Info feladat Otthon megcxsinem normálisan. Medveállatka Logo helye.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
TAKÁCS BENCE „Az ember mániákusan, veszendően, a pokol és a halál határán vágyódik valaki után; keresi, kergeti, hiába, míg az élete elsorvad a nosztalgiában.”
Advertisements

SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed???
SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok.
Digitális hősök Emblematikus mesefigurák a gyerekek hétköznapi életében Kassay Réka BBTE, Kolozsvár.
8 Klikkelj az egérrel!.
Az Élet Igéje április.
9.a.
Kereső program használata Készítette: Berger Nikolett
Vásárolj kutyát!. Ha szükséged van valakire, aki behozza az újságot, nem szakítja el, de gondosan kitépi a sportrovat oldalait...
Purple Day 2011 Előadás Köszöntök mindenkit, K L-nak hívnak a EBOC alapítvány képviseletében jöttem hozzátok. Remélem nem baj, ha tegeződünk, csak a könnyebbség.
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
Az állatok olyanok, mint az emberek, mert… Ők is szeretnek játszani
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Készítette: Novák Edvin
Készítette: a Dalai Láma
A 9.B osztály Az osztály (eddigi) említésre méltó jelenetei. Sajnos az avatóról van még csak képünk, de majd később csinálunk. Na de nem ilyeneket :
Hogyan legyünk jó tanulók?
Számitástechnikai alapismeretek
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Kutya nélkül élni lehet,de nem érdemes.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
ÖKOLÁBNYOM Név:Fazekas Réka Bettina
A sütemény.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Nagyböjt, az újrakezdés lehetősége!
Így kezd ő dött Anyuci hasában vagyok. Els ő napjaim idekint…. Nem Is Olyan Rossz Idekint.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Szerző: a szövegek és képek az internetről
Érdemes végignézned e képsort!
Schönherz Zoltán Kollégium
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
Engedd / Engedj közelebb
Olvasd lassan és csendben!.
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
Pumpus, a családi kutya gazdit keres!
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Ébresztő!.
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Asztal- és életközösség Jézussal
„Mi dolgunk a világban?”
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Kedves Fiam ....
Idézetek kutyákról.
NEM MINDIG KÖNNYÜ SZÜLÖNEK LENNI...
Törköly Rózsa: Csonkig kell égni
”Ne szégyelld te azt, hogy szereted az állatokat. Ne röstelled, ha egy kutya közelebb van a lelkedhez, mint a legtöbb ember akit személyesen ismersz."
Látjátok! Ők az ellenfelek…
Kapcsolataim a neten. Bemutatkozás a virtuális világban – magunkról a Facebook-on.
Fogalom Kérdezz! Felelek.
Néhány jótanács prezentációk készítéséhez
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Olvasd lassan és csendben!
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Ha valóban szeretnél változtatni
Születésnapodra sok szeretettel
Bölcsességek, aforizmák
Egy csokorra való állat;) Olaszországban sokféle állattal találkoztunk, néhányat meg is örökítettünk, elsősorban ezeket is vejem;) Egy kis csokorra való.
Szent Miklós a hulló hóban puttonyával körbejár
Miért van egyes férfiaknak kutyájuk nő helyett? 1. Minék később ér a férfi haza, a kutya annál inkább örül.
BARÁTSÁG Anikónak szeretettel.
Egészséges Windows. A mai világban a számítógépek szerves részei lettek a mindennapjainknak. Mindenki otthonába előfordul, és rengeteg munkahely igényli,
Gyakorló óra 5/12.
Biztosan tapasztaltátok már, hogy manapság 2010-ben a számítógép elengedhetetlen az életben a tanulásban és a tanárok munkájában is. Nos mai beszámolóm.
Miért válaszottam a BME-VIK-et?
Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok.
Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok.
3. osztályban.
Előadás másolata:

Info feladat Otthon megcxsinem normálisan

Medveállatka Logo helye

Kik a csapatunk tagjai? Luc Anna Réka Bartek Enikő

Anna Osztályunk egyik legjobb röpise, nehéz olyan labdát adni neki, amit ne tudna visszaütni. Ha mégsem sikerül, akkor se búsul, vidám természetű. Nyomozó szeretne lenni, s erre készülvén egy csomó krimisorozatot néz. Mindig van valami mondanivalója, sose ül csöndben. Órákon figyel, dolgozatai általában ötösek szoktak lenni. Imádja a kutyáját, Peggi-t, aki amúgy beagle, nagyon sok trükköt tanított neki.

Bartek Ismeretes különleges családjáról, illetőleg a nagymamájáról, aki szerintünk egész nap érdekességekkel tömi Bence fejét. Állandóan az index.hu-t bújja, mindig naprakész valami témával, amivel elhúzhatja az órát. Törött iPhone-ján mindig található valami vicces kép, amiket különösen szeret mutogatni még azoknak is, akikről tudja, hogy egyáltalán nem érdekli.

Enikő Enikő egy fizikailag 15, szellemileg 5 éves lány. Számítógép mániás, sorozatfüggő (science fiction, vagy misztikus, esetleg dráma) és van egy Virsli névre hallgató tacskója. A telefont szinte sose veszi fel, pedig mindig nála van. Elengedhetetlen tartozéka a kistáskája, melyet még feleléshez is csak nagy unszolásra vesz le. Mindig van nála zsepi és legalább két fülhallgató. Ha a büfébe megy, ott csak kétféle dolgot vehet: „Dupla Snickers-t” vagy „egy kólát”.

Luca Ha az idegességet kéne definiálni, a „képe” részhez odaírhatnánk: Csak nézz Lucára a kémia-tézé előtt. Szereti Rékát idegesíteni és kiborítani :) Negyedik osztálytól fogva hordja elmaradhatatlan kistáskáját, melyben a tartós elemtől a nyakláncig minden megtalálható. Osztályunk legmagasabb lánya, két testvérrel, egy macskával, s egy akváriumnyi (állandóan változó egyedszámú) díszhallal büszkélkedhet.

Réka Állítólag ő az, aki tanulni is szokott. (De ez nem látszik) Szereti a focit, főleg a PSG-t. Szabadidejében fotókat készít (ami mellesleg gyönyörűek és a fészbúkon megtekinthetők és kedv szerint lájkolhatók!) Szeret enni (ez se látszik, csak szerinte), szereti az állatokat, van is neki három, Mali, a tengerimalac, Caesar, a németjuhász és Kormy, a macska is az ő szeretetét élvezik. Minden nap más színű körömmel jön. Jó, majdnem minden nap.