Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Dafen - Kína A "hamisítók" városa.
Advertisements

Peterhof, vagy másképpen a Nyári Palota a legrégibb és a legleny ű göz ő bb valamennyi pétervári uralkodói rezidencia közül, 29 kilométerre fekszik a.
A világ csodái. A világ csodái Machu Picchu Machu Picchu az egykori Inka Birodalom romvárosa Peruban – a világ talán legizgalmasabb és legfestőibb.
Kormányszóvivői tájékoztató NYUGDÍJ-INTÉZKEDÉSEK 2006.
World’s Largest Cavern Discovered In Viet Nam in1991 World’s Largest Cavern Discovered In Viet Nam in1991 ` A világ legnagyobb barlangja, 1991-ben Vietnam-ban.
Kárpátalja 4.Nap Igaz magyarnak lenni akkora teher , hogy aki sokat viseli, megerősödik. /Wass Albert/
Alp ok területén Berchtesgaden Nemzeti park A németországi Berchtesgaden nemzeti park délkelet Bajorországban, közel a német – osztrák határhoz nevezetes.
AZ AJANTA BARLANGOK INDIA.
Aquila Medical Center Alsóörs. Aquila Medical Center Alsóörs.
Indonézia, 2004 CUNAMI.
Cseh nyelvről fordította K.P.
NYON 1.
A Hangzhou öböl hídja Kína
FOTÓ március 2010 Wuhan pályaudvar A legmodernebb kínai szupergyors vasút.
EUROPA A DUNA hosszában A Duna, mint a második legnagyobb folyó földrészünkön(az els ő a Volga) kilométer hosszan nyújtózik. A Fekete-erd ő ben.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Split Dalmácia központja
A földfelszín domborzata
Magyarország Természeti Kincsei
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Stromboli (felszínalaktan)
Ilyenek vagyunk mi A NAGYPELESEKEI ÁLTALÁNOS ISKOLA II. OSZÁLYA.
3. nap.
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
EUROPA NAGY FOLYAMA A DUNA.
Nukleáris non-proliferáció az Atomsorompó Egyezmény keretein belül
Cseh nyelvre fordította:
A Balaton földrajza.
~építészet, szobrászat, festészet~
Farkas utcai református templom, Kolozsvár
– A Maldív Köztársaság szigetország az Indiai-óceánon, India délnyugati csücs- kénél. 26 atollból, 1192 szigetből áll, ebből 202 lakott, további 87 a.
SOK CSODA, AMIT NEM ISMERSZ
Világ legrégebbi még lakott városa
Éjféli nap a norvégiai Lofoten szigeteken.
Erről a hídról a következő kockán kapsz információt:
BELLEZAS DE PERSIA IRAN.
Cseh nyelvről fordította K.P.
A függő Buddha Kolostor
1. Egy széler ő m ű park építése a tenger közepén A XXI. század néhány mérnöki csodája.
Észak Korea Dél Korea 조선민주주의인민공화국 대한 민국.
1. feladat Egy 16 m oldalú szabályos háromszög alakú füves rét kerületén valamely csúcsból kiindulva méterenként elültettünk egy répát. Aztán kikötöttük.
Impact of Metro construction on the long term sustainability of a Metropolitan city: The case of Thessaloniki Szigetvári Andrea2014. április 7.
VERS RÓLAD.
Magyarország néhány diában
Magyarország néhány diában
Gyöngyös jellegzetességei
Aiguille du Midi Autoklikk 5mp.
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Rezonancia katasztrófák világunkban
Phong nha barlang vietnám a világ legnagyobb barlangja
CAPRI ANACAPRI Továbbítás kattintásra.
Szent Bernadette.
SZINGAPÚR Épül Szingapúr egyik büszkesége a Marina Bay Sands Hotel eszem.
...csábítják a turistákat a kínai utazási irodák.
 A nemzeti park a Természetvédelmi Világszövetség meghatározása szerint olyan terület, amelynek ökológiai egységessége megőrzendő a jelen és a jövő generációi.
Szeretnél átkelni egy ilyen Kattints!. Ha szeretnél látni egy lélegzetelállító tájat, akkor először bátran át kell menni a hatalmas szakadék felett ezen.
Titicaca-tó 3821 méterrel a tengerszint felett fekszik, és ezzel a világ legmagasabban fekv ő hajózható tava. Az Andokban található, Peru és Bolívia.
Az Indiai Nagy Fal.
Buzgó-barlang Várhosszúrét
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
régi magyar nevén: Veres-tó)
A Békás-szoros egy tektonikus eredetű szurdokvölgy, amelyet 1971-ben védetté nyilvánítottak, jelenleg a Békás-szoros a Nagyhagymás Nemzeti Park része.
Indonézia, 2004 CUNAMI.
TÚRA A A FOGARASI HAVASOKBAN
KAPRUN.
Notre Dame Kolostor MONTSERRAT “A FEKETE MADONNA”.
Tiszta iszonyat a Wall-Street
KAPRUN.
A Hangzhou öböl hídja Kína
Előadás másolata:

Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít a hírhedt Pekingi Tienanmen térrre, de az több ezer mérfölddel arrébb van.) A csúcsot elérni, amit megtehetsz autópályán, (Tongtian Avenue ég felé) amely 99 éles fordulat. A végén meg kell mászni a Tianti (létra a mennybe), lépcsőt, amely 999 lépés. Közúton a „mennybe „ menni halálos rémület, a „ létrán” a mennybe mászni, kifulladás!! De minden erőfeszítés érdemes, csodálatos dolgok láthatók a tetején. Találsz ott barlangot, egy természetes boltívet , egy gyönyörű templomot, valamint lélegzetelállító kilátást. Dayong város (ma Zhangjiajie) Tiamen a közeli hegység

A hegy mindössze 7 mérföldre (11 km) a várostól.

Egy nagy hegyet kell körbe kerülni.

És elkezd emelkedni, és fordulni ... És elkezd emelkedni, és fordulni. Az út emelkedik 3600 láb (1100m) egy magasságban 200 m és 1300 m tengerszint feletti magasságban.…

Az út építése 1998-ban indult és 2005-ben lezárult, a teljes költsége csak US $ 13.200.000.

Az út meredeken emelkedik, a hegy emelkedése szerint Az út meredeken emelkedik, a hegy emelkedése szerint. A 99-es kanyarban szoros kapcsolat van egymással, így mint a sárkány repülő körözés, eléri a látóhatár.

Szerencsére van is egy módja annak, hogy elérje a csúcsot Szerencsére van is egy módja annak, hogy elérje a csúcsot. Van egy kabinos felvonó, ahogy kezdődik a város, és az utazás 4,7 mérföld (7,5 km) az emelkedés 4200 láb (1280 m), és megálló a csúcs közelében.

A költsége $ 38, de megéri a pénzt, sok a látnivaló útközben.

Van 98 autó, egyenként 8 fő részére.

A kábel autót úgy tervezték, hogy biztonságos legyen még egy földrengéskor is.

Tianmen barlang, a víz által erodált barlang, a legnagyobb emelkedésű a világon. Délről északra fut , amelynek magassága 434 láb (131,5 méter), szélessége 188 láb (57 méter), valamint a mélysége 200 láb (60 méter). Ez nagyon hasonló a kaput mutat az ég felé.

Tianmen Shan is egyedülálló, a világban a nagy boltozatok között Tianmen Shan is egyedülálló, a világban a nagy boltozatok között. A dokumentumok szerint, Kína "Három Királyság" időszakára tehető kialakulása. 263-ban egy katasztrofális esemény, amikor a hátán a hatalmas barlang összeomlott. Így, a Tianmen Shan az egyike a nagyon kevés természetes íveknek amelynek pontosan ismert kora.

Kábel autóval vagy busszal megy, akkor is meg kell mászni a lépcsőket, ha el akarja érni az ív alját.

A hátoldalán a természetes ív.

Közel a Zhangjiajie repülőtér, 1999-ben, első alkalommal, a nemzetközi repülőnapon repülőgépek repültek keresztül Tianmen-barlangon. 800 millió ember nézte az élő közvetítést. 2006-ban, az orosz légierő Aerobatic Flight Show-t tartották Zhangjiaji repülőtéren, és sok repülőgép repült át a boltív alatt.

Lefelé sokkal egyszerűbb.

A hegy nyugati oldalán található az újonnan épült Tianmen templom, melynek területe 109.000 négyzetméter. Mielőtt az új templom épült, volt egy kisebb templom ugyanazon a helyen, ahol a buddhista zarándokok már tisztelték, a 400 évvel ezelőtti Ming-dinasztiát.

Bye-Bye Tianmen Mountains Remélem, eljön nap hogy meglátogathatom.