A DEBRECENI REFORMÁTUS EGYETEMI GYÜLEKEZET LELKÉSZÉVEL Interjú Püski Dániellel.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hosszú útra indultunk…
Advertisements

2013. Március A Figyelem felhívása a FELELŐS ÁLLATTARÁSRA * Fontos az állatok védelme számunkra * Napjainkban felkapott téma  Média * Fókusz.
MILLIÁRDOK! FORINTOCSKÁK? figyelem: hatékony szponzoráció
A kiemelt projekt tapasztalatainak hasznosítása „Tett - Program az áldozatokért és tettesekért” nyitókonferencia december 16. Siófok Lénárd Krisztina.
 Felkészítések  Szakmai műhelyek  Módszerteni szakmai kiadványok összeállítása elkészítése  „Szín-Tér” klub-éjszakai-ping-pong  Készszégfejlesztő.
legszimpatikusabb maileknek,
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
Az úgy kezdődött, hogy… Tavalyi előadás a digitális tankönyvekről :
Zalai Falvakért Egyesület Zala megyei Önkéntes Centrum.
E-learning alapú távoktatásos képzés
Goronné Ondré Katalin Bihari Mentor Hálózat kiépítése a résztvevő szemével.
Eurosport Média ajánlat 2014.
Tájékoztatás a munkaerő-piaci szolgáltatásokról
Európai Lányok prezentációja Révai Miklós Gimnázium és Kollégium Győr,
Móra-Partner Foglalkoztatási és Szociális Közhasznú Társaság
Önkéntesség Miért is jó a Nyíregyházi Főiskola diákjaként önkéntes munkát vállalni és miért különösen jó ez egy Tanodában? Készítette: Hajdu Zsolt és Dudás.
5. a osztály. Palackokat és egyéb üreges testeket polietilénb ő l, PVC- b ő l és egyéb m ű anyagból lehet el ő állítani, fúvással. Mib ő l áll a PET-
ORSZÁGOS MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÓ ÉS SZAKMAI TÁMOGATÓ HÁLÓZAT
Gyermekek és fiatalok drogalternatíva programja Tiszavasváriban Zárókonferencia Társadalmi Megújulás Operatív Program /
Kisvállalkozói Szakirány Belső vállalkozásokkal dinamizálni a nagyvállalatokat! Kisvállalkozói Szakirány!
TÁMOP B-11/ „Életút a párkereséstől a jól működő családig”
TÁMOP / „Munkába lépés” A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP.
EDK -k az EDM -ért Evangéliumi Diák Körök az Evangéliumi Diák Misszióért.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Foglalkozási Rehabilitációs Szolgálat működése Előadó: Pátkai Andrásné szolgálatvezető Budapest, 2006.október 24.
Tedd fel a kérdést magadnak: Miután elolvastad a levelet!!!
Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?"
TÁMOP /2/B PROJEKT Network-Együttműködés-Tudástár szakmai támogató hálózat kiépítése a Dél-Dunántúli Régióban Szénássy Gábor projektmenedzser 2010.
TÁMOP / Humánszolgáltatások szabaduló fogvatartottak részére.
A munkaügyi központok szerepe a fogvatartottak reintegrációjában Janovics Lászó főigazgató Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
ERŐSSÉGEK Hitbizonyosság Kommunikáció Nyitottság Közösség Tálentumok Szervezettség Együttműködés Segítőkészség Jó hangulat Egyeztetés Van lelkigondozás.
GOLDEN GLOBE Kft. Bearanyozzuk az életét! Szeptemberében vettük át a már jól bejáratott és megfelel ő vev ő körrel rendelkez ő céget a Golden Globe.
Sok ember sétál ki-, be az életedben
A Balaton földrajza.
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad a levelet!!!
ORSZÁGOS EVANGÉLIKUS INTÉZMÉNYVEZET Ő I ÉRTEKEZLET Püspöki tájékoztató D R. F ABINY Tamás.
TÁMOP-3.4.4/B-08/1  Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében regionális tehetségsegítő hálózat, a tehetségsegítés terén szakmai együttműködési rendszer kialakítása.
Debreceni Egyetem Agrár és Műszaki Tudományok Centruma Logisztikai Koordinációs Központ Logisztikai szakemberigény, képzési igény, elvárások és tények.
Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű.
Kárpátaljára megyünk… A Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon Missziói Terepgyakorlatának bemutatása MTGY.
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régió
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
A könyvtár, mint közösségi tér. Tények a VPG könyvtáráról A könyvtár állománya: dokumentum Tartós tankönyvek:4 000 Periodikák :
ZIG-ZUG SIKER A SZÍNHÁZBAN!
Szociálpolitikai keretek
Funkciói, feladatai és területei
Migrációról iskolásoknak Iskolai projekt
NATIONAL FRIENDSHIP WEEK Sok ember sétál ki-, be az életedben De kevés az igaz barát, aki otthagyja lábnyomát a szíveden.
"Új látásmód" érzékenység, innováció és közös tanulás a látássérült emberek munkaerő-piaci re/integrációjáért TAMOP /
Beszámoló a Zöld szemüveggel a fenntartható életért projekt megvalósításáról Dr. Budayné dr. Kálóczi Ildikó a projekt szakmai vezetője Debrecen, 2009.
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad ezeket a gondolatokat!
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
Fels ő - Répcementi Kistérségi Foglalkoztatási Információs Pontot (FIP) M ű ködése.
Péter Katalin December 2. Aszód.  Hol dolgozik?  Hogyan?  Kikkel?  Milyen tevékenységeket végez?  Milyen eszközöket használ?  Mit szeret csinálni?
HEKS = Hilfswerk der Evangelischen Kirchen der Schweiz Svájci Protestáns Egyházak Segélyszervezete.
Adósság a b ű n miatt Pecznyík Pál verse. Urunk Te jól tudod, ki alkottál minket, Súlyos b ű n-adósság terheli lelkünket.
Adventi forgatag Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola december 19.
5 napos program szóbeli asszociációs játékok Dixit-kártyákkal Célok: - Ismeretbővítés a média világából - Képességfejlesztés - Játék - Kikapcsolódás.
2006.szept. 9.Job(b) a nőknek Női Vállalkozói Klub Projektbemutató prezentáció CSAK SEMMI PÁNIK… Job(b) a nőknek - A nők vállalkozási esélyeit támogató.
Sásdi Faodu Egyesület 2001 – től napjainkig. A kezdetektől vállaljuk a sásdi térségben élő hátrányos helyzetű fiatalok összefogását és támogatását, a.
Az Anthropolis Egyesület
PRbiotikum, avagy kategória- építés a PR eszközeivel Tudatos márkaépítés a PR és a marketing együttműködésében Rózsa Iván, kommunikációs igazgató Dr Kovács.
Új Magyarország Fejlesztési Terv Egészségügyi fejlesztési lehetőségek Gál Ilona közgazdasági szakállamtitkár Új Magyarország Fejlesztési Terv Egészségügyi.
„NŐ AZ ESÉLY” TÁMOP B-2- 12/ A romák munkaerő-piaci reintegrációjának elősegítése, -A TÁMOP B-1-11/1kiemelt projektre épül,
Fogyatékosok Napközi Otthona
TÁMOP / A fogvatartottak többszakaszos, társadalmi és munkaerő-piaci reintegrációja és az intenzív utógondozás modellje A projekt megvalósulása.
Szombathelyi Szolgáltatási pályaorientációs feladatai
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Előadás másolata:

A DEBRECENI REFORMÁTUS EGYETEMI GYÜLEKEZET LELKÉSZÉVEL Interjú Püski Dániellel

Püski Dániellel beszélgettem, a Debreceni Református Egyetemi Gyülekezet lelkészével. A Gyülekezet már számos kiállításnak és fiataloknak szóló programnak adott otthont.

Kérdéseink A Vagyok, aki vagyok kiállítás megalkotása  Hogyan találták ki?  Mi volt a kiállítás célja?  Ki volt a célcsoport?  Mib ő l finanszírozták a kezdeti költségeket?  Hogyan szállítják az eszközöket?  Hol tárolják ő ket?  Hogyan választják ki a helyszíneket? Hosszú távon hogy lehet biztosítani egy ilyen kiállítás fenntarthatóságát? Mire kell különösen figyelnünk a saját kiállításunknál? Hogyan kell kalkulálni a humán er ő forrással?

Vagyok, aki vagyok interaktív önismereti kiállítás kitalálói és megvalósítói a Gyülekezet lelkészei, Arany Barbara és Püski Dániel Facebook-art az elemek úgy lettek megtervezve, hogy az önkéntesek össze tudják állítani a kiállítást vándorkiállítás – a szállítás és elhelyezés a befogadó feladata

A Gyülekezet korábbi munkái Végig a 66-os úton – Interaktív kiállítás a Bibliáról Játék az élet, az élet nem játék  Önkéntesek képzése animátornak  2 féléven keresztül heti rendszerességgel foglalkozások tartása egyetemisták számára  élménypedagógia Kontrasztkiállítás befogadása  Ehhez a debreceni középiskolák felkeresése  El ő adások  Folyamatos promóció  Két f ő állású ember – a Munkaügyi Központ által  Önkéntesek a Gyülekezetb ő l – 25 f ő beosztva a f ő állású foglalkoztatottak mellé

Fenntarthatóság Mi határozza meg, hogy meddig életképes egy vállalkozás?  a team életciklusa - mennyi id ő re álltak össze  anyagiak  kreativitás  megfelel ő ismertség ű és jól beágyazott vezet ő, aki a program mögé áll

Hibák, amikkel lehet számolni feladatok megosztása – time management, kreativitás, emberek ösztönzése, célcsoport megszólítása, költségvetés mindenhez kell egy hozzáért ő ember jó hangulat kell

TANDEM Köszönjük a figyelmet!