Fotó-összeállítás: Susánszky Ferenc Szöveg: Dékányné Szalai Katalin Dévaványa Felemelkedéséért Közhasznú Alapítvány, Somodi Mária Magyar Közlekedési Klub.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Közlekedés kerékpárral Hajdúböszörményben
Advertisements

Körös Volán Zrt évi utas elégedettség mérési eredményei Utas Elégedettség Mérés 2012.
Pályázati adatok: Projekt címe: „ A pedagógiai módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése Békéscsaba iskoláiban” Azonosító:
A Kerékpáros Közlekedés Előnyei. Magyar Kerékpárosklub Adatok Európából  Naponta 100 millió kerékpáros utazás  Több mint 300 millió kerékpár  Városokban.
BORZONTI TANULMÁNYI HÁZ. EL Ő ZMÉNYEK 2005-BEN AZ OTP FÁY ANDRÁS ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDETETT KÖZÉPISKOLÁSOK SZÁMÁRA. ENNEK CÉLJA AZ VOLT, HOGY OLYAN.
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság
Szektorok közötti együttműködés tapasztalatai a kerékpáros érdekképviseletben Csikai Mária Nyíregyháza, május 27. A program.
Kerékpáros Magyarország Program Bringázz a Munkába Kerékpárosbarát Település szeptember 16.
„ A régió, ahol íze van az életnek” A Dél-dunántúli Operatív Program pályázatai Kovács Zoltán Tervezési csoportvezető Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési.
Dr. Cser-Palkovics András polgármester Megújul városunk egyik főútja, a Mártírok útja.
Európai vonat Európa 2010 Kaposvár. benyújtja pályázatát az „Európa Kulturális Fővárosa 2010” cím elnyeréséért.
Kutatók (fejlesztők) éjszakája -2011
FOTÓ március 2010 Wuhan pályaudvar A legmodernebb kínai szupergyors vasút.
Kerékpáros stratégiák Pécsett
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
Budaörs Kistérség Többcélú Társulása november 24.
III. Magyarországi Klímacsúcs Szakmai Konferencia
1 Kerék-Pár a várospolitikában Kerékpárosbarát úthálózat tervezési eszköztára kis- és nagyvárosok számára Dalos Péter november 18.
Kerékpáros_hálózat_kutatás Bartus Tamás Mészáros Márton Tanszéki_Terv_
Közlekedés – Mozgásban a tudományok, november 10.
Innovatív elképzelések Győr közösségi közlekedésének fejlesztésére
Európai Mobilitási Hét – Autómentes Nap Fucsku Anita városstratégiai referens Veszprém Megyei Jogú Város – december 11.
Európai Autómentes Nap és Mobilitási Hét Tatabányán Oláh András
Európai Autómentes Nap Dévaványa ÖTLETEK – ADOMÁNYGYŰJTÉS – MEGVALÓSULÁS.
MUNKÁLTATÓI FÓRUM Ösvény Esélynövelő Alapítvány /Füzesgyarmat/ Békéscsaba, június 06.
Magyar Digitális Képkönyvtár az OSZK-ban Dunaújváros, Networkshop március 17.
Alapszint 2.  Készíts makrót, ami a kijelölt cellákat egybenyitja, a tartalmat vízszintesen és függőlegesen középre igazítja és 12 pontos betűméretűre.
Bringa - tekerj, hogy haladj Bringa - tekerj, hogy haladj Motiváció Máshol hogy csinálják? szeptember dr. Német Béla, tudományos munkatárs.
Bringa - tekerj, hogy haladj Bringa - tekerj, hogy haladj 4. A bringa közösség, és gazdaságfejlesztő szerepe 5. A bringázás kisteljesítményű.
„Bűnmegelőzési jó-gyakorlatok” „Biztonságos Élet-Tér” című bűnmegelőzési pályázat bemutatása Pópity Beatrix r.zls. bűnmegelőzési előadó.
A MÁV Zrt. pályahálózat helyzete, fejlesztése
Impact of Metro construction on the long term sustainability of a Metropolitan city: The case of Thessaloniki Szigetvári Andrea2014. április 7.
es RAT tervezés koncepciója Gila Gyöngyi Tervezési igazgató-helyettes.
Az elővárosi vasút rendszeréhez illeszkedő közúti közösségi közlekedési ráhordó hálózat kialakítása a Budaörsi kistérségben és a Zsámbéki-medencében KTI.
TÁRNOK – SZÉKESFEHÉRVÁR vasúti vonalszakasz kivitelezési munkálatai Kápolnásnyék - Gárdony vonalszakasz jobb és bal vágány átépítése.
4. számú főút Debrecen elkerülő szakasz
Fúrótorony katasztrófa, Mexikói-öböl,
MÁV - elővárosi vasutak: vonattal a városba
Kerékpárutak építésének engedélyezése
 Környezetünkre legalább annyi figyelmet kell fordítanunk, mint bármi másra az életben. A mai emberek nagyon keveset törődnek környezetükkel és egészségükkel.
„Kontra-fék” Kerékpáros konferencia Győr, szeptember 21.
Cím. Komlóska Község Önkormányzat nevében tisztelettel köszönti Önöket Köteles László Polgármester! Sajtótájékoztatónk témája: Közel 70 millió forint.
ügyvivő szakértő, országos versenyszervező
BUDAPESTI CORVINUS EGYETEM FŐVÁM TÉR MÁRCIUS 05. Tudnivalók az állásbörzére történő látgatásról.
Benedek Szabolcs: Focialista forradalom. Benedek Szabolcs 1973-ban született Budapesten 1975-től az érettségi Szolnokon élt A budapesti Közgazdaság-tudományi.
Rezonancia katasztrófák világunkban
Élményszerű tanulás tabletekkel
ÁROP-1.A.2. A polgármesteri hivatalok szervezetfejlesztése című pályázatban vállalt és megvalósított intézkedések felülvizsgálata ( ÁROP-1.A
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
A kerékpáros nemzet: jó példák Hollandiából Virág Álmos tudományos munkatárs.
Székesfehérvár helyi közösségi közlekedési hálózata
Magyar CIVINET második találkozója Székesfehérvár, Gertheis Antal, Városkutatás Kft. / Magyar CIVINET Titkárság.
A Gödöllői Királyi Kastély kiemelt projekt keretében történő fejlesztése Budapest, Vajdahunyad vára, február 24.
Sétahajózás a Dráván A Dráva, Magyarország egyik legvadregényesebb és legtisztább vizű folyója. Néha olyan érzése támad az utazónak, hogy egy dzsungelfolyón.
Szénási András Szilárd G0H05P
Spykee robot SZÁNTÓ ANDRÁS, XMPO09. Mi is az a Spykee robot?  WiFi-n keresztül vezérelhető kémrobot  otthoni megfigyelésre,  videotelefonálásra és.
Bemutatkozás – jelentősebb munkáink
Örökmozgó Kazinczi Cintia.
ELEKTRONIKUS KERÉKPÁR VÁLTÓ- RENDSZEREK KÖŐ KATALIN EC58AW.
Készítette: Peterdi Panna. Tartalom 1.Története 2.Felhasználói 3.Videó+film 4.Előnyei 5.Hátrányi.
Adatmegjelenítés (és fontossága, vizuális adatelemzés, az adatok első feltérképezése, adatok adekvát reprezentációja)
Budapest XXII. kerület Városház tér, Mária Terézia utca és Kossuth Lajos utca átépítése, megújítása Szilágyi Tibor Szakterületi vezető BKK Zrt
PÉCS VÁROS AUTÓBUSZOS KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSÉNEK MEGÚJÍTÁSA Tüke Busz Zrt november 6.
A GYSEV Zrt. szerepe a Nyugat-magyarországi közlekedésben A GYSEV Zrt. szerepe a Nyugat-magyarországi közlekedésben Előadó: Dávid Ilona, a GYSEV elnök-
Gyalogos és kerékpáros közlekedés
Készítette: Horváth Dóra
Megújul városunk egyik főútja, a Mártírok útja
TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás.
Hol található biztonsági megállóhely a vonalszakaszon?
Előadás másolata:

Fotó-összeállítás: Susánszky Ferenc Szöveg: Dékányné Szalai Katalin Dévaványa Felemelkedéséért Közhasznú Alapítvány, Somodi Mária Magyar Közlekedési Klub Egy élhető város a szomszédban Dévaványa

2/ március 31. Bicikliparkolók az egész városban Autóbusz állomás A buszváró ünnepélyes átadására november 20-án került sor. A program a DAOP kódszámú "A közösségi közlekedés versenyképességének növelése Dévaványán" című pályázat keretében valósult meg.

3/ március 31. és széles kerékpárút A városközpontban mindkét oldalon kétirányú kerékpárút van kiépítve a biztonságos kerékpáros közlekedés és az üzletek könnyebb megközelíthetősége érdekében.

4/ március 31. Kerékpárral a buszmegállóba Ez is B+R! A városból kivezető utak mellett lévő buszmegállóknál is lehetőség van lezárni a kerékpárokat.

5/ március 31. A buszváró A buszváró mögött található bicikli tárolókhoz lakatolják az utazók kerékpárjaikat, ahol közel 200 db kerékpárt lehet biztonságosan lezárni. A buszváróban mosdó üzemel, az üzemeltetését az önkormányzat közfoglalkoztatott alkalmazásával biztosítja Kerékpár a falhoz támasztva „megtűrt

6/ március 31. Kerékpárral vasútállomásra Vasútállomás Dévaványa Itt is lehetőség van a kerékpárok biztonságos tárolására.

7/ március 31. Cucc-cipelés kerékpáron Cucc-cipelés: pár éve a Magyar Kerékpáros Klubnak volt egy ilyen programja a Budapesti Autómentes Napon! A kerékpárok kerítéshez támasztása: amennyiben csak kikísért valakit a tulajdonos, nem szólnak érte. De az is lehet, hogy a kerékpár is utazni fog !

8/ március 31. Ez már a felújított Gyomai vasútállomás Gyoma a Bp- Békéscsaba- Lökösháza fővonali és a Vésztő- Dévaványa – Gyoma mellékvonali csomópont

9/ március 31. Emelt peronról a Bz-re is könnyebb a felszállás! Gyoma –Dévaványa – Körösladány – Szeghalom – Vésztő vonalon járó „Kispiros”. Sajnos a peron még nem minden állomáson van így kiépítve.

10/ március 31. Vizuális utastájékoztatás Gyoma

11/ március 31. Az állomáson kell a pontos idő! Az utas állandóan az kérdezi: hány óra, és mikor megy a vonat?

12/ március 31. „Gurul Ványa,” Autómentes Nap Az autómentes napot rendezi a Dévaványa Felemelkedéséért Közalapítvány Videó :

Előadás címe Köszönöm a figyelmet !