Halld az angyalujjongást, Zeng az Istengyermekről

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Sámuel királlyá keni Sault
Advertisements

Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
Jézus te vagy minden álmom
Gitáros énekek.
Gitáros énekek.
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Feltámadt ! – húsvét után…
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
JÓ REGGELT !.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
„…Jézus megüresítette önmagát, szolgai formát vett fel, emberekhez hasonlóvá lett, és magatartásában is embernek bizonyult; megalázta magát, és engedelmeskedett.
 Evangéliumi részlet Szent Lukács könyvéből
Örvendjetek, vigadjatok,
Jézus, tiszta lényed nézve,
BETLEHEM.
Dicsérjed Uradat! Pecznyík Pál verse. Dicsérjed Uradat Istennek h ű népe, Te vagy országának, legfényesebb éke.
Örvendjetek, vigadjatok,
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Mi csak vándorok vagyunk itt a földön, vándorként éljük életünk,
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
Megölték a Bárányt, de Rá dicsőség várt, az átszegzett kezek győzelmet hirdetnek. Ő az Úr, Ő az Úr, éneklem, Ő az Úr. És Ő él, IGEN ÉL, élek, mert Jézus.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Áldjad én lelkem a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Hárfa és lant, mennyei angyali hang, mind az Ő szent nevét áldják.
Itt van Isten köztünk; Jertek őt imádni, Hódolattal elé állni
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Dicsőség mennyben az Istennek. Dicsőség mennyben az Istennek
Új hálaének áldja Istent
Itt vagytok ? Jó reggelt ! Álmos vagyok….
Örvendjetek. 1. Örvendjetek, vígadjatok, Mert ím az Úr feltámadott, Szent hitünknek ez ad új erőt, Íme igazat mondott!
Adj hálát Istennek Szívvel, szájjal, élettel, Ki most is mindent jól Cselekszik mindenekkel! Csak jót ad nekünk is Mi bölcsőnktől fogva, Nagy irgalmasságát.
Zengjen az ének, vígan szálljon Hálaadás az Úr elé! Örvendező szent szolgálattal Menjen eléje, ki övé, És a föld, tudja meg: Alkotó Isten, Ő az Úr! Menjetek.
Csendes éj, szentséges éj! Mindenek nyugta mély; Nincs fenn más, csak a szent szüle-pár Drága kisdedük álmainál. Szent Fiú aludjál, Szent Fiú aludjál!
Református istentisztelet 2014 december 21 advent negyedik vasárnap.
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Szent vagy, szent vagy, szent vagy Végtelen és nagy! Énekünk e reggelen Újra zeng neked! Egy személyben három, Teljes égi lény vagy. Ó örök Isten, Áldjuk.
Szent győzedelmes élet, Melyből erő fakad. Legyen te osztályrészed
Advent alatt ti földön él ő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
Hittem benned, s most íme zengem Irgalmas nagy tetted ezért.
JÓ REGGELT !.
Légy áldott Isten, Fiad úgy szeretett, Hogy a fán szenvedett értem és mennybe ment! Halleluja, hála néked, Halleluja, ámen! Halleluja, hála néked, Ébreszd.
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
Ó jöjjetek hívek ma lelki nagy örömmel, A jászolhoz Betlehembe jöjjetek el! Megszületett az angyalok Királya: Ó jöjjetek, imádjuk, Ó jöjjetek,
Jézus hű Megváltó.
Megváltóm, elfogadtalak! Szívem örül, az üdv enyém,
55.
Évközi 2. vasárnap Január 15. – „A” év.
Urunk megkeresztelkedése
Évközi 3. vasárnap Január 22. – „A” év.
JÓ REGGELT ! 4.
Harmatozzatok égi magasok
Jó reggelt! ADVENT 3..
Szent vagy, szent vagy, ó, Uram, a Menny és a Föld Rólad énekel.
„…Jézus megüresítette önmagát, szolgai formát vett fel, emberekhez hasonlóvá lett, és magatartásában is embernek bizonyult; megalázta magát, és engedelmeskedett.
71 b.
11.
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
93.
Jézus hű Megváltó Isten áldott Szentje Égi Főpap, Úr és Király
44.
Ó édes Jézus, ég és föld dicsőséges királya, Hozzád repes az angyalok alázatos imája. Édes igád terhe ellen föllázadt a gonosz szellem, Szívek trónját.
97.
Előadás másolata:

Halld az angyalujjongást, Zeng az Istengyermekről Halld az angyalujjongást, Zeng az Istengyermekről. Teljes béke, mit hoz, lásd, Isten és az ember közt. Dalra kelj, te földnek népe, Angyalokkal hadd dicsérje Dalod Isten szent Fiát: Drága újszülött Királyt. Halld az angyalujjongást. Jézus Krisztus itt van, lásd! Dicséretek – 110/1

Krisztus, kit imád a menny, Úr a nagy világ előtt, Köztünk íme megjelent, Szent szűz az, ki szülte Őt. Dicsősége eget áthat, Isten Ő, ki porruhánkat Földön élni vette fel. Jézus Ő, Immánuel! Halld az angyalujjongást. Jézus Krisztus itt van, lásd! Dicséretek – 110/2

Üdv a békét szerzőnek, Nap Ő, megvilágosít, Ő az élte mindennek, S üdv a bűn honában itt. Született, hogy meg ne haljunk, Született, hogy feltámadjunk, Született, hogy szülessünk, Hogy Szentlelket vehessünk! Halld az angyalujjongást. Jézus Krisztus itt van, lásd! Dicséretek – 110/1