Angliai élménybeszámoló. Paul barátommal Szakmai gyakorlatom alatt Paul volt az aki mindenben segített A tapasztalatom hogy az emberek segítőkészek és.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Felvidéken jártunk Indulás • május 7.én 23 fővel indultunk szlovákiai célpontunk felé. A korai indulás nem törte jó kedvünket,
Advertisements

PÁRIZS A KÖZÉPKORBAN Kattintással tovább…..
A víz ökölógiai ismertetője
Az Akropolisz 5/B.
(Bedekovics Péter: London)
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
Ezúton szeretném meghívni minden kedves barátomat egy 3 napos látogatásra új otthonomba.
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
Mózes I. könyve 1. rész    Szent Biblia alapján (Károli fordítás)
Az alárendelő összetett mondat
KÉSZÍTETTE: Földi – Szaniszló Lilla
„A barátság egy lélek, amely két testben lakozik.”
Zene: Amanda Lear ENIGMA Vilmos herceg és Kate Middleton 1900 vendéget hívott meg április 29-én tartott esküvőjükre a londoni Westminster.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
KNT-Keretmese.
A Nép Oldali Párt Akik változást, szebbet, jobbat, akarnak!
Gólyatábor beharangozó
Santorini a szigetek legszebbike... ZENE: Santorini-Vangelis, Irene Papas.
New York Project work by Henrietta Henczes. Times Square A városi színházi élet központjának, és New York City leghíresebb kereszteződésének tartják.
Közösségi portálok használata
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
A helyes táplálkozás.
Az én városom. A város: Pécsvárad, város a Zengő lábánál, Baranyában, Pécstől 18km-re van a 6-os út mellett Budapest felé.
Étkezési szokások az ókori Hellászban
Magyarország kincsei. Amikor fényképezőgépet fogunk a kezünkbe, mindenki turistának néz bennünket.Végül valóban azzá válunk: saját magunkban teszünk utazást.
Most: :19:23 Baráti ölelés !!!.
Vérmérsékletem képekben
Vérmérsékletem képekben
Fodor Dávid.  Nem egy érzelg ő s alkat  Érzelmei nagyon lassan alakulnak ki, és nem is igazán mélyek  Ritkán esik kétségbe, de lelkesnek sem.
Egészséges Táplálkozás
BARÁTSÁG KARKÖTŐ.
Azt mondják.
Készítette: Németh Katalin …
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
2002. Július 10. HR CLUB. I.Alapítás:1977, North Carolina II.központ: Tampa, Florida III.5 kontinens, 15 ország, 42 call center IV.közel munkatárs.
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
JÓ REGGELT !.
Angliai Út Nyezsnyik Csaba. Angliába érkezés Érkezés repülő géppel (első repülés) Nyelvi felkészítés Családi elhelyezés (Rachel & Andy)
Sarud Természetismereti Tudor tábor 2008 augusztus.
TEREMTÉS Dunaújvárosi Evangélikus Gyülekezet október Ács Sándorné agrármérnök.
Anglia- Portsmouth.
Angliai tanulmányi út február március 16.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
Határtalanul!.
Igazgatónő megnyitja a tábort és bemutatja az elsős osztályfőnököket.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA. VÁROK MINDENKIT AZ ÚJ HÁZAMBA (Figyelmeztetek mindenkit, hogy hozzon magával valamit!!!)
Angliai gyakorlat Készítette: Merhelik Ákos. Szállás hely A szállás hely nagyon tetszett. Külön szobát kaptam. A házigazda nagyon rendes volt. Az étellel.
Készítette: Tomkó Márk Anglia - Portsmouth A munkatársak a Water Margin-ban nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, ezért hamar beletanultam az.
Római étrend,étkezés.
Felkészülés a nagy útra!
A HELYES TÁPLÁLKOZÁS MIT, MIKOR, MENNYIT.
„Mutasd, csinálom, tudom, nem adom fel” tanári továbbképzési program Malaga Február
2005. SZEPTEMBER 14. KIRÁNDULÁS. Tájékoztató a díszletek megtekintéséhez. Z.
Erasmus+ MÉSZÁROS VIVIEN 11. I.
Veszprém Megyei Kormányhivatal
Bornemisza Óvoda
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Teelőtted összegyűltünk
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
ÉTLAP Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Reggeli: Joghurt Banán kakaó
1000 SZIGET A kanadai határnál az Ontario tó, az amerikai oldalról New York állam a határvonala annak az 1865 szigetből álló különleges, 1000 Sziget néven.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
1000 SZIGET A kanadai határnál az Ontario tó, az amerikai oldalról New York állam a határvonala annak az 1865 szigetből álló különleges, 1000 Sziget néven.
Közgazdászpalánta verseny
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
A VILÁG HÉT CSODÁJA. OROSZ LAKTANYA[KATONAI TÁMASZPONT] Kik épiteték-oroszok mikor-1960 évek elején épült. Hol- szentkirályszabadjai repülőtér mögött.
Előadás másolata:

Angliai élménybeszámoló

Paul barátommal Szakmai gyakorlatom alatt Paul volt az aki mindenben segített A tapasztalatom hogy az emberek segítőkészek és nyugodtak A Hiltonba nagy elvárással volt a tiszta és precíz munkáért

Zöldségek,gyümölcsök A kinti konyhát megismerve nagy figyelmet fordítottak a helyes táplálkozásra Reggelire és ebédre is fogyasztottak zöldséget,gyümölcsöket,pelyheket,száraz magvakat

Munka letudva,kis lazítás Esténként amikor megfáradtunk összegyűltünk és megbeszéltük kinek hogy teltek a munkaidőben eltöltött percek Ez nagyon összekovácsolt bennünket

Csapatépítő training Már az első napokban próbáltunk összetartani és ez igazán a hazaindulásunkig végigkísért Mikor az időt sem néztük az esti buszozások,hazagyaloglások méginkább összehozta a csapategységet

Londoni kirándulás Megmutatta hogy minden országban vannak híres és nevezetes épületek,sétállók,parkok Itt pont a Buckingham palotával szemben állok egy szobornál amit víz vesz körül

Portshmouthi kikötő Ezen a helyen szinte minden nap megfordultunk munka után Háttérben látható a Spinnaker town ami esténként kivilágított állapotban látható A torony minden nap más színben pompázott

A gárda A királynő testőrségét képezi ez a fickó aki a képen látható Egy rezzenést egy pislogást nem lehetett észrevenni az emberünkön A viselet és az elhivatottság elég elgondolkodtató volt számomra