Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Annak, aki vár, az idő minden ajtót kinyit. A ChinaCham Hungary Célja és feladata 1.Kétoldalú gazdasági kapcsolatok elősegítése. 2.Kkv-k támogatása.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Annak, aki vár, az idő minden ajtót kinyit. A ChinaCham Hungary Célja és feladata 1.Kétoldalú gazdasági kapcsolatok elősegítése. 2.Kkv-k támogatása."— Előadás másolata:

1

2 Annak, aki vár, az idő minden ajtót kinyit.

3 A ChinaCham Hungary Célja és feladata 1.Kétoldalú gazdasági kapcsolatok elősegítése. 2.Kkv-k támogatása. 3.Érdekképviselet A siker egyik titka a háttérismeret, a tapasztalatok megosztása és a vállalkozások érdekképviselete melynek helyszíne a - ChinaCham Hungary Gazdasági Kamara.

4 A kihívás helyszíne Becsült lakosság: 1.321 milliárd Össz. GDP: 4.401 milliárd USD 1 főre jutó GDP: 3315 USD

5 Ország információ és Gazdasági adatok Jogi és vám információk Utazási kedvezmények és infók Üzleti ajánlatok,szolgáltatások és hírek Klub nap, előadás és fórum.

6 információk  www.chinacham.hu www.chinacham.hu  Aktuális infók  Együttműködési megállapodások  Belépési nyilatkozat  Elérhetőségek:  0036-1-414-73-65  Titkárság vezető  Benkő Zsuzsa  Hétfőtől-péntekig  9-13 óráig

7 A folyton változó Kína  Az „Európa kapuja” státuszért folyó verseny  Nyelvi és jogi buktatók kiküszöbölése a ChinaCham Hungary közreműködésével

8 A kapcsolatok fontossága (Guanxi)  A Guanxi kiépítésének eszköze a testvérvárosi kapcsolatok létrehozása a ChinaCham Hungary segítségével.  A kapcsolati tőke szerepe Kína gazdaságában

9 A kínaiak „nem”-et soha nem mondanak. •Ismerősök •Barátok Talán •Marketing •Üzletkötés Esetleg •Diplomácia •Jogorvoslat •Hivatal Átgondoljuk = NEM A kelet-európaiak jobban megértik Kínát

10  Búcsúzóul egy kínai közmondás: „A lélek sugárzása széppé varázsolja az embert. Az ember szépsége összhangot teremt a házban. Az otthon összhangja rendet teremt a hazában. S ha az országban rend honol béke köszönt a világra.”

11 Köszönöm szíves figyelmüket!


Letölteni ppt "Annak, aki vár, az idő minden ajtót kinyit. A ChinaCham Hungary Célja és feladata 1.Kétoldalú gazdasági kapcsolatok elősegítése. 2.Kkv-k támogatása."

Hasonló előadás


Google Hirdetések