbá, szebbé életed, így Általad válik jobbá, szebbé az egész világ! Azt kérdezed, hogyan?​ Gyere Te is ismerd meg a XXI.
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
1 Napozószerek. 2 Napfény Energiaforrás, amely gyógyító, serkentő hatású Károsítja a bőrt, felgyorsítja öregedését.
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Egyed alatti szerveződési szintek
Környezetgazdálkodás 1.. A légkör, mint oxidáló közeg A CO 2 állandó légköri jelenlétének következménye – egyensúlyi pH pH alakító ionok a légkörben,
A z ö n g y ó g y í t á s a r k á n u m a
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
Gyermekgyógyász és homeopata szakorvos
A funkcionális tréning jelentősége és alkalmazása a kosárlabdában
Rajta! Távolinak tűnik, hát nem indulunk el, Nehéznek látszik, hát nem emeljük fel, Lehetetlennek látjuk, nem próbáljuk meg. Talán éppen ezért veszünk.
Méregtelenítés Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus, arcdiagnoszta Biyovis megoldások a gyakorlatban.
Tápanyagaink.
Szájápolás felsőfokon a BIYOVIS készítményeivel. Fog és szájüreg állapota Esztétikai szempont Egészségünk tükre Fontos szerepet játszik a gyomor- és bélrendszer.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
Olaj mint életünk szerves része A napraforgóolaj: a napraforgó növény magjából, hideg vagy meleg eljárással nyert növényi zsiradék Olíva olaj: Legegészségesebb.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
Réti gyógynövények.
HUMIFERR kapszula.
Idojaras szamitas.
A mérés
Prefixumok és a görög ABC
Emlékeztető/Ismétlés
A mérés
Hogyan készítsünk előadást?
Előadás másolata:

A magyar nanocsoda Balogh Béla Mottó:” Az univerzum csodálatos, tökéletesen rendezett, és oly végtelenül nagy, hogy áttekinteni, felderíteni, vagy teljes egészében megérteni talán soha nem is lehet.” Balogh Béla

Jakabovics Tibor kutató gyógyszervegyész A feltaláló: Jakabovics Tibor kutató gyógyszervegyész

A nanosz görög eredetű szó, jelentése törpe. Nanotechnológia A nanosz görög eredetű szó, jelentése törpe. A hétköznapokban általában a milliméter, a méter ezredrésze a legkisebb mértékegység, amire szükségünk lehet. Ennek ezredrésze (1*10-6 m), tehát a méter milliomod része a mikrométer (µm).  Ennél is jóval kisebb mérték a nanométer (nm): egy méter egymilliárd nanométer. Összehasonlításképpen, egy emberi hajszál átlagosan százezer nanométer vastag. Az atomok mérete 0,1-0,5 nanométer, a vörösvértestek körülbelül hétezer, egy átlagos vírus száz, egy hidrogénatom 0,1 nanométer átmérőjű.

Utazás, a láthatatlan természet

A telomérek jelentősége A telomer (vagy teloméra) a kromoszómát alkotó DNS-szál két végén található rövid, többszörösen ismétlődő szakasz . Szerepe kettős: megakadályozza, hogy a kromoszómavégek összetapadjanak a sejtosztódás során védi a DNS-t a folyamatos rövidülés káros hatásaitól. Ha a telomerek rövidülését megakadályozzuk (ill. visszapótoljuk a hiányzó részt), a sejtek élettartama elméletileg végtelenre nő, a szervezet halhatatlanná válik (legalábbis az öregedésből adódó elhalálozás odázható el).

A termékcsalád Lavyl - alkoholos és sensitív spray, testápoló és sampon, Lavyl 32 fogápoló, Lavyl lymph Solvyl - Solvyl spray + Full Flex cseppek, Solvyl testápoló és sampon Exyol - bőrfiatalító olaj

Az egészség „svájci bicskája” Lavyl Auricum Az egészség „svájci bicskája”

Ahol már segített: Állatgyógyászat különböző területei Műtétek előtt és után  Keloidos hegek Fertőzések , gyulladások helyi kezelése Bőr és körömgomba Bőrproblémákra : pattanások, kelések Fogászati problémák kezelése Implantátumok esetén Sebek, fekélyek, égési sérülések Háztartási belesetek ( horzsolás, vágás, zúzódás stb.) Kismedencei, nőgyógyászati problémák Balesetek, traumák Csípések, marások  ápolása Állatgyógyászat különböző területei

3 napos seb

10 nap után

3 hét után

Lavyl 32 Cure Afta, herpes, gomba, ismeretlen eredetű fertőzések esetén, és megelőzésére is Fogíny regenerátor, karbantart, tonizál A nyelvlepedéket csökkenti, a toxikus anyagokat blokkolja Fogágyi, állkapocstáji és arc/orr/homloküregi problémák megoldását támogatja. Fényezi, világosítja, óvja a fogakat. A fogkefét fertőtleníti, konzerválja. Erősen szagtalanít! Nagyon hasznos nem saját eredetű szájberendezés esetén is.

LAVYL LYMPH A Lavyl Lymph segíthet megelőzni a nyirokrendszer túlterhelésével, csökkent hatásfokú működésével okozott zavarokat. Igen nagy erejű, különleges módon ható készítmény, mely megközelítésében szakít a hagyományos megoldásokkal. A nyirokrendszer karbantartására fejlesztett egyedi nanoeffektorok lehetővé teszik a szervrendszer mellékhatásoktól mentes támogatását. A nyirokcsomókat tehermentesíti, a nyirokrendszer átjárhatóságát növeli, a kommunikációs csatornák információ-átadó képességét növeli. Izzadást csökkentő, szagtalanító hatású, a mindennapokban a spray-ból napi 2-3x1-2 puff a hónaljba és/vagy az ágyékba elegendő.

SOLVYL A nanotechnológiával konstruált készítménycsalád a lerakódást megelőzi, a már deponált toxikus nehézfémeket felszabadítja, inaktiválja, és kiszállítja a szervezetből. Teljesen egyedivé teszi, hogy akár külsőlegesen is használható, nanoeffector anyagai a szövet mélyére hatolva végzik el feladatukat. SOLVYL FULLFLEX Növényi és ásatag hatóanyagokból nanotechnológiás aktivációval készült komplex, mely a tápcsatornán keresztül fejti ki hatását úgy, hogy a toxikus nehézfém ionokat (higany, kadmium, ólom, stb.), melyek áthatolva a sejtfalon a sejtekbe jutottak, vagy a sejtközi térben tartózkodnak mintegy „megragadják” és kihordják A Solvyl CC spray a kezelendő felületekre, továbbá minden kezeléskor a könyök- és térdhajlatba, a csuklóra fújva a szöveti textúrák mélyére hatol, ott a depókba rendeződött, vagy éppen transzferben mozgó toxikus fémeket felszabadítja

EXYOL Megtöbbszörözi a bőr önregenerációs képességét, az öregedési folyamatokat visszafordítja, lelassítja. A ráncok egyre kisebbek, a foltok megfakulnak, majd eltűnnek.

KÖSZÖNÖM A FIGYELMET