Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TÁMOP-6.2.2/A-09/2-2010-0040 Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TÁMOP-6.2.2/A-09/2-2010-0040 Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás."— Előadás másolata:

1 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára 2013. március 6.

2 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

3 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

4 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

5 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

6 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6..

7 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

8 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

9 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

10 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

11 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

12 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

13 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

14 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

15 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

16 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

17 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

18 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

19 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

20 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

21 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

22 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

23 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

24 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

25 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

26 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

27 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

28 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

29 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

30 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

31 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

32 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

33 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

34 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

35 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

36 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

37 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

38 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

39 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

40 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

41 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

42 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

43 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

44 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

45 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

46 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

47 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

48 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

49 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

50 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

51 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

52 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

53 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

54 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

55 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

56 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

57 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

58 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

59 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

60 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

61 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

62 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

63 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

64 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

65 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

66 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

67 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

68 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

69 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.

70 TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás a sürgősségi szakápoló- és a gyermek aneszteziológiai és intenzív szakápoló képzésben résztvevők számára március 6.


Letölteni ppt "TÁMOP-6.2.2/A-09/2-2010-0040 Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Ünnepélyes bizonyítvány átadás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések