Gere Bor Hotel **** Villány (2356-17.) Készítette: Héhl Leila.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Advertisements

Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Ha Te is szenvedélyesen szeretsz utazni, vagy szimplán csak szoktál utazni, akár a kikapcsolódás kedvéért, akár üzleti ügyben…
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Egymásra utalva – A szőlő-, bortermelés és az idegenforgalom közös fejlesztésének aktuális lehetőségei Borászati Konferencia Monor október 4. Pannon.
Kedves Pedagógusok! Tovább.
Szálloda. Szolgáltató üzem: olyan üzem / üzlet / vállalat, mely kézzel nem megfogható javakat kínál vevőinek, miközben anyagi javakat is felhasznál a.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
Lakner Zoltán.
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
ÓVJUK TESTÜNK-LELKÜNK EGÉSZSÉGÉT! T o u r i s t Manager T a n á c s a d ó BT. Miskolc 3532 Győri kapu 93 touristtt&chello.hu Telefon : 06-20/
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
Tájékoztató az Erzsébet Királyné Szálloda fejlesztési terveiről, az üdülő turizmussal kapcsolatos lehetőségekről Mezei Alíz, Erzsébet Királyné Szálloda.
Gundel Étterem Budapest.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
Tábori élménybeszámoló
F ARKASVÁR KONFERENCIA ÉS SPORTHOTEL * * Puskás Kata-Rácz Imre-Támba Judit.
E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Wellness lehetőségek A wellness, mint az egészségturizmus része.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Az animáció Kurzusvezető: Készítette: Dr. Tóth András Palla Melinda
Dr. Juhász László PhD. Docens1 Reformok útján Magyar Tudomány Napja 2007 november Tudományos Konferencia Turizmus – Vendéglátás Szekció Apartman-szállodák.
2010 Július 23.. Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Roose Magánkórházban egy szülés.
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
Készítette: Greges Dániel
Tokaji múzeum.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
Gödöllő és környéke kulturális turisztikai programjainak bővítése Előadó Maka Marianna TTF Nonprofit Kft.
JÓ REGGELT  !!.
ÜDVÖZÖLJÜKÜDVÖZÖLJÜK A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN! A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN!
Founded 1994 Visszatérő rendezvények Január 22.-ei hétvége: Pincéről Pincére – Variációk Vincére (Villányi borvidék) Április 27. – Május 1. :Villányi.
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
Ergonómia II. (vendégterek) Készítette: Ősz Dániel és Nagy Zsolt
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
tételhez (Hotel Európa Fit****, Hévíz). Hotel Európa Fit ****
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
Nagycenk-Széchenyi kastély
Tiszafüredi Halas Napok
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
KERESLET ÉS KÍNÁLAT AZ EGÉSZSÉGTURIZMUSBAN 3. Előadás/Szeminárium
Balaton „Tengernyi élmény itthon”. A legjelentősebb belföldi fogadóterület I-IX. hó: (22,2,%) A teljes vendégforgalom alapján második I-IX.
Hotel Kapitány **** Wellness és konferencia Sümeg.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT,
AUSZTRIA- LINZ PÄDAGOGISCHE HOCHSCHULE OBERÖSTERREICH.
Erasmus+ MÉSZÁROS VIVIEN 11. I.
Ahol az elegancia dolgozik.
India legdrágább vonata a
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium Kollégiuma Balatonalmádi, Rákóczi u
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Előadás másolata:

Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila

A Hotelról A Borászatban elért eredményekhez méltóan, és egy rég dédelgetett vágyálom valóra válásával született meg 2008-ban Gere Attila családi vállalkozásának újdonsága: a korábbi Panzió teljes átalakításával, és kibővítésével felépült Crocus Gere Bor Hotel -Wine Spa****, mely egyedi szolgáltatásokkal, és különleges hangulattal várja a Villányi Borvidék, és a Gere borok kedvelőit.

A négycsillagos, családi hotelben 25 db otthonos és jól felszerelt szoba garantál kényelmes pihenést. A Wellness & Spa harmóniában a Crocus Wine Spa vinoterápiás szolgáltatásaival biztosítják a teljes testi-lelki feltöltődést, a szőlő és bor alapanyagú, saját receptúra alapján készített kozmetikumokkal végzett kezelésekkel.

Az elegánsan berendezett szobák békés éjszakákra invitálják, az étteremben pedig ízletes magyar konyhát kóstolhat a villányi térség legmagasabb minőségű borainak kíséretében. Vezeték nélküli internet a Crocus Gere Bor Hotel Wine Spa teljes területén ingyenesen elérhető.

Az üzleti élet is megtalálja a számára megfelelő helyszínt a hotelben, hisz egy 50 fős, modern technikai eszközökkel felszerelt, autentikus konferenciaterem is várja a különböző jellegű összejövetelek, tréningek résztvevőit. A hotel vendégeinek a szabadidő eltöltésére is számtalan lehetősége nyílik: borkóstoló programok, Pincészetlátogatás, Látványpince látogatás, Birtoklátogatás szakvezetéssel, programszervezés a környéken.

A szobákról bővebben Az új épületszárnyunkkal két szinten 12 darab 2 ágyas superior kategóriájú új szobával, valamint 2 darab családoknak kiválóan alkalmas 4 ágyas superior szobával gazdagodott kínálatunk. A 11 db régi szobát standard szobaegységekként teljesen felújítottuk és a szálloda kényelmi fokozatához igazítottuk.

Konferenciaterem és rendezvényszervezés Villány szívében kínálnak egyedi, autentikus helyszínt 80 fős modern konferenciatermükben rendezvények, top-manager meetingek, kisebb létszámú továbbképzések, csapatépítő tréningek, céges kirándulások és esküvők számára.

Programok Villány és a borvidék adta számos népszerű rendezvényen kívül egyedülálló programokat kínálunk. A teljesség igénye nélkül: pince-, borászat és birtoklátogatás, borkóstolás, szőlőhegyi piknik, drávai sétahajózás és lovas kocsikázás.

Árak Ft/fő/éjszaka a legolcsóbb – amely egy ágyas és reggelit tartalmaz Ft/fő/éjszaka a legdrágább – amely 4 ágyas és félpanziót tartalmaz Ezek az árak hétvégén magasabbak!

Elérhetőségek Cím: 7773 Villány, Diófás tér Telefon: 72/

Köszönöm a figyelmet!