A Matrackuckó története

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Működhet-e hatékonyan a társadalmi ügyek piaca? Dr. Latorcai Csaba helyettes államtitkár Budapest, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért.
Advertisements

MILLIÁRDOK! FORINTOCSKÁK? figyelem: hatékony szponzoráció
Tíz éves a Filozófiai Kert
A Nemzeti Iskolagyümölcs-program jelentősége – hazai gyakorlatok, értékelés Dr. Feldman Zsolt agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár Budapest,
© GfK 2013 | Fogyasztói Bizalom Index | III. negyedév1 Fogyasztói Bizalom Index III. negyedév szeptember.
Több mint 30 éve a TŰZVÉDELEMÉRT A Cégcsoport bemutatása– Cégprofil és cégtörténet Több mint 30 éve a TŰZVÉDELEMÉRT Dunamenti Cégcsoport A.
A VÁSÁRLÁSI FOLYAMAT ÉS A PIAC
A fogyasztói orientáció és a piacok Magyarországon Dr. Sz ente Viktória Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Tanszék Piacot.
A futárszolgálat és a webáruház hatékony együttműködési lehetőségei.
Készítette: Kovács Zsuzsanna május 29.
Mentorszülők – mentőszülők autizmusban
Honvédelmi nevelési program
EURÓPAI VESZÉLYESÁRU BIZTONSÁGI TANÁCSADÓK SZAKMAI TALÁLKOZÓJA BONN / GGVD – NÉMETORSZÁG (1) BIZTONSÁGI TANÁCSADÓK NEMZETKÖZI SZAKMAI EGYESÜLETE – BTE.
Annak, aki vár, az idő minden ajtót kinyit. A ChinaCham Hungary Célja és feladata 1.Kétoldalú gazdasági kapcsolatok elősegítése. 2.Kkv-k támogatása.
2011. évi Kereskedelemfejlesztési pályázat Bács Edit osztályvezető Ügyfélszolgálati és Stratégiai Elemző Osztály Szeged, január 19.
György István Ügyvezető igazgató Update software Magyarország Kft
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Az informatika szerepe a vállalati kultúra és versenyképesség javításában Dr. Kornai Gábor AAM Tanácsadó.
Concorde Hozamfizető Származtatott Befektetési Alap (EUR)
„LEHETŐSÉGEK, KIHÍVÁSOK” Lakitelek Népfőiskola január 25.
T UDATOS INNOVÁCIÓ VAGY MÓKUSKERÉK ? Locsmándi Alajos Budapest, szeptember 25.
Készítette: Grolyóné Szabó Éva május10.
Gyümölcsöző társadalmi vállalkozások - a Fruit of Care, mint társadalmi márka - ajándék, amivel kétszer ad.
TÉT Platform Egyesület 1132 Budapest, Borbély u Tel.: Csontos Csaba TÉT Platform Közgyűlés.
Magyar sikerek Kínában
Álljunk mindenben élre
A fejlesztés hatása a szervezetre
Alapfogalmak.
KÖRNYEZETTANULÁS A PEDAGÓGUSKÉPZÉSBEN
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek III. Szervezés és logisztika KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
A franchise gazda elengedhetetlen tulajdonságai és felelőssége Tóth-Zsédely Rita Otthon Centrum KKV Akadémia április 24.
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
JÓÜZLETAFRANCHISE Magyar Franchise Szövetség szakmai előadás
ELNÖKI BESZÁMOLÓ A ÉVI KÖZGYŰLÉSEN Rechnitzer János MAGYAR REGIONÁLIS TUDOMÁNYI TÁRSASÁG.
Innovációs zónák, klaszterek szerepe a regionális fejlesztésekben Szent István Egyetem Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet Dr. Nagy Henrietta,
66/ A megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató munkáltatók bemutatkozása Nagy Imréné.
Marketing mix.
HAGYOMÁNYOS ÉS ALTERNATÍV ÖSZTÖNZŐ ESZKÖZÖK AZ NFH TEVÉKENYSÉGÉBEN Pintér István főigazgató Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Országos Fogyasztóvédelmi.
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
Akkor és most – Az EU-hoz kapcsolódó üzleti várakozások hazánkban Petz Raymund GKI Gazdaságkutató Zrt.
Orvosoktatás Betegedukáció Egészségügyi programok szervezése, támogatása Részvétel szakmai szervezetek munkájában Egészségügyi kutatások, adatok közzététele.
Eladósodási pálya helyett új munkaerőpiaci megoldások Varga Mihály február február 17.
Make the Greener Choice Greener One Make the Greener Choice!
Migrációról iskolásoknak Iskolai projekt
Okos Jövő Fórum 2014 Smart Future Forum Okos Jövő Fórum 2014 A rendezvény koncepciója 2 2 Hagyományteremtő céllal megrendezett szakmai fórum az.
Kihívások a HR szakterület előtt Budapest, PSZE HR Szakmai nap Előadó: Rajnai Attila gazdasági vezérigazgató-helyettes.
Európa sereghajtói között Magyarországon 2007 óta 0,5%-kal csökkent a GDP-hez viszonyított díjbevétel Az európai átlag harmada, Hollandia és Nagy-Britannia.
INNOINFO, A VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉGI PORTÁL. Miben segíthet az Innoinfo projekt?  kkv-k marketing tevékenységének beindításában  márka/cég ismertségének.
Simon Gábor a Fogyasztóvédelmi bizottság elnöke Budapest, december 14. Együttműködés a fogyasztóvédelmi ügyek területén.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
E-számlázáshoz és e- dokumentumkezeléshez kapcsolódó pályázat a Támpont – Mester Kft. segítségével.
turizmusért felelős helyettes államtitkár
Közép - Dunántúli Régió Zöld Óvoda Bázisintézmény tevékenységei
Egyesületünk 10 éves. Alapítás 2003.december 8. Előadó: Vlaszaty Gábor Október 16.
Beszámoló a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság tevékenységéről (2010. október – május) 1/13.
VIII. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencia Az egészség dimenziói a táplálkozásmarketingben május Zamárdi.
ISMERD MEG HAZÁNKAT! ISKOLA MEGISMERÉSE, BEMUTATÁSA.
A kis- és közepes vállalkozások információs rendszerei Erdős Ferenc.
Diáktalálkozó Dél-alföldi Zöld Diákparlament I. ülése 2009-ben az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola szervezésében célunk, hogy a Zöld Diákparlament.
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
Budapesti liturgiai felmérés 2012 Válaszadók száma: 26 fő.
Az innováció, mint a versenyképes gazdasági növekedés alapja
INNO-REÁL Szövetség Civil Ágazati-szakmai Stratégiai Terv május 21.
Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.
MENTOR Nemzeti Beszállítói Program (előkészítés alatt)
Bányászati kommunikáció Koritár Henriett Koordinációs munkatárs - NFM Országos Bányászati Konferencia Március Egerszalók.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
Tapasztalatok az Együtt lépünk tovább szakmai műhely felméréséről TÁMOP
Adventure Works Értékesítési ajánlat, <év>.
roma integrációs modellek a közös sikerekért
Előadás másolata:

A Matrackuckó története 2006: első egység megnyitása Baja mellett Érsekcsanádon , családi vállalkozás; 2010: budapesti egység megnyitása; 2011: bajai szaküzlet megnyitása; 2012: Saját márkás matracok bevezetése, Franchise koncepció elindítása; 2013: Saját márkás termékkör kiszélesítése (ágyak kifejlesztése, varroda elindítása, gyapjú ágyneműk, párnák gyártása) 2014: További üzletek megnyitása (Budapest, Szekszárd) ; Törzsvásárlói, Nagyvállalati és KKV szektor kedvezményprogram bevezetése, Benyovszky Alvásközponttal együttműködési megállapodás megkötése, Franchise koncepció lezárása; 2015 World Sleep Day – Az Alvás Világnapja, Construma kiállításon való részvétel, Kecskemét szaküzlet megynyitása A Matrackuckó története Ki mint veszi ágyát, úgy alussza álmát!

A Matrackuckó szaküzlethálózat célja, hogy ne csak a legtehetősebbeknek legyen elérhető a pihentető alvás. Oktatva, figyelmet felkeltve szeretnénk az egész magyar társadalom számára elérhető közelségbe hozni azt a tudatosságot az alvással kapcsolatban, amely az egészséges életmód más területein – táplálkozás, mozgás – már fejlődni kezdett, javuló tendenciát mutat. 

Mit tehetünk az ágyunkban az egészséges és pihentető alvás érdekében? Az ágyadban csak aludj, vagy szeretkezz! A Világ alvás szakorvos egyesületének ajánlása 2012.

  A Matrackuckó szaküzlet az első olyan hálózat hazánkban, amely a tabut megtörve felvállalta, hogy a megfelelő ágy kiválasztása nemcsak az alvásunk minőségét javíthatja, hanem a szerelem testi beteljesülésének is fontos tényezője, katalizátora. Így született meg a „SZEXBIZTOS ÁGYAK”® termékcsaládunk és szlogenünk.

A tabu megtörése megszólította a sajtót és a közösségi médiát is! Index SZEXBIZTOS ÁGY SZAVAZÁSA A szexbiztos ágy egy olyan ágy? - amiben lehetetlen szexelni, ezért szexbiztos 219 db. - amiben tökéletesen lehet szexelni, ezért szexbiztos 582 db. - amit a rezsibiztos mintájára kinevezett szexbiztos használt 680db. Összesen 1481 szavazat

550 kilót bír el a szexágy!

Vásárlói vélemények Minden Vásárlónkat megkérdezünk a vásárlás élményéről. A válaszadók 97 százaléka határozottan ajánlana minket ismerőseinek. 3% ajánlana minket ismerőseinek. A Maximum elérhető 7 pontból átlag 6,65 pontot érünk el. Vágy ágyat vásároltam tőletek, teljesen jó termék az összeszerelése is egy szerű, de a csomagolásban vannak olyan lécdarabok (távtartók) amikre nincsen szükség az ágyhoz és ez sajnos nincsen megjelölve, hogy az összerakáshoz ezek nem kellenek. Bekavarnak aki először rakja össze az ágyat. Javasolom jelöljétek meg, hogy ez csak a csomagoláshoz kell. „Madarász István”

SZEXBIZTOS ágyak értékesítési aránya

Sajátmárkás termékeink értékesítési aránya 2012-2015

Sajátmárkás termékeink

Matrackuckó Szaküzleteink Találkozunk a Construma, Otthon design kiállításon! Köszönöm a figyelmet! Jó éjszakát!