PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Felvidéken jártunk Indulás • május 7.én 23 fővel indultunk szlovákiai célpontunk felé. A korai indulás nem törte jó kedvünket,
Advertisements

2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Ciprusi kaland.
Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
(Bedekovics Péter: London)
A mai expedíciónk: hogyan jut el a földgáz iskolánkba?
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
CSAPOD 2009 Vetítés nyári táborunk életéről … 1.rész.
Evőverseny. Egyszer a bárban… DE finom ez a rántott hal Na végre megvagy Petike Főnök,ez itt nem nekünk, D.M.E.M.K-s macskáknak való hely, ebből baj.
Összeállította: a szakkörvezető és a fotószakkör gyorssegély szolgálata Országjárás másképpen Bemutató a kollégium országjárás-vezető szakkörének szakmai.
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
A pillangó tanítása Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült mellette, és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy.
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
Leonardo da Vinci mobilitási projekt LdV-HU-10-IVT-1051 projekt Disszemináció február 24. Gundel Károly SZKI Alapítványi Est.
Giovanni pizzéria és söröző
A legszebb Szív.
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
CV avagy önéletrajzi csúcsmondatok eredeti helyesírással
Frappáns novella a szeretetr Ő l... ( munkatársi csapat épités)
Kedves kolléganők, kedves kollégák! Ahogy minden évben cégünk vezetősége meghívja Önöket a nyári szabadságolásra! ( Fürdőruha nem szükséges, egymás.
Hogy élted egyáltalán túl??
COMENIUS KINCSESSZIGET Erdélyi találkozó
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
Perzsa teleportál. Egyszer az erdőben … De jó itta fán, ugye Migotka. Az mi Nagyon.
A sütemény.
TRÉFÁK 6. saját gyűjtésből Készítette: Kovácsné Balla Györgyi.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Egy napom története Bemutatják a barátaim. Reggel felébredtem. Nagyon álmos voltam az előző esti huncutkodás miatt.
Nomád tábor Magyarkanizsán augusztus Egy kilenc gyerekből és kísérőként Dobszay Ambrusból álló kis csapat indult Magyarkanizsára élmény-táborba.
Olvasd lassan és csendben!.
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
Oxford Czinege Julianna Trinity Term Mi volt nehéz? Minden héten volt tutorialom, ami azt jelentette, hogy minden hétre kellett írnom egy dolgozatot.
A tanatológia oktatásának kihívásai
PARTY TIME ! Szokás szerint későn este benéztünk a hűtőbe.
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
VI. PR NYÁRI EGYETEM Félig teli Bordás Zsuzsa Kovács Bianka Páll Zsolt.
Szakmai gyakorlat Németországban CHEMNITZ 2011 júl. 31-aug 27 8 keresked ő, 8 szakács, 8 „ügyviteles”
Angliai Út Nyezsnyik Csaba. Angliába érkezés Érkezés repülő géppel (első repülés) Nyelvi felkészítés Családi elhelyezés (Rachel & Andy)
Olvasd lassan és csendben!
Portsmouth Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.
Énekel: Zdenka Lorencová
Ekkor még mindenki, friss és üde volt. A Szolnok Televízió is nyomon követett minket.
Anglia- Portsmouth.
Angliai tanulmányi út február március 16.
egy ici-picikét (Bokrétás András) Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Nem én voltam! Mennyivel jobb amit apuék isznak!
KÓRUS augusztus A súri táborban Hogy mit csináltunk?!  Főszerepet a gyakorlás, új énekek tanulása...
ERASMUS Schwäbisch Gmünd, Deutschland. Schwäbisch Gmünd Hangulatos, kedves kisváros Baden- Württenbergben, Stuttgarttól nem messze Télen-nyáron gyönyörű.
A lógósok. Na,itt van főhösnőnk aki… MOST KELT FEL?!
KÜLFÖLDI GYAKORLAT. Szabadidőmet nagyon ki kellett, hogy élvezzem mert nem volt sok belőle. Az első napokban még furcsa volt kicsit a közlekedés.
ARANYKÖPÉSEK (Bokrétás András) Ez egy ideális válás volt: a feleség a gyerekeket kapta meg, a férj meg a szobalányt. (J.Rivers)
Ez egy könnyed fogyókúra, amit mindenki be tud tartani...
Angliai gyakorlat Készítette: Merhelik Ákos. Szállás hely A szállás hely nagyon tetszett. Külön szobát kaptam. A házigazda nagyon rendes volt. Az étellel.
Készítette: Tomkó Márk Anglia - Portsmouth A munkatársak a Water Margin-ban nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, ezért hamar beletanultam az.
IRODALMI KINCSKERESÉS ERDÉLYBEN! Agg Anna Bajorfi Eszter Fekete Antónia Németh Cintia.
Határtalanul. 1. nap Utazás 04:15-kor indultunk el Győrújbarátról. 11-kor már a határon voltunk. A vámosok mindenkinek elkérték a személyi igazolványát,
Svédországi beszámolóm TanumStrand
Márk és Németország. Egy iskolai pályázat során tízen elindulhattunk Németországba. Ez az élmény amit kint átéltünk felejthetetlen számunkra. A táj egyszerűen.
Wrocław Green School 2016.
A királyréti kirándulás Azért tetszett a kirándulás, mert utaztunk kisvonattal is. Amikor leszálltunk a kisvonatról,a tanösvény felé vettük utunkat. A.
Előadás másolata:

PORTSMOUTH

AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami fent fogadott az csodálatos volt:

Portsmouth Amikor megérkeztünk kaptunk enni, inni és ellátogattunk a városba Asha-val meg tanárurral.

A ház ahol laktunk: Wendynek hivták a nőt akinél laktunk, Én és Gyuri de nagyon nagy szerencsénk volt. Sok volt az engedmény, nem volt megszabva mikor érjünk haza, és nagyon finom ételeket csinált a háziasszony, és mindig elbeszélgetett velünk, szóval mondhatom nagyon családias volt, ott a hangulat.

MUNKAHELY Ebben is nagy szerencsém volt A város egyik legnagyobb éttermében dolgoztam a WATER MARGINBAN. Itt igaz, sokat kellet dolgozni, de a munkatársak kárpótoltak mindent. DE 11:00-15:00- ig dolgoztunk majd volt olyan két órás szünet és 17:00-21:00- ig folytattuk. A szabadnap minden héten másképp volt, vagy kedd és csütörtök, vagy szerda és péntek.

Munkavégzés Első másfél héten a bárban dolgoztam. Itt megtanultam, milyen italokat kevernek össze az angolok, az egyik pl: ami meglepett sör szörppel, vagy limonádéval :D. Következőre, az étteremben voltam ahol néha felvettem a rendelést de inkább leszedtük az asztalokat, és megterítettük, valamint tisztán tartottuk az éttermet. Mosandókat kellet bevinni a mosókonyhába. Legjobb a konyha volt. A legtöbb időt a desszert szobában töltöttem a lengyel és az orosz lányokkal. Annyit ettem amennyit csak akartam. :D na meg oda kellet figyelni elegendő evőeszköz legyen az étteremben elkellet törölni az evőeszközöket, süteményes polcot feltölteni, ételes tálakat feltölteni.

Kiruccanások Ez minden napos volt. Minden este ig kint volt a csapat és sétálgattunk, buliztunk, na meg sokat poénkodtunk :D Ez nagyon felüdítő volt, bár sokszor fáradtan mentem ki a többiekhez mivel még munka után is kimentem a városba, hogy minden pillanatát kiélvezzem ennek a barátságos városnak.

LONDON Reggel 6:45 körül indult a vonat, és amikor odaértünk Londonba zsúfoltnak tűnt. Később még jobban bebizonyosodott,hogy mennyire zsúfolt. A sétálóutcán ahol kaptunk 3 óra szabadidőt, meglepődtem mert velem szemben kb: 2000 ember jött én meg oldalazva próbáltam kikerülni őket. De egyébként nagyon sok szép dolog található itt, de közel sem tetszett annyira mint Portsmouth.

HAZAJÖVETEL Nagyon nehéz volt a búcsú, a munkatársak nem akartak elengedni. De sajnos muszáj volt. Megbeszéltem velük ha elvégzem a sulit megyek ki és ők segítenek elhelyezkedni, úgyhogy biztosan mondhatom nagyon nagy haszna volt ennek az útnak.