SZINGAPÚR Épül Szingapúr egyik büszkesége a Marina Bay Sands Hotel eszem.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ciprusi kaland.
Advertisements

Kína, Yunnan-tartomány
A világ csodái. A világ csodái Machu Picchu Machu Picchu az egykori Inka Birodalom romvárosa Peruban – a világ talán legizgalmasabb és legfestőibb.
Merengés a hidakról… Forrás: :01 9/egy_picit_drgabb_lesz.
Santa Fè, New Mexico, USA. Egy több, mint 130 éves csoda, évente 250
3. Ismerkedés a vízórával
Kárpátalja 4.Nap Igaz magyarnak lenni akkora teher , hogy aki sokat viseli, megerősödik. /Wass Albert/
Kibővített Rektori Kabinet Ülés Ráckeve január 13. KÖSZÖNTÖM A TANÁCSKOZÁS RÉSZTVEVŐIT! Balogh József kollégiumigazgató Tartalmas és hasznos munkát.
A jövő épületei Top 10.
Ein Gedi Botanikus kert Izrael
Mezopotámiai régészeti leletek
Incentive és prémium utak a Bono Utazási Központtól.
Dél Amerika Dél-Amerika területe 17 840 000 km² a Föld felszínének kb. 3,5%-a ös adat szerint népessége több mint 371 000 000. Területe alapján a.
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
Legyen az év fája Europában ! A csíkszentléleki hársfa.
Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.
A Hangzhou öböl hídja Kína
Befejezéséhez közeledik a világ legmagasabb épülete
Mgr. Gyurász Szilvia Balassi Bálint MTNYAI Ipolynyék
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Csodálatos képek Némelyiket el sem hiszed....
A világon a legmélyebb árok nem a „Csillagok háborújában”található, hanem Oroszországban A gyémánt kitermelésre használt óriási árok Oroszországban, Kelet-Szibériában,
Bizonyítások Harmath Zsolt.
Készítette: Dalkó Soma 7.a
Készítette: Bojtár Veronika
Eldőlt egy 13 emeletes társasház Kínában
Gyönyörű tényleg! Mint a festmény. Egy hely Kínában. Kattintásra.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
Készítette:Szőke Gréta
SOK CSODA, AMIT NEM ISMERSZ
A dán Odense Steel hajógyár konstrukcióját 2006
Készítette: Kern Franciska
Kormányszóvivői tájékoztató Az Európai Unió Strukturális Alapjainak magyarországi teljesítménye dr. Baráth Etele európai ügyekért felelős tárca nélküli.
Biztoskezdet gondolat a falakon túl A gyerekházon túl is élnek.
Dubai, a fények városa Szerző: Tari Tímea SZTE-GYTK
Szentgotthárd bemutatja: Mocskos Jövő? Danke, nein!
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
A tiszavirágzás „”Az apró kérész mindössze egyetlen napig él. Egyetlen napig. Mégsem sajnáljuk érte, hiszen ezen a napon csak annak él, amit szeret. Szárnyra.
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
Itt vagyunk mi.
Dubai "Egy más világ".
Huacachina Peru Peru délnyugati részén, a forró sivatagban, Ica város közelében van egy természetes kis tó: a Huacachina Oázis. A tó zöldszínű vize és.
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
Nehezen elképzelhető és érthető, hogy egy kiszáradt, eső nélküli sivatagi táj, tele óriási homokdűnékkel – tele van szórva tavakkal, amik „valószínűtlenül“évszázadokon.
BAHRAIN.
ZENE: Ana Bashak (Amal-Maher) AUTOKLIKK A Bahrein Királyság államformája alkotmányos monarchia. Az Arab (Perzsa) öbölben, Szaud Arábiától keletre fekszik.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
GYULA VÁROS Egy gyönyörű város sok szép kép kíséretében zene: Magna Cum Laude- Vidéki Sanzon /gyulai zkr./
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Az alaszkai Botanikus kert az 50 hektáros alaszkai Panhandle gyönyörű erdejét foglalja magába, ami Juneauban található. A botanikus kert virágai és.
 EU támogatásból Kemecse Város közösségi tereinek fejlesztése során több pontú beruházásként:  játszótér kialakítására;  a Répásy díszsírhely (Kegyeleti.
Készítette: Klenk Katalin és Szegedi Dóra
Torre pendente di Pisa elhajlástörténete harangjai adataileírása.
Készítette: Ipacs Cintia
A világ 7. legszebb villamosvonalán
NEM MINDENNAPI FOTÓK Családi fotó Párizs számítógépi-játék üzlet. Valójában, a padlóburkolat teljesen sík. ‏
Palota Casertában Luigi Vanvitelli olasz építész tervezte Casertában (Nápolytól északi irányban, mintegy 40 kilométrerre) a Burbon III. Károly által.
Arquitectura del futuro Marta Carretero Clic para avanzar.
Szeretnél átkelni egy ilyen Kattints!. Ha szeretnél látni egy lélegzetelállító tájat, akkor először bátran át kell menni a hatalmas szakadék felett ezen.
Buzgó-barlang Várhosszúrét
Merengés a hidakról… Forrás: :01
Sao Paulo.
Csodálatos képek Némelyiket el sem hiszed....
Kolozsvár.
Notre Dame Kolostor MONTSERRAT “A FEKETE MADONNA”.
Fordította: Hernádi István
Tiszta iszonyat a Wall-Street
A Hangzhou öböl hídja Kína
Előadás másolata:

SZINGAPÚR Épül Szingapúr egyik büszkesége a Marina Bay Sands Hotel eszem

Marina Bay Sands Skypark a világ legdrágább szállodája, a korábbi rekorder az Abu Dzabiban található Emirates Palace Hotelt megelőzve. Az építési költségek 1300 milliárd forintra rúgnak. Az ötcsillagos szállodában 2560 lakosztály, mozi, koncerttermek, múzeum, és még kaszinó is található. Marina Bay Sands Skyparkban fő kiszolgáló személyzet dolgozik, naponta több mint látogatót fogad. eszem

Az 55. emelet felett található medence pedig olyan érzést kelt, mintha a város felett úsznánk, nincs még egy ekkora medence a világon ilyen magasságban. Lenyűgöző látvány és érzés kiúszni a látszólag perem nélküli óriás vízfelszín szélére. A biztonságra is gondoltak. Ha valaki a látványtól elragadtatva magát „túl úszna” vagy öngyilkos akar lenni, úgy a pár méterrel lejjebb található, de felülről láthatatlan körbekerített medence részbe pottyan, ahonnét már nem lehet kimászni. A három tornyot átfogó fellegpark a hatalmas medence mellett még számos attrakciót rejt, 250 fa és 650 egyéb növény gondoskodik a dzsungelhangulatról a vasbeton konstrukció tetején. eszem

Kínai népzene (tai chi)